Faʻafefea ona tapeina le Instagram profile

Pin
Send
Share
Send


E ui lava i le mea moni o aso nei Instagram e manatu o se tasi o sili ona lauiloa agafesootai i le lalolagi, e le o tagata uma e mafai ona talisapaia lenei auaunaga: o le maualalo le lelei o ata ma mea na lafo masalosalo i lona aoga atoa. E tusa pe faʻapefea ona tape se itulau ile Instagram, ma o le a talanoaina i lalo.

Ae paga lea, e leʻi saunia e le au atamamai Instagram se filifiliga e tape se teugatupe tuʻusaʻo mai se telefoni feaveaʻi, ae o se galuega faʻapena e mafai ona fai mai se komupiuta mai soʻo se browser i le faʻamalama e ala i le ulufale i le uepesite.

Aveesea le Instagram account

I le Instagram, e mafai e le tagata faʻaaoga ona tape le tala pe teʻa le tumau. I le tulaga muamua, o le faiga o le a soloia atoa le itulau e aunoa ma le avanoa e toe maua. Faatasi ai ma le teugatupe, o au ata ma manatu na tuʻuina atu i isi tagata faʻaaogaina o le a faʻaumatia tumau.

O le vaega lona lua o le faʻaaoga pe a e leʻi filifilia pe tatau ona tape lau itulau. I lenei tulaga, o le ulufale atu i le laupepa o le a faʻatapulaʻa, tagata faʻaaogaina o le a le mafai ona oʻo i lau faʻamatalaga, ae o gaioiga e mafai ona toe faʻaauau i soʻo se taimi.

Instagram lokaina teuga

  1. Alu i le Instagram autu itulau i soʻo se browser, kiliki i luga o le aitema Ulufale, ma saini loa i totonu o lau teugatupe.
  2. Kiliki i luga o le ata faʻailoga i le pito i luga taumatau. I le faamalama e matala, kiliki i le ki Faʻatonutonu Faʻamatalaga.
  3. I le laupepa Faʻatonutonu Faʻamatalaga tusi i lalo le itulau ona kiliki lea i le filifiliga "Nofoaga le tumau lau teugatupe".
  4. Instagram e fai atu oe e tusi i lalo le mafuaaga mo le soloia o le teugatupe. I luga o le itulau lava e tasi mo faʻamatalaga, o loʻo faʻapea mai, ina ia mafai ona tatala se faʻamatalaga, e tatau lava ona e ulufale i totonu e faʻaaoga ai lau teugatupe.

Faauma teuga tupe

Faʻamolemole matau o le faʻatumuina o le seʻesea le faʻagasologa, o le a le toe maua se avanoa i au ata uma na faʻasalalau muamua i luga o le itulau.

  1. Alu i le teuga tupe teu itulau i lenei sootaga. O le faʻatagaina mataala o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai e ulufale i lau tusi faamaonia.
  2. Ina ia maeʻa le faʻatulafonoina o le faʻamutaina o tuʻutuʻuga, e manaʻomia ona e faʻailoaina le mafuaʻaga ua e le toe manaʻo ai e faʻaaoga lau Instagram faʻaoga. O le taimi lava e te maeʻa ai i luga laasaga, o le aveeseina o le a maea.

Afai o iai pea au fesili e fesoʻotaʻi ai i le tipiina o lau Instagram social network account, fesili atu ia latou i tala.

Pin
Send
Share
Send