Faʻaopopo se koluma i se laulau i Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Mo tagata e le manaʻo pe e le manaʻomia e faʻatautaia uma faigata o le Excel laulau faʻapitoa, Microsoft faʻatupuina faʻaavanoaina saunia le mafai ona fausiaina laulau i Word. Ua leva ona matou tusia le tele o mea e mafai ona faia i lenei polokalame i lenei fanua, ma o le aso o le a matou paʻi atu i se isi, faigofie, ae matua talafeagai autu.

O lenei tusitusiga o le a faʻatalanoa pe faʻapefea ona faʻaopopo se koluma i se laulau i Word. Ioe, e faigofie tele le galuega, ae le faʻaaogaina tagata faʻaaoga e mautinoa lava le fiafia i le aʻoaʻo pe faʻafefea ona faia lenei mea, ia tatou amata loa. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le faiga o laulau i le Word ma mea e mafai ona e faia ia i latou i lenei polokalame ile tatou upega tafaʻilagi.

Fausia laulau
Lisi faatulagaina

Faʻaopoopoina o se koluma faʻaaoga le mini panel

O lea la, ua uma ona i ai lau laulau faʻaalu lea e te manaʻomia le faʻaopopo o se tasi pe sili atu koluma. Mo le faia o lenei mea, faia ni nai faigofie togafiti.

1. Kiliki taumatau i totonu o le sela i autafa o le mea e te manaʻo e faʻaopopo se koluma.

2. O le a mai le matalalaga lisi, i luga ae o le ai ai se tamai laulau.

3. Kiliki le faʻamau "Faaofi" ma i lana drop-down menu filifili le nofoaga e te manaʻo ai e faʻaopopo le koluma:

  • Faapipii i le agavale;
  • Faapipii i le itu taumatau.

O le gaogao koluma o le a faʻaopopoina i le laulau i le nofoaga e te faʻailoaina.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia sela i le Word

Faʻaopopo se koluma faʻaaoga faʻaopopo elemene

Faʻaofi ni pule o loʻo faʻaalia i fafo atu o le laulau, tuusaʻo i lona tuaoi. Ina ia faʻaalia ia latou, faʻafoʻi le faʻatautee i le nofoaga saʻo (i le tuaoi i le va o pou).

Tusi: Faʻaopopo koluma i lenei auala e na o le faʻaaogaina o le isumu e mafai. Afai e te paʻi ile pa, faʻaaoga le metotia faʻamatalaina i luga.

1. Faʻasolo le faʻataʻamilomilo i luga o le nofoaga o loʻo vaʻai ai le pito i luga o le laulau ma le tuaoi e vavaeʻese ai ia koluma e lua.

2. O le tamai lio o le a aliali mai ile faʻailoga "+" i totonu. Kiliki i luga e faʻaopopo se koluma i le itu taumatau o lau tuaoi filifilia.

O le koluma o le a faʻaopopo i luga o le laulau i le nofoaga na e filifilia.

    Fautuaga: Ina ia faʻaopopo le tele o koluma i le taimi e tasi, ao leʻi faʻaalia le faʻaofi faaofi, filifili le manaʻomia numera o pou. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻaopopo koluma e tolu, muamua filifili tolu koluma i le laulau, ona kiliki ai lea ile faʻatulagaina control.

I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻaopopo e le gata koluma, ae o laina foʻi i le laulau. O lenei o loʻo faʻamatala auiliili i la tatou tusitusiga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopopo laina i le laulau i Word

Pau lava lena, o le mea moni, i lenei puʻupuʻu tusitusiga matou faʻamatala ia oe pe faʻapefea ona faʻaopopo se koluma poʻo ni koluma i se laulau i Word.

Pin
Send
Share
Send