Fausia se laulau i WordPad

Pin
Send
Share
Send

WordPad o se faigofie tusitusiga tusitusiga e avanoa i luga o komupiuta uma ma komepiuta feaveaʻi Windows. O le polokalame i soʻo se mea e sili atu nai lo le tulaga Notepad, ae e mautinoa lava le oʻo atu i le Upu, o se vaega o le Microsoft Office suite.

I le faʻaopopoga i le typing ma le faʻatulagaina, Word Pad e mafai ai e oe ona faʻaavanoa tuʻusaʻo i au itulau ma vaega eseese. I totonu o nei masani ata ma ata mai le Paint polokalama, aso ma le taimi elemene, faapea foi ma mea fausiaina i isi talafeagai polokalame. I le faʻaoga i le avanoa mulimuli, e mafai ona e faia se laulau i WordPad.

Lesona: Faaofi ata i le Upu

A o le i amata mafaufau i le mataupu, e tatau ona maitauina o le faia o se laulau e faʻaaoga ai mea faigaluega o loʻo folasia i le Word Pad e le aoga. Ina ia fausia se laulau, e faʻatonutonu atu lenei sui tusi i le atamai polokalama, le Excel spreadsheet generator, mo se fesoasoani. E le gata i lea, e faigofie lava ona faʻaopopo se laupepa ua uma ona faia i le Microsoft Word i totonu o le pepa. Seʻi o tatou auiliiliina i faʻamatalaga taʻitasi metotia na e faia se laulau i WordPad.

Fausia se laupepa e faʻaaogaina ai le Microsoft Excel

1. Fasi le faʻamau "Sini"o loʻo i le kulupu "Faaofi" luga o le saoasaoa avanoa meafaigaluega.

2. I le faamalama e aliali mai i ou luma, filifili "Pepa faʻaoga Microsoft Microsoft" (Microsoft Excel pepa), ma kiliki Ua lelei.

3. I se isi faamalama, se avanoa moi o le Excel spreadsheet editor o le a tatalaina.

O iinei e mafai ona e faia se laulau o mea manaʻomia, seti le aofaʻiga e tatau ona iai laina ma ni pou, ulufale i ni mea e tatau ai i totonu o sela ma, pe a talafeagai ai, faia le fuafuaina.

Tusi: Uma suiga e te faia o le a faʻaalia i le moni taimi i le laulau faʻatali i luga o le itulau le faatonu.

4. Ina ua maeʻa faʻatino laasaga talafeagai, sefe le laulau ma tapuni le laupepa Microsoft Excel. Ole laulau na e faia e aliali mai i totonu ole Word Pad pepa.

A manaʻomia, toe sui le laulau - seʻi toso i luga se tasi o maka o loʻo i lona auivi ...

Tusi: Suia o le laulau lava ma faʻamatalaga o loʻo i ai tuusao i le WordPad faamalama o le a le manuia. Ae ui i lea, faʻalua-kiliki i luga o le laulau (i soʻo se nofoaga) faʻaavanoaina se laupepa Excel, lea e mafai ai ona e suia le laulau.

Faʻaofi mai le laulau maeʻa mai le Microsoft Word

E pei ona faʻaalia i le amataga o le tusitusiga, o mea mai isi polokalame talafeagai e mafai ona faʻaofi i totonu o le Word Pad. Ona o lenei faʻatusa, ua mafai ona matou faʻaofi se laulau na faia i le Word. Tuusaʻo i luga o le auala e fatuina laulau i lenei polokalame ma mea e mafai ona e faia ma latou, ua uma ona matou tusia i le tele o taimi.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Word

Pau lava le mea e manaʻomia e oe ma aʻu o le filifili o le laulau i le Word faʻatasi ai ma ana mea uma, i le kiliki i luga o le koluse-faʻailoga i lona pito i luga tauagavale pito i luga, kopi mai (FMTL + F), ma faapipii i lau WordPad pepa itulau (FMTL + V) Ua fai - o loo i ai se laulau, e ui lava na faia i le isi polokalame.

Lesona: Faʻafefea ona kopi se laulau i Word

O le aoga o lenei metotia e le gata i le faigofie o le faʻaofiina o se laulau mai le Word i le Word Pad, ae o le a foi le faigofie ma le faigofie o le suia o lenei laulau i le lumanaʻi.

O lea, ina ia faʻaopopoina se laina fou, naʻo le setiina o le faʻataʻoto faʻasino i le pito i tua o le laina lea e te manaʻo e faʻaopopo ai se isi, ma fetaomi "Ulufale".

Ina ia soloese se laina mai le laulau, na ona filifili i le isumu ma fetaomi "FAʻAIʻU".

I le ala, i le auala tutusa lava oe mafai ona faʻaofi se laulau na faia i Excel i totonu WordPad. Moni, o tapulaʻa tulaga faʻapitoa o se laulau e le faʻaalia, ma e suia ai, e tatau ona faia le laasaga faʻamatalaina i le muamua metotia - faalua-kiliki i luga o le laulau e tatala ai i Microsoft Excel.

Faaiuga

Uma auala e mafai ona e faia se laulau i Word Pad e faigofie tele. Moni, e aoga le malamalama i nei mea uma e lua matou faʻaaoga sili alualu i luma polokalama e fausiaina le laulau.

O le Microsoft Office o loʻo faʻapipiʻiina i luga o komepiuta uma, pau le fesili o le, aisea pe afai o iai, pe tatau ona ou faʻaaogaina se faigofie faigofie? E le gata i lea, afai o le Microsoft office software e le o faʻapipiʻi i luga o se PC, o lona uiga o metotia faʻamatalaina e matou e le aoga.

Ae, pe a fai o lau galuega o le fausiaina se laulau i WordPad, o lea ua e iloa le mea tonu e tatau ona e faia.

Pin
Send
Share
Send