Fausia se pixel mamanu i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O le pixel pattern poʻo le mosaic o se sili manaia auala e mafai ona e faʻaaogaina pe a gaosi ma faʻailoaina ata. O lenei mea e ausia e ala i le faʻamauina o se faamama. Mose ma faʻasino le vaevaega i totonu o sikuea (pixels) o le ata.

Pixel mamanu

Ina ia maua le sili ona taliaina faʻaiuga, e fautuaina le filifili o ata malamalama, eseʻese e aofia ai ni nai auiliiliga laiti mafai. Ave, mo se faʻataʻitaʻiga, sea ata ma se taʻavale:

E mafai ona faʻatapulaʻa tatou lava i le faʻafaigofie o le faamama, lea na taʻua i luga, ae o le a tatou faʻamaʻia le galuega ma faia se sologa lelei i le va o tikeri eseese o pixelation.

1. Fausia ni kopi se lua o le talaʻaga pito i luga ma ki FMTL + J (faalua).

2. Avea i luga o le kopi pito i luga i luga o paʻu vaega, alu i le lisi "Faamama"vaega "Fuafuaga". Lenei vaega ua i ai le faamama tatou te manaʻomia Mose.

3. I le faʻamama tulaga, seti seisi lapoʻa tele lapoʻa. I lenei tulaga - 15. O lenei o le a pito i luga, ma se maualuga maualuga pixelation. I le maeʻa o le faʻatulagaga, fetaomi le faamau Ua lelei.

4. Alu i le pito i lalo kopi ma toe faʻaaoga le faamama Moseae ole taimi lea matou te setiina le sela lapoʻa ile tusa ma le afa o le lapoʻa.

5. Fausia se matapulepule mo vaega uma.

6. Alu i le mata o le pito pito i luga.

7. Filifili se mea faigaluega Fufulu,

lapotopoto, vaivai

lanu uliuli.

E masani ona suia le lapoa ma sikuea puipui i luga o le laupapa.

8. Valivali le ufimata i se pulumu, aveese vaega sili atu o le vaega ile lapisi laititi ma tuua pixelation na o le itu i tua o le taʻavale.

9. Alu i le vaega laupepa ma lelei pixelation ma toe fai le faiga, ae tuu se vaega tele. O le palette o layer (masks) tatau ona foliga mai i lenei:

Tala Mulimuli:

Manatua e naʻo le afa o le ata e ufiufi i le pixel mamanu.

Faʻaogaina filter Mose, e mafai ona e fatuina ni fiafia fatuga i le Photoshop, o le mea taua o le mulimuli i fautuaga na maua i lenei lesona.

Pin
Send
Share
Send