Faailoga Yandex atotupe

Pin
Send
Share
Send

Pepa faailoilo o le faʻagasologa lea o lou faʻailoaina o oe, e aofia ai le tuʻuina atu o le tele o faʻamatalaga e uiga ia te oe i le Yandex Money tupe faʻatulagaina. Manuia faʻailoaina maua ai lau atotupe i le tulaga o se tagata iloaina ma faʻataga oe e faʻaaoga ona tomai i le sili atu.

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le faailoaina i Yandex Tupe i nisi auiliiliga.

O a aoga o atotupe faailoaina?

A pasi atu faʻailoga oe ona mafai lea:

  • maua se tapulaʻa mo le teuina o 500,000 rubles ma mo peimeni o 250,000 rubles mai lau faʻamatalaga komepiuta;
  • fai totogi i soo se atunuu i le lalolagi;
  • Fai tupe sifi faʻaaogaina Western Union ma Contact, faʻapea foi ma faletupe faletupe;
  • toe faafoi le tupe na gaoia pe afai e te faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago i totonu o le 24 itula pe a uma le debit ma o le a faʻamaonia loa le hacking.
  • Faʻafefea ona pasi le faʻailoaina

    Alu i le faʻatulagaga vaega mai le Yandex Tupe itulau autu. Kiliki le "Suiga Tulaga" faamau.

    I le koluma "Authenticated", kiliki "Authenticate."

    Nei e tatau ona e filifilia se auala talafeagai mo oe e faʻailoa lau atotupe.

    1. Afai o oe o se tagata faʻatau a Sberbank ma ua faʻatulagaina lau Mobile Bank, e tatau ona e filifilia le "Via Mobile Bank" auala.

    Faʻamautu lau numera telefoni ma ulufale i lau aso fanau, ona kiliki ai lea "Send Request." Ona e tatau ona e tali i le SMS o le a sau mai le faletupe. 10 rubles o le a fesiua mai i lau kata i le Yandex Money atotupe mo le faʻamaonia. A maeʻa nai aso, o au faʻamatalaga o le a aliali mai i luga o le Yandex Money tautua. E leai se totogi o lenei taualumaga.

    2. E mafai ona e faʻailoa oe lava i le ofisa o Yandex. O lala a le kamupani i Moscow, St. Petersburg, Nizhny Novgorod, Novosibirsk ma Yekaterinburg talia tusi talosaga i o latou ofisa. Sii mai le pepa talosaga iinei. Faatumu ma ave i le ofisa. Aua neʻi galo e aumai lau tusifolau. O lenei auala o loʻo avanoa mo tagatanuu o soʻo se atunuʻu. Iloiloga o le talosaga talosaga 7 aso. A maeʻa ona faʻamaonia, o se fesoʻotaʻiga e faʻamaonia ai le faʻatulagaina o le a sau i lau Yandex Money account, pe afai o loʻo saʻo mea uma, faʻamaonia ma se password. E leai foi se totogi o le apalai.

    Faʻamatalaga aoga: Faʻafefea ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i lau atotupe i totonu o le Yandex Money

    3. O sitiseni o Rusia e mafai ona iloa i latou i faleoloa o Euroset. E tutusa ma le metotia muamua, download ma faʻatumu le apalai, ma ma aveina se tusi folau, asiasi i le salonoa lata mai. Totogi i totonu o le Euroset ua totogi. Siaki le faʻamatalaga ma totogi le auaunaga. I le aso lava e tasi, o se faʻamaoniga faʻamaoniga o le a lafoina i lau teugatupe.

    4. Tagata e le nofomau o Lusia e mafai ona faʻailoa latou lava i le nofoaga o nofo ai e ala i le faʻafesoʻotaʻi o kamupani kamupani. O se lisi atoa e mafai ona maua iinei. E totogi totogi sui sui, saili le tau o sui faapitoa.

    Nei ole auala autu e iloa ai se atotupe ile Yandex Tupe.

    Pin
    Send
    Share
    Send