Fofoaina faʻafitauli faafitauli ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Na e faia se tusitusiga i le Photoshop, ma e te le manaʻo tele i le faila. O le taumafai e sui le fonoa i se seti mai le lisi e ofo atu e le polokalama e leai se mea. O le faʻataʻitaʻiga e pei ona iai, Arial, sa tumau.

Aisea ua tupu ai lenei mea? Tatou sao.

Muamua, e mafai e le vai o le a e suia i le taimi nei na o le le lagolagoina Cyrillic mataitusi. O lona uiga, i le uiga seti o le vai faila o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le faʻatulagaina, e leai ni tusi Rusia.

Lua lona lua, atonu sa i ai se taumafaiga e suia le vai i se vai i le igoa tutusa, ae i se isi seti o mataʻitusi. Uma fon i le Photoshop e vectorial, o lona uiga, latou te aofia ai primitives (togi, sao ma foliga fausaga) o loʻo iai a latou faʻatasi manino. I lenei tulaga, toe setiina i le faaletonu vai mafai foi.

Faʻafefea ona foia nei faʻafitauli?

1. Faatu se vai i le system (Photoshop faʻaaogaina sisitema vai) e lagolagoina le mataitusi Cyrillic. A suʻesuʻe ma download, faʻalogo i lenei. O le seti vaʻaiga e tatau ona aofia ai mataitusi Rusia

I se faʻaopopoga, e i ai seti ma le igoa lava e tasi, ae faʻatasi ma le lagolago a le mataitusi Cyrillic. Google, pei ona latou fai mai e fesoasoani.

2. Saili i totonu o le faila Faamalama subfolder ma le igoa Auupega ma tusi i le pusa saili igoa le igoa o le vaipuna.

Afai e toe suʻe le sailiga e sili atu ma le tasi le fon i le igoa lava lea, e tatau la ona e tuua naʻo le tasi, ae tape le isi mea.

Faaiuga

Faʻaaoga fon lea e lagolagoina Cyrillic i lau galuega ma, i luma o downloading ma faʻapipiʻi se font fou, ia mautinoa e leʻo luga o lau polokalama.

Pin
Send
Share
Send