Fausia se ata i le Skype

Pin
Send
Share
Send

O le fausiaina o ata e mamao ese mai le galuega autu ile Skype. Ae peitai, o ana meafaigaluega faʻataga oe e faia e o lena. O le mea moni, o le aoga o lenei talosaga e tuai tele mai polofesa polokalama mo le fausiaina o ata, ae, e ui i lea, e faʻatagaina oe e faia ni ata matagofie, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o se avatar. Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona puʻe se ata i Skype.

Fatu se ata mo se avatar

O le puʻeina o ni ata mo le avatar, ona mafai lea ona faʻapipiʻi i lau teugatupe i Skype, o se mea lea e faʻapipiʻi ai lenei tusi talosaga.

Ina ia mafai ona pueina se ata mo se avatar, kiliki i lou igoa i le pito i luga taumatau o le faamalama.

O loʻo matala le faʻamatalaga o le faʻatonutonuina. I totonu, kiliki i luga o le tusiga "Suiga avatar".

Ua matala se faʻamalama e ofoina atu ni ala se tolu mo le filifilia o se ata mo le avatar. O se tasi o nei punaoa o le mafai ona puʻeina se ata e ala i Skype e faʻaogaina se webcam fesoʻotaʻi.

Ina ia faia lea mea, na ona e faʻatonutonuina le mea puʻeata, ma kiliki i le "Ave se ata" faʻamau.

A maeʻa, e mafai foi ona faalauteleina pe faʻaititia lenei ata. I le faʻaseʻeina o le faʻasee e tu teisi i lalo, i le taumatau ma le agavale.

A e kiliki i le "Faʻaaoga lenei ata" faʻamau, o le ata na puʻeina mai le webcam avea ma avatar o lau Skype tala.

Ma le isi, e mafai ona faʻaogaina lenei ata mo isi faʻamoemoe. O le ata na puʻeina mo le avatar o loʻo teuina i lau komepiuta e faʻaaogaina ai le ala lea o auala: C: Users (PC username) AppData Roaming Skype (Skype username) Ata. Ae, e mafai ona fai sina faigofie. Matou te taina le keyboard shortcut Win + R. I le "Tamoʻe" faʻamalama e matala, ulufale i le faaupuga "% APPDATA% Skype", ma kiliki i le "OK" faʻamau.

Le isi, alu i le faila ma le igoa o lau Skype tala, ma i ai i le Pictures folder. Lea o loʻo teu uma ata i le Skype.

E mafai ona e kopiina i se isi nofoaga i luga o le malo disk, faasaʻoina i latou e faʻaoga ai se ata ata i fafo, lolomi i se lolomitusi, lafo i se album, ma isi. I se tulaga lautele, e mafai ona e faia mea uma e pei ona masani ai komepiuta ata pue.

Faʻatalanoaga

Faʻafefea ona fai sau oe lava ata i luga o le Skype, na matou iloa, ae pe e mafai ona puʻeina se ata o le tagata talanoa? E aliali mai e mafai, ae naʻo le taimi o le vitio talanoaga ma ia.

Ina ia faia lenei mea, i le taimi o le talanoaga, kiliki i le faʻailoga faailoga i le pito i lalo o le lau. I le lisi o gaioiga talafeagai e aliali mai, filifili le "Ave se ata" aitema.

Ma, o le tagata e faʻaaogaina ata. I le taimi lava e tasi, o lau talanoaga e leʻo matauina se mea. O le ata e mafai foʻi ona puʻeina mai le faila e tasi o loʻo teuina ai au ata.

Na matou mauaina lea ma Skype e mafai ona e puʻeina uma la oe lava ata ma le ata o le tagata talanoa. E masani lava, e le faigofie i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e maua ai le avanoa e pueina ai, ae, e ui i lea, i Skype o lenei galuega e aoga.

Pin
Send
Share
Send