Opera browser: suia le search engine

Pin
Send
Share
Send

Toetoe o faʻasalalauga i ona po nei ei ai se masini suʻesuʻe faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ae paga lea, e le mamao mai i taimi uma le filifiliga o tagata atiaʻe polokalame i le fiafia o tagata taʻitoʻatasi. I lenei tulaga, o le mataupu o le suia le masini suʻesuʻe talafeagai. Seʻi o tatou iloaina pe faʻafefea ona suia le masini suʻesuʻe i Opera.

Suʻe afi suiga

Ina ia mafai ona suia le faiga suʻesuʻe, muamua lava, tatala le faʻasologa autu o le Opera, ma filifili le "tulaga" mea i le lisi e aliali mai. E mafai foi ona na o le ituaiga Alt + P i luga o le keyboard.

Tasi i le tulaga, alu i le "Browser" vaega.

O loo matou sailia mo le "Saili" tulaga poloka.

Matou te kiliki i le faamalama ma le igoa lea ua faʻapipiʻi nei i totonu o le browser o le main search engine, ma filifili soʻo se masini suʻesuʻe i lau tofo.

Faʻaopoopoina se Sailiga

Ae faʻafefea pe a fai o le lisi e le o iai le search engine e te manaʻo e vaʻai i le mea suʻesuʻe? I lenei mataupu, e mafai ona faʻaopopo oe lava ia masini suʻesuʻe.

Matou te o atu i le tulaga o le search engine, ia o le a matou o e faʻaopopo. Taumatau-kiliki i le faamalama mo se sailiga sailiiliga. I le tusiga menu e aliali mai, filifili le filifiliga "Faia se search engine".

I le faiga e matala, o le igoa ma le autu o le search engine ua uma ona ulufale, ae o le tagata faʻaaoga, pe a manaʻo ai, mafai ona suia i latou i tau e sili atu fetaui mo ia. Ina ua mavae lena, kiliki i le "Faia" faamau.

O le search engine o le a faʻaopopo, pei ona e vaʻaia e ala ile toe foʻi i le "Search" faʻatulafonoina poloka ma kiliki ile "Manage Search Engines" faʻamau.

A oe vaʻai, o le suʻesuʻega afi na faʻalauiloa e matou na aliali mai i le lisi o isi sailiga masini.

O lenei, ulufale i se suʻega suʻesuʻega i totonu o le tuatusi pa o le browser, e mafai ona filifili le search engine tatou faia.

Pei ona e vaʻai, o le suia o le main search engine i le Opera browser e faigofie lava mo soʻo se tasi. E i ai foʻi le avanoa e faʻaopopo ai seisi lava suʻesuʻega o lau filifiliga i le lisi o avanoa suʻesuʻeina o se upega tafailagi.

Pin
Send
Share
Send