Fausiaina o se Skype login: tulaga oi ai nei

Pin
Send
Share
Send

Ioe, o tagata uma e faʻaaogaina Skype fesoʻotaʻiga e manaʻomia le i ai o se login matagofie, na ia filifilia mo ia. O le mea moni, e ala i le login, o le tagata faʻaaoga e le gata o le login i lana teugatupe, ae e ala i le login, o isi tagata faʻaaoga o le a faʻafesoʻotaʻi atu ia te ia. Sei o tatou saili pe faʻafefea ona fatuina se login ile Skype.

O nuanse o le faia o se login muamua ma i le taimi nei

Afai na muamua, soʻo se igoa faʻapitoa i mataitusi Latina e mafai ona galue e avea o se login, o lona uiga, o le igoa faʻailoaina na faia e le tagata faʻaaoga (mo se faʻataʻitaʻiga, ivan07051970), nei, ina ua maua e Microsoft Skype, o le login o le tuatusi imeli po o le numera telefoni lea e lesitalaina ai le tagata faʻaaoga. i lau Microsoft account. Ioe, tele faitioina Microsoft mo lenei filifiliga, ona e faigofie ai le faʻaalia o lou tagata ma se igoa muamua ma manaia igoa nai lo se faʻailoga tuatusi meli, poʻo se numera telefoni.

E ui lava, i lea lava taimi, ua i ai foʻi le avanoa e sailia ai le tagata e ala i faʻamaumauga na ia faʻaalia o lona igoa muamua ma lona igoa mulimuli, ae ina ia ulufale i le teugatupe, e le pei o le login, e le mafai ona faʻaaoga nei faʻamaumauga. O le mea moni, o le igoa ma le faaigoa o loʻo faʻatinoina nei le gaioiga o le igoa igoa. O le mea lea, sa i ai se vavaeʻese ole login, lea e faʻaaoga ai e le tagata faʻaaoga le tala i lana teugatupe, ma le igoa tauvalaau (igoa ma faaigoa).

Peitaʻi, o tagata na lesitala o latou laupepa ae leʻi faia le fou fou i latou i taimi tuai, ae a e lesitala i se teugatupe fou, ua tatau ona e faʻaaogaina se imeli poʻo se numera telefoni.

Login Foafoaga Algorithm

Sei o tatou vaʻai totoʻa i le faʻagasologa mo le faia o se login i lenei taimi.

O le auala pito sili ona faigofie o le lesitala lea o se login fou e ala ile Skype polokalame. Afai o lau taimi muamua lea e te ulufale ai i le Skype i luga o lenei komupiuta, na ona amata loa le tusi talosaga, ae afai o loʻo iai sau teugatupe, e tatau loa ona kilia vave i fafo lau teuga tupe. Ina ia faia lea mea, kiliki i le "Skype" menu vaega, ma filifili "Logout".

O le faʻamalama polokalame e toe faʻafou, ma o le loli pepa faʻaavanoa e tatalaina i o tatou luma. Ae, talu ai tatou te manaʻomia e lesitala se login fou, ona tatou kiliki ai lea o le tusiga "Create account".

Pei ona e vaʻai, e muamua lava fautuaina mai e faʻaaoga se numera telefoni o se login. A e manaʻo i ai, e mafai ona e filifilia se imeli pusa, lea o le a talanoaina atili faʻasolosolo. O lea, matou ulufale i le faʻatulafonoina o le matou atunuʻu (mo Rusia + 7), ma le numera telefoni feaveaʻi. E taua le ulufale i totonu o faʻamaoni faamatalaga iinei, a leai o le a le mafai ona e faʻamaonia a latou moni e ala i SMS, ma, o lea, o le a le mafai ona lesitala lau login.

I le pito i lalo fanua, ulufale i le soʻo, ae malosi upu faataga, lea tatou fuafua e ulufale lau tala i le lumanai. Kiliki i le "Lisi" faamau.

I le isi faamalama, ulufale le moni muamua ma le igoa mulimuli, poʻo le igoa ole igoa. E le taua lenei. Matou te kiliki i le "Lisi" faamau.

Ma o lea, se SMS ma se faʻailoga e sau i le numera telefoni oe faʻatinoina, e tatau ona e ulufale ai i le faʻamalama fou tatalaina. Ulufale, ma kiliki i le "Lisi" faamau.

Mea uma, ua fai le login. O lau numera telefoni lea. I le ulufale i ai ma le upu faataga i le talafeagai login pepa, oe mafai ona tusi i totonu o lau tala.

Afai e te manaʻo e faʻaogaina imeli e fai ma ou login, ona e oʻo ile itulau o loʻo e manaʻo ai e faʻaofi se numera telefoni, e tatau ona e alu i le ulufale "Faʻaaoga se tuatusi imeli o loʻo i ai nei".

I le faʻamalama e matala, oe ulufale i lau moni imeli tuatusi, ma le faʻatonuga e te faia. Ma, kiliki i le "Lisi" faamau.

I le taimi mulimuli, i se faamalama fou, ulu atu le igoa ma le igoa. Alu i le "Lesi" faamau.

I le isi faamalama e te manaomia e ulufale i le activation code na sau i lau imeli. Ulufale ma kiliki i le "Lisi" faamau.

Ole resitalaina ua maeʻa, ma o le login login mo le ulufale atu e fai i le imeli.

Faʻapea foi ona mafai ona lesitala le lesitala luga o le Skype 'upega tafaʻilagi i le alu i totonu o soʻo se browser. O le resitalaina taualumaga e matua tutusa lava ma le mea o loʻo faia e ala i le polokalame faʻaoga.

Oe pei ona e vaʻai, ile vaʻaiga o mea fou, e le o mafai ona lesitala i lalo ole login ile pepa faʻapena na tupu muamua. E ui o loʻo faʻaauau pea ona i ai login tuai, lesitala i latou i se teugatupe fou o le a le manuia. O le mea moni, o nei le gaioiga o logins i Skype pe a lesitala amata amata ona faia tuatusi imeli ma numera telefoni feaveaʻi.

Pin
Send
Share
Send