Suia le lanu mata ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Faʻataʻitaʻiga o faʻagaioiga o ata e aofia ai se numera tele tele o gaioiga - mai le valiina e faʻaopopo isi mea faʻaopoopo i le ata pe suia foʻi mea o iai nei.

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le auala e suia ai le lanu o mata i se ata i le tele o auala, ma i le faaiuga o le lesona o le a tatou toe suia atoa le peise o le iris ina ia mafai ai ona faailoa foliga pei o le leona.

Suia mata i Photoshop

Mo le lesona tatou te manaʻomia le muamua ata, tomai ma sina faʻatamaʻiʻina.
Ata:

E i ai le manatunatuga, ae o le a tatou mauaina nei tomai.

Saunia le mata mo le galuega e ala i le kopiina o le iris i se fou laupepa.

  1. Fausia se kopi o le talaaga (FMTL + J).

  2. I soo se auala talafeagai, matou te faailogaina ai le iris. I lenei mataupu, sa faʻaogaina Fulufulu.

    Lesona: Pen i le Photoshop - Aʻoaʻoga ma Faʻataʻitaʻi

  3. Toe kiliki FMTL + Ji le kopiina o le filifilia iris i se fou laei.

Na maeʻa lenei tapenaga.

Metotia 1: Tuufaatasi Faiga

O le faigofie auala e sui ai lanu mata o le suia o le felanulanuai faiga mo le vaega ma le kopiina iris. Sili ona aoga o Faʻateleina, Mata, Matauvaʻa, ma Malamalama Malamalama.

Faʻateleina faapogisaina le iisa.

Mata, i le isi itu, mama.

Moei luga ma Malamalama Malamalama eseese na o le malosi o le aafiaga. O nei mea e lua e faʻamalamalamaina ai leo mama ma faʻapogisaina pogisa, e masani ona faʻateleina lanu saturation teisi.

Metotia 2: Hue / Faʻafiafia

O lenei metotia, pei ona faʻaalia le igoa, aofia ai le faʻaaogaina o se fetuunaiga vaega Hue / Faʻatoʻaga.

E lua filifiliga mo le fetuunaiga o le vaega. Muamua o le faʻatagaina le valiina ma faʻasolosolo e ausia le manaʻo lanu.

Gauai atu ile faʻamau i le pito i lalo ole screenshot. Na nonoa le faʻatonutonuina vaega ile vaega e taoto ifo i lalo i le palet. E faʻatagaina ai oe e faʻaalia mea aʻafia i luga o le iisa.

O le lona lua - e aunoa ma le aofia ai o le valiina. E sili atu le filifiliga lona lua, talu ai o le ufiufi e suia uma lanu, o le mata e leai se ola.

Metotia 3: Valivali Paleni

I lenei metotia, faʻapea foʻi ma le isi muamua, matou te suia le lanu o mata e faʻaaoga ai se fetuunaiga vaega, ae o le isi tasi, ua taʻua "Valivali paleni".

O le galuega autu ile lanu suiga o lo o i midtones. I le fetuunai o faasee, oe mafai ona ausia matua ofoofogia foliga. Aua nei galo e aofia ai le vave fetuunaiga vaega ile laisa.

Metotia 4: sui le iris ie

Mo lenei metotia, tatou manaʻomia, i le mea moni, o le mea moni lava.

  1. O le mea na tusia e tatau ona tuʻuina i la tatou pepa (i le faigofie toso ma pau). O se suiga foliga o le a otometi lava ona aliali mai i luga o le ie, ma o le a matou faʻaitiitia ai ma faʻataʻamilomilo teisi. A maeʻa, kiliki FAIGOFIE.

  2. Le isi, faia se ufimata mo le vaega vaega.

  3. Ave nei la pulumu.

    Masalo malu.

    O lanu e tatau ona uliuli.

  4. Sulu lemu i luga o isi vaega i luga o le mata. "Extra" o le pito i luga, o loʻo iai se ata mai laʻau, ma le tuaoi o le iris i totonu o se lio.

E pei ona e vaʻai, o le uluaʻi lanu mata e matua ese lava mai la matou faʻaupuga. Afai e muamua suia le lanu o le mata i samasama-lanumeamata, o le taunuuga o le a sili atu masani.

O le lesona lenei e mafai ona manatu iai ua uma. Na matou suʻesuʻe pe faʻafefea ona suia le lanu o mata.

Pin
Send
Share
Send