NetLimiter 4.0.33.0

Pin
Send
Share
Send


NetLimiter o se polokalama e mataʻituina fegalegaleaiga femalagaiga ma le galuega o le faʻaalia o fesoʻotaʻiga upega tafailagi e taʻitasi tagata talosaga. E faʻatagaina oe e faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina o le Initaneti i soʻo se polokalama e faʻapipiʻi i luga ole komipiuta. O le tagata faʻaaoga e mafai ona fausia se fesoʻotaʻiga i se masini mamao ma pulea mai lana PC. O le tele o mea faigaluega aofia ai ma NetLimiter o loʻo auiliili faʻamatalaga fuainumera e faʻavasega i le aso ma le masina.

Tetele lipoti

Le pupuni "Faʻamatalaga feʻaveaʻi" faʻatagaina oe e vaʻai i se faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o le Initaneti. Luga o faʻamatalaga o loʻo faʻavasega ai lipoti e ala i le aso, masina, tausaga. E le gata i lea, e mafai ona e setiina lau oe lava taimi ma vaʻai se aotelega mo lenei vaitau. O loʻo faʻaali mai se kalafi pa i le pito i luga o le faamalama, ma o le megabyte fua o loʻo vaaia i le itu. O le itu pito i lalo o loʻo faʻaalia le aofaʻiga o faʻamatalaga mauaina ma galuega faatino. O le lisi o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga a le aufaʻatau ma faʻaalia poʻo ai e sili ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga.

Sootaga maotua PC

O le polokalama e mafai ai ona e fesoʻotaʻi i se masini mamao mai luga o loʻo faʻapipiʻiina ai NetLimiter. Pau le mea e tatau ona e ulufale i le fesoʻotaʻiga igoa poʻo le tuatusi IP o le masini, faʻapea foʻi ma le igoa ole igoa. O lea, o le a tuuina atu lou avanoa e faʻatautaia ai lenei PC e avea ma pule. Faʻafetai i lenei, e mafai ona e pulea le firewall, faʻalogo i le TCP port 4045 ma sili atu. O sootaga faia o le a faʻaalia i le pito i lalo o le faamalama.

Fausia se Initaneti taimi taimi

O loo i ai le laupepa i le galuega faamalama "Faʻatonu", lea e mafai ai ona e faʻatagaina le faʻaaogaina o le Initaneti. E iai le loka galuega mo aso faʻapitoa o le vaiaso ma le taimi atofaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aso o le vaiaso, pe a maeʻa le 22:00, ua le poloka le faʻatulagaina ole upega tafaʻilagi, ma i vaiaso ole faʻaaogaina o le Initaneti e le faʻatapulaʻaina taimi. O seti galuega mo le apalai e tatau ona ki, ma le tapunia galuega e faʻaaoga pe a manaʻo le tagata e sefe ai tulafono faʻapitoa, ae o le taimi nei e manaʻomia ona faaleaogaina.

Mauaina o se tulafono poloka tulafono

I le pule faatonu "Pule Faʻatonu" le muamua tab faaalia ai se filifiliga e mafai ai oe e seti tulafono tulafono lima. O le a latou apoia uma i lalolagi atoa ma lotoifale fesootaiga. O lenei faʻamalama e i ai le galuega o polokaina atoa le ulufale atu i le Initaneti. I le pule lava a le tagata faʻaaoga, o le faʻatapulaʻa e faʻatatau i faʻamaumauga utaina poʻo le faʻapipiʻiina, ma afai manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina tulafono i le lua muamua ma le lua itu tapulaʻa.

Tetele faʻatapulaʻa o se isi vaega o NetLimiter. E tatau lava ona e ulufale i faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa. O se isi filifiliga o le tulafono ma se ituaiga "Faamuamua"faʻafetai o loʻo ua ave i ai le faʻamuamua e faʻaaogaina i uma talosaga ile PC, e aofia ai ma mea o loʻo tupu mai.

Tusia ma le faʻatulagaina o taimi

E iai faʻamatalaga faʻaalia o loʻo i ai mo le maimoaina i le tab "Lisi o taʻavale" ma o loʻo faʻaalia i foliga foliga. Faʻailoa le faʻaogaina o uma feʻau feoʻi ma fafo. O le siata faiga ua tuua i le tagata e filifili: laina, pa ma pou. Ma le isi mea, o se suiga ile taimi vaitaimi mai le tasi minute ile itula o avanoa.

Fetuunai tapulaa tapulaa

I luga o le tab tutusa, pei ona i ai i le lisi autu, o loʻo i ai le saoasaoa tapulaa mo tagata taʻitoʻatasi gaioiga e faʻaogaina e lau PC. I se faʻaopopoga, i le pito i luga o le lisi o tusi talosaga uma, e mafai ona e filifilia le faʻatapulaʻa tapulaʻa o soʻo se ituaiga o fesoʻotaʻiga.

Feololo poloka

Galuega "Poloka poloka" tapunia avanoa i se lalolagi poʻo se laiga i le lotoifale, i le filifiliga a le tagata faʻaaoga. E tofu lava ituaiga loka ma ona lava tulafono e faʻaalia i totonu o le malae "Tulafono poloka".

Talosaga talosaga

NetLimiter o loʻo iai se sili ona manaia foliga e faʻaalia ai fesoʻotaʻiga faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga mo taʻitasi faʻapipiʻi talosaga i luga o se PC. Meafaigaluega i lalo o le igoa "Lisi Talosaga" o le a tatalaina se faʻamalama lea o le a faʻalauiloa uma polokalama faʻapipiʻi i le tagata e faʻaaogaina le polokalama. Ma le isi, iinei e mafai ona e faʻaopopo tulafono mo le vaega filifilia.

I le kilikiina o soʻo se faiga ma filifiliina i le anotusi menu "Faʻamatalaga o taʻavale", o se auiliiliga o lipoti i le faʻaaogaina o fegalegaleaiga i auala o fefaʻatauaiga o le a tuʻuina atu. O faʻamatalaga i se faʻamalama fou o le a faʻaalia i se siata e faʻaalia ai le taimi ma le aofaʻi o faʻamatalaga faʻaaogaina. A teisi laititi o faʻamaumauga o download ma lafoina megabytes.

Lelei

  • Multifunctional;
  • Faʻamaumauga o faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga mo gaioiga taʻitasi
  • Mauaina soʻo se talosaga e faʻaaoga ai se aufaʻamatalaga faʻamaumauga;
  • Maua se laisene.

Le atoatoa

  • Faʻasamoa gagana Igilisi;
  • E leai se lagolago mo le lafoina o lipoti i le i-meli.

Ole aoga ole NetLimiter e maua ai faʻamatalaga auiliili i luga o le faʻaaogaina o faʻamatalaga tafe mai le upega tafailagi. Faʻafetai i mea faʻapipiʻi, e mafai ona e pulea e le gata i lau PC e faʻaaoga ai le Initaneti, ae faʻapea foi ma komipiuta mamao.

Sii mai NetLimiter mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

NetWorx Bwmeter TrafficMonitor DSL Saosaoa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
NetLimiter - polokalama e mafai ai ona e faʻaalia fuainumera i luga o le faʻaogaina o Initaneti. E mafai ona seti sau oe tulafono ma fai ni galuega e faʻatapulaʻaina ai feoaiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: LockTime Polokalama
Tau: leai se totogi
Tele: 6 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 4.0.33.0

Pin
Send
Share
Send