Faʻafefea ona fatuina se mea e toe faʻafoʻi mai ai le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O aso uma, o le tele tele o faila faila suiga e tupu i le faʻagaioiga o le polokalama. I le gasologa o le faʻaaogaina o se komipiuta, faila ua faia, aveesea ma faʻamalosia e le e lua o le system ma le tagata e faʻaaogaina. Peitai, o nei suiga e le masani ona tupu mo le lelei o le tagata faʻaaoga, e masani lava o iʻuga o le faʻagaioiga o polokalame leaga, o lona mafuaʻaga o le faʻaleagaina o le faʻamaoni o le faila faila PC e ala i le tapeina poʻo le faʻailogaina ia elemene taua.

Ae o Microsoft na mafaufauina ma le faaeteete lelei ma faʻaoga lelei se mea faigaluega e faʻafetaui ai le manaʻomia o suiga i le Windows faʻafoe faiga. Meafaigaluega valaauina Pupuni System Puipuiga o le a manatuaina le tulaga o loʻo i ai nei a le komipiuta ma, pe a talafeagai ai, toe liliu uma suiga i le toe faʻafouina le tulaga e aunoa ma le suia o le tagata faʻaaoga faʻamatalaga i luga o taʻavale uma faʻafetaui.

Faʻafefea ona sefe le tulaga o loʻo i ai nei a le Windows 7

E faigofie lava le auala galue a le mea faigaluega - e teuina faʻamaumauga taua vaega i se tasi faila tele, lea e taʻua o le "toe faaleleia tulaga". E i ai lona mamafa tele (o nisi taimi e oʻo i le tele gigabytes), e mautinoa ai le sili ona saʻo le toe foʻi i le setete muamua.

Ina ia fausia se mea e toe faʻafoʻi mai ai, e le manaʻomia e tagata masani ona fesoasoani i le fesoasoani a leisi vaega; e mafai ona faʻafesoʻotaʻia e ala i le gafatia i totonu o le tino. Na pau lava le manaʻoga e tatau ona amanaia aʻo leʻi faʻaauauina ia faʻatonuga, o le tagata e tatau ona avea ma pule o le faʻagaioiga sisitema pe i ai lava aia tatau e ulufale ai i sisitema punaoa.

  1. O le taimi lava e te manaʻomia e tauagavale-kiliki i le Amata faamau (e ala i le masani ai, o luga o le mata i le pito i lalo tauagavale), ina ua uma ona tatala se tamai faamalama o le igoa e tasi.
  2. I le pito i lalo i le search bar oe manaʻomia le taina fuaitau Fausiaina o se mea e toe faaleleia ai (e mafai ona kopi ma faʻapipiʻi). I le pito i luga o le Amata menu, tasi le taunuuga o le a faʻaalia, luga o ia e tatau ona e kiliki tasi.
  3. A uma ona kiliki i luga o le aitema i le sailiga, o le Amata menu o le a tapunia, ma nai lo lea faʻamai se faamalama ma le ulutala o le a faʻaalia "Fanua Faʻatulagaina". O le a le tulaga masani, o le laupepa tatou te manaʻomia o le faʻaagaina System Puipuiga.
  4. I le pito i lalo o le faamalama e tatau ona e mauaina le tusifaitau "Fausia se toe faaleleia tulaga mo taʻavale ma System Puipuiga mafai", i tafatafa o le a avea ma faamau Faia, kiliki tasi i luga.
  5. E aliali mai se pusa talatalanoa fesili ia oe e filifili se igoa mo le toe ina ia faigofie ona e mauaina i le lisi pe a manaʻomia.
  6. O loʻo fautuaina lou ulufale i se igoa o loʻo i ai le igoa o le maila muamua na faia ai. Mo se faʻataʻitaʻiga - "Faʻapipiʻiina o Opera Browser". O le taimi ma le aso o le foafoaga e faʻaopopoa.

  7. Ina ua uma ona faʻaalia le igoa o le tulaga toe faʻafoʻi, i le lava faʻamalama e tatau ona e kiliki le ki Faia. Ina ua uma lena, o le teuina o faʻamaumauga o faʻamatalaga taua o le a amata, lea, e faʻatatau i le faʻatinoina o le komepiuta, mafai ona amata mai le 1 i le 10 minute, o nisi taimi sili atu.
  8. O le a faʻailoa e le polokalama le faʻaiuga o le faʻagaioiga ma se leo leo faʻasalalauga ma faʻapipiʻi le tusitusiga i le faʻamalama galuega.

I le lisi o manatu i luga o le komepiuta na faʻatoʻa fausia, o le ai ai se igoa faʻamatalaina e le tagata faʻaaoga, ma o le a faʻailoaina mai foʻi le aso tonu ma le taimi. Lenei, pe a manaʻomia, vave faʻailoa ma toe foʻi mai i le setete muamua.

A toe fafagaina mai se faaleoleo, o le faʻagaioioiga toe faʻafoʻi faila faila na suia e se tagata le masani ai le faʻaaogaina poʻo se polokalame leaga, ma toe faʻafoʻi mai le amataga tulaga o le lesitala. E fautuaina la e te faia se mea e toe faʻafoʻi ai le mea a o le i faʻapipiʻi ni mea taua i le faʻagaioioiga ma aʻo leʻi faapipiiina ni polokalama e le masani ai. Faʻapea foi, le itiiti ifo tasi i le vaiaso, e mafai ona e faia se faaleoleo mo puipuiga. Manatua - le masani ona fausia o se mea e toe faʻaleleia ai le tulaga o le a fesoasoani e aloese mai le leiloa o faʻamaumauga taua ma le faʻalavelaveina le faʻagaioia tulaga o le faʻagaioia faiga.

Pin
Send
Share
Send