VKLife browser faʻalauteleina foliga

Pin
Send
Share
Send

E ui i le televave o atinaʻe o agafesootai, tele foliga e ono foliga talafeagai i tagata e leʻi faʻatinoina, tele e le o fuafuaina e faʻatinoina. Tolu-vaega atinaʻe e faʻaalia a latou oloa o ni faʻaopoopoga mo tagata suʻesuʻe lauiloa e avea le avanoa. Lenei tusitusiga o le a mafaufau i se talafeagai talafeagai faaopoopo i Yandex.Browser.

VKLife - E sili atu lenei nai lo se faʻaopoopoga faigofie. E toetoe lava o se polokalama atoa e fesoasoani VKontakte tagata faʻateleina faʻalauteleina le agavaʻa o le fesoʻotaʻiga lautele ala i le faʻamauina o le sili ona lauiloa faʻamau faʻamau i totonu o le vaega o le vavaega faʻamau vaega.

Sii maia le lomiga lata mai a le VKLife

Ae paga lea, o lenei faʻaopopo ua na o Yandex.Browser, o lenei ua faia e faʻalauiloa ai, o lea e manaʻomia lona i ai i luga o le komupiuta. Ae ui i lea, ma isi faʻapipiʻi, e mafai ona toese le faʻaopoopo o loʻo faʻapipiʻiina foi i le Chrome ma isi faʻasalalauga e faʻavae i luga o le afi o Chromeium.

1. O le sitepu muamua o le download o le faʻaopoopoga. O loʻo puʻeina mai le upega tafaʻilagi masani i le faiga o se faila faʻatonuina, ona faʻapipiʻi lea o faʻaopoopoga ma isi elemene.

2. Ina ua uma ona faʻasolo mai le faila, e tatau ona faʻasalalauina i le faaluaina o kiliki le isumu tauagavale. O le faʻapipiʻi e masani, leai se ese mai isi polokalame. Ia mataala, o le tagata faʻapipiʻi e ofo mai e faʻapipiʻi polokalama a le isi itu, plug-in ma toolbars, atonu e le aoga mo nisi tagata. I lenei tulaga, e taua le manatua o Yandex.Browser ua fautuaina mo le faʻaopopoina e galue, o lea e mafai ona e tuua ai se siaki i le na o luma (pe a fai e le o iai le tagata faʻaaoga lenei browser i lenei faiga).

3. I le taimi o le faʻatulagaina, o le a toe amataina le polokalama Yandex.Browser, ina ua maeʻa, i luga o le itulau o loʻo matala ai, e tatau ona e mulimuli i le lata mai faʻatonuga faʻatonuga - download ma faʻagaioiga le faʻaopopo ma fesoʻotaʻi lau itulau VK. O le itu lelei o le ulufale atu i le login ma le faʻamatalaga upu faʻauo mai i le agafesootai o le ulufale atu i le '' upega tafaʻilagi ala i faʻailoga aloaia, ae le o le polokalama. Lenei tele faʻateleina le puipuiga o le sao faʻamatalaga ma faʻamamaina a latou gaoi.

4. Ile taimi lava e maeʻa ai le mea lea, o le add-on ua sauni e alu. E pei o se faʻataʻamilosaga vaega i le itu taumatau i totonu ole masini suʻesuʻe, o loʻo i ai vaega taua uma ole aoga. O foliga o le faʻaopopo o le a faʻamatala faʻaliliuina mai lalo:

- le mafai faʻafesoʻotaʻi tala e tele - faʻateʻaina le manaʻoga e ulufale i se username ma password i taimi taʻitasi. E mafai ona faigofie na suia i le va o le tele o tala. E i ai foʻi le faʻamau e alu ese ai ma se teuga tupe.

O le galuega autu a le faʻaopoopoga o le faʻamalosia le faʻaogaina auala. Ina ua uma kiliki i le ki Leai se initaneti o le itulau autu o VKontakte o le a tapunia, ma nai lo se tagata faʻapitoa vaʻaia tagata faʻapitoa o le a tatalaina i totonu lea e mafai ai ona e faʻaauau pea le galue. I le 15 minute, o le tagata o le a avea ma mea e le o vaaia ai, ma i totonu o le polokalame e mafai ona faʻaauau pea ona e nofo i luga o le tulaga, faʻalogo i musika, faitauina o tala fou ma talatalanoa ma uo.

Ina ia faʻaaoga le polokalame lea, e manaʻomia ona e toe ulufale e alu i totonu. Mo tagata e le toe fiafia i tala mai le tagata atiaeina, e fautuaina e aveese ia siaki e tolu i le ulufale.

- a talafeagai talafeagai taʻaʻalo faʻaavanoaina avanoa i le lisi lautele uma o ana leo puʻeina ma faʻatagaina oe e faʻalogologo i le playlist o se faʻapitoa album. I totonu o lenei vaega, pe a faʻagaioia, o loʻo i ai ki mo le faʻatonutonuina playback ma pause, fesuiaʻi o pese i luma ma tua, fetuunai le tele mai le browser ma le alualu i luma pa o le ala. Luga o le faʻataʻitaʻiga taʻalo o se lisi o album i le va oe mafai ona faigofie ona sui.

- tab pulega ma bookmark faila fatuga o loʻo avanoa foi ma lenei faʻaopoopoga. O se lelei sui mo le tulaga lisi lisi o ma masani tusi tusi, o nei uma nei elemene o loʻo avanoa i le mataʻu i lalo menu pe a uma ona kiliki i le tasi faamau.

- faigofie vaʻavaʻai o talanoaga ma fesoʻotaʻiga i tamai faamalama. Na o le kiliki i luga ole teutusi, filifili se uo - ma ile faamalama e aliali mai ai, amata talanoa ia te ia. O le taimi talafeagai o le vaʻaia lea o le tagata mulimuli o lana asiasiga i agafesootai.

- faigofie suʻega i Yandex, e faʻaalia tonu ai iʻuga i totonu o le vaega e tatala

O ki faʻagaioia o le faʻaopopo i le atoa o loʻo i ai i le itu itu, lea, i le isi itu, e aliali mai e le gata i luga o le upega tafailagi o se lauiloa fesoʻotaʻiga lautele, ae faapea foi i luga o se isi lava. Ma o le avanoa lea i avanoa e maua i soʻo se mea. O le minus - o le faʻalavelave, e paga lea, e le uma ona faʻamaeʻaina. Ole tele o laupepa faʻamau, o mea e le masani ai ile fausaga ma se faʻaiuga ole laititi. Mo le malologa, o le faʻaopopo e matua talafeagai mo tagata e faʻaaluina le tele o le taimi i le VK ma manaʻo e faʻalauteleina lona aoga.

Pin
Send
Share
Send