Maua Pascal 3.0.2

Pin
Send
Share
Send

Masalo o tagata uma na suʻesuʻe polokalame amata i le gagana Pascal. Lenei o le faigofie ma sili ona faʻapitoa gagana, mai i lea e faigofie ona faʻafaigofie i le suʻesuʻega o isi gagana faigata ma ogaoga. Ae o loʻo iai le tele o siosiomaga atinaʻe, ua taʻua o le IDE (Integrated Development Environment) ma le au failautusi. O le aso ua tatou vaʻavaʻai ai ia Free Pascal.

Free Pascal (poʻo le Pascal Free Compiler) o se mea maua fua e leai se totogi (mo le mafuaʻaga lelei ua i ai le igoa GALUEGA) Pascal gagana faʻaputuputu. E le pei o Turbo Pascal, Free Pascal e matua fetaui lelei ma Windows ma faʻatagaina oe e faʻaoga nisi uiga ole gagana. Ma i le taimi lava lea e tasi, toeititi lava tutusa i le siosiomaga tuʻufaʻatasia o muamua lomiga o Borland.

Matou te fautua e vaʻai: O isi polokalame faʻapitoa

Lapataiga!
Free Pascal ua naʻo se tagata faʻapipiʻi, ae le o se atoaga atinaʻe siosiomaga. O lona uiga, iinei e naʻo le mafai ona siaki le polokalame mo le saʻo, ona faʻatautaia lea i le faamafanafanaina.
Ae o soʻo se atinaʻe siosiomaga o loʻo i ai ma se compiler.

Fausia ma teuteuina polokalame

Ina ua uma ona amata le polokalame ma faia se faila fou, o le a fesuiaʻi i teuteu auala. Lenei e mafai ona e tusia ai le anotusi o le polokalame pe tatala se oi ai nei poloketi. O le isi eseʻesega i le va o Free Pascal ma Turbo Pascal, o le muamua faatonu ei ai ona tomai masani o le tele o tusitusiga tagata faʻatonutonu. O lona uiga, e mafai ona e faʻaaogaina uma laina keyboard e masani ia oe.

Aso Lulu Fautuaga

A o tusia le polokalame, o le siosiomaga o le a fesoasoani ia te oe, o le ofo e faʻamaeʻaina le 'au. E le gata i lea, o faʻatonuga autu uma o le a faʻailoaina atu i lanu, lea o le a fesoasoani e iloa le mea sese i le taimi. E faigofie tele ma fesoasoani e sefe le taimi.

Satauro-tulaga

Free Pascal lagolagoina nisi faiga faʻagaioioiga, e aofia ai Linux, Windows, DOS, FreeBSD, ma Mac OS. O lona uiga e mafai ona e tusia se polokalama i luga o le tasi OS ma faʻasaʻoloto le poloketi i luga o le isi. Na ona toe faʻaaoga.

Lelei

1. Faʻataʻamilo Pascal compiler;
2. Televave ma le talitonuina;
3. Faigofie ma le faigofie;
4. Lagolago mo le tele o Delphi foliga.

Le atoatoa

1. E le filifilia e le na tuufaatasia le laina ole mea na sese ai;
2. Faigofie tele fesoʻotaʻiga.

Free Pascal o se gagana manino, talafeagai ma fetuutuunaʻi e masani ai i se lelei polokalame faʻataʻitaʻi. Sa matou vaʻavaʻai atu i se tasi o faila tuʻufaʻatasi gagana. I ai, e mafai ona malamalama i le faʻavae o polokalame, faʻapea foʻi ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona fatuina ni galuega mananaia ma faigata. O le mea taua o le onosaʻi.

Maua Fuafua Free Pascal

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Turbo pascal PascalABC.NET Maua mai Vitio i MP3 Tagata liliu mai Maua fua PDF Compressor

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Free Pascal o se freeware polokalame siosiomaga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i mataupu faʻavae o le faʻatinoina o polokalame ma fausia lau oe lava, tulaga ese poloketi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.67 mai le 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Faʻatau a le 'au Pascal
Tau: leai se totogi
Tele: 19 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 3.0.2

Pin
Send
Share
Send