Faʻamuta le mea pueata i Skype

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o galuega taua a le Skype polokalame o le mafai lea ona faia ni telefoni valaʻau ma ata vitio. Ae, e le o tagata uma faʻaaogaina, ma e le o mea uma, e pei o pe a vaʻai tagata e iloa mai latou. I lenei mataupu, o le mataupu o le faʻamuta le webcam avea talafeagai. Seʻi o tatou iloaina po oa auala i le Skype polokalama e mafai ona e tapeina le mea puʻeata.

Tumau solo le mea pueata

E mafai ona vavaeeseina le upega tafailagi ile Skype i se tulaga faifai pea, pe na o le taimi e maua ai se viliina faapitoa. Muamua, mafaufau i le mataupu muamua.

O le mea moni, o le faigofie lea auala o le vavaeeseina o le mea pueata i luga o se tulaga faifai pea i le na o le tosoina o lona puʻe mai le komipiuta komipiuta. E mafai foi ona faʻamuta atoatoa le mea pueata i le faʻaaogaina o mea faigaluega a le Windows e faʻapitoa, aemaise lava, e ala i le Control Panel. Ae, matou te fiafia faapitoa i le mafaia ona faʻalea le upega tafailagi i Skype, aʻo faʻatumauina lona faagaoioia i isi talosaga.

Ina ia tape le mea pueata, alu i le vaega vaega - "Meafaigaluega" ma "tulaga ...".

A uma ona tatalaina le faʻamalama faʻamalama, alu i le "Vitio tulaga" vaega.

I le faʻamalama e matala, matou te fiafia tele i le faʻatulagaina poloka ua taʻua "Otometi ona talia le vitio ma faʻaali i luga o le screen mo". O le fesuiaiga mo lenei palakalafa e tolu tulaga:

  • mai soo se tasi;
  • na o aʻu fesoʻotaʻiga;
  • leai se tasi.

Ina ia tape le meapueata i Skype, tuu le ki i le "leai se tasi" tulaga. A maeʻa, e tatau ona e kiliki i le "Save" button.

Mea uma, nei ua webcam i Skype ua le toe mafaia.

Tapē le mea pueata i le taimi o se telefoni

Afai na e mauaina se telefoni a se tasi, ae filifili e tapē le mea pueata i le taimi o se valaauga, e matua faigofie. E tatau ona e kiliki i luga o le faʻailoga o le mea pueata i le talanoaga faʻamalama.

Ina ua maeʻa, ona sopoia ai lea o le faʻailoga, ma le webcam i le Skype e tape.

E pei ona e vaʻaia, o le Skype polokalame e tuʻuina atu i tagata e faigofie ona faʻaaogaina le webcam e aunoa ma le motusia mai le komipiuta. E mafai ona faʻaleaogaina le mea puʻeata i luga o le faʻaauau le taimi ma i le taimi o talanoaga patino ma le isi tagata poʻo le vaega o tagata faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send