Kenzo VK mo Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

VKontakte o se tasi o sili ona lauiloa 'upega tafaʻilagi i Runet ma isi atunuʻu, lea e faʻaoga e le faitau miliona o tagata i aso uma. Lenei e le gata mafai ona fesoʻotaʻi, ae faʻalogo foi i musika, matamata i ata, auai i autu autu ma sili atu. Ae mo le toʻatele, o se mea e le masani ai, o le "tagata" nofoaga o galuega leai se mea, ma o lea latou taumafai e faʻaogaina faʻalautelega eseese.

Faaalia Kenzo VK

Kenzo VK o se browser-faʻavae faʻaopopo lea e ofoina atu i le tagata faʻaaoga ni isi galuega eseese, lea, e tusa ai ma le na faia, e sili ona manaia. Sei o tatou vaʻai poʻo a ni tulaga o iai lenei faʻaopoopoga ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi i totonu o Yandex.Browser.

Leo

Ioe, o le faʻaopopoga e mafai ona laʻuina mai musika VK, aua o lenei galuega e sili ona manaʻomia i tagata.

Ole Aufaʻamau Faʻataga oe e vaʻai i le lelei o laina taʻitasi, ma, o le mea moni, download ai. I le faʻaogaina o lenei gaioiga, e le mafai ona e siiina pese.

Suia le faʻamau ki e le tele suia le tulaga taʻaalo faamau: na ona faʻafesuiaʻi lanu. E fetaui lelei lenei ma le ki faʻamau mo le downloadina o musika.

Tapulaʻa fesoasoani e faʻatuina se hyphen, ogatotonu poʻo se vasa umi i le va o le tusiata ma le igoa o le ala. Lenei vaega ua fuafuaina, ae, mo perfeksists oe fiafia i le atoatoa poloaiga i latou musika laupepa.

Tauvaga

Last.fm tagata faʻaaoga ua tusia a latou musika o le a fiafia e maua lea faʻaaliga. I totonu o lenei poloka e mafai ona e setiina le taimi pe a uma le taʻalo taʻavale o le a faʻasolosolo: pe a uma le aofaʻi o% o le tuʻufaʻatasiga (maualalo 50%), pe a maeʻa 4 minute, fuafua i luga o mea tutupu tupu muamua.

Fesuiai Igoa Igoa - aveese eseʻese mataʻitusi mai i igoa e tusi saʻo.

Lautele

Aveese puipui ma le latou anotusi mai i igoa o faila na sefe - se galuega e faʻaitiitia ai le sikuea ma / pe faʻapipiʻi fusi ma tusitusiga i totonu. Lenei e aoga pe a o le ala e aofia ai le igoa o le upega tafailagi mai le mea na muamua lomia ai, poʻo isi faʻamatalaga le aoga e faʻaleagaina ai le igoa pe a download se pese.

Ofisa o faʻaopoopoga

Tagata faʻaaoga ma vaega faʻailoa i le ulutala itulau - faʻaali le ID o tagata faʻaaogaina ma vaega.

Atonu e manaʻomia Id pe a e manaʻomia e taʻu se sootaga tumau i le itulau: ina ua uma ona faʻatagaina VKontakte e tuu ma suia igoa o lau tagata lava ma lautele itulau, e mafai ona faamaoti se tumau sootaga e ala i le tusia i lalo o le id na tofia i le itulau i le taimi o le lesitala. O isi mea, pe a suia e le tagata le igoa o le itulau, o le fesoʻotaʻiga i ai e le aoga pe ono faʻaoso atu foi i le isi tagata ua ave le igoa lea.

Liʻo lenei lapisi - O se galuega faʻatasi ma se igoa uiga ese e fesoasoani i le aveeseina o le lapotopoto avatar na aliali mai i le fou faʻaaliga o VK ma mafua ai le afā o le ita.

Aoina o lapisi

Sidebar Faasalalauga - Aveese faʻasalalauga mai le itu tauagavale o le lau, o loʻo tu i lalo o le lisi.

Fautuaga uo - Aveese faʻafitauli e faʻaopopo tagata e te ono iloa.

Nuu o nuu ma ekalesia - se galuega e pei o le mea muamua, na o faʻasalalauga ma vaega.

Folafolaina Faalauiloa - I tausaga talu ai nei, o faʻalauiloa pou na aliali mai i totonu o le message feed, o loʻo masani ona faʻasalalau atu ma faʻaoso tele. Lenei faʻailoga faʻataga oe e nana.

Atoaga o talaaga otooto - O se elemene tuai o le 'upega tafaʻilagi, e iloa e tagata uma faʻaaoga avanoa i le pito o le itulau, ua uma ona fiafia le mata o le toʻatele. Moni, e le o toe i ai lea i le lomiga fou o le VK 'upega tafaʻilagi, ae foliga mai ua galo le tagata atiaʻeina e aveese le galuega.

Pei o le ki ile ata - se lapoa tele ma le fatu e ono fiafia iai se tasi, ae e te ita tele tagata ma faʻamalosia oe e te leʻi faʻafuaseʻi kiliki i luga. O le galuega faʻatagaina oe e aveese lenei faʻamau mai ata uma.

Faʻamau le Kenzo VK

E mafai ona faʻapipiʻi le faʻaopopoga mai le Chrome Uepisaite faʻaaoga lenei sootaga.

O le faʻaopopoga e mafai ona maua e ala ile alu i le "Meaai" > "Faaopoopoga"ma paʻu i le pito i lalo o le itulau. Aue, e leai ni faamau mo vave ulufale atu i le faaopoopoga.

Sosoo ai ma le faʻamatala Kenzo VK kiliki "Nisi faʻamatalaga"ma filifili"Faʻatulagaina":

A maeʻa faʻatulaga, toe faʻafouina uma itulau VK tatala.

Kenzo VK o se manaia ma atinaʻe faʻalautelega o le a aoga mo le tele o tagata e faʻaaogaina le upega tafaʻilagi VKontakte. I ai, oe mafai ona aveeseina faʻalavelave ma le faʻalavelaveina galuega ma maua ni mea aoga aoga i le toe faʻafoʻi.

Pin
Send
Share
Send