Faʻafefea ona faʻatagaina le kuki i Yandex.Browser?

Pin
Send
Share
Send


Uma browser mafai manatua kuki, pe na o kuki. O nei fasi faʻamatalaga na mauaina e le tagata suʻesuʻe mai 'upega tafaʻilagi sapalai ona teu ai lea. O asiasiga uma na mulimuli mai i le upega tafailagi o ana kuki na sefe, le browser e toe lafoina nei faʻamatalaga i le sefe.

O lenei e tupu mo le tele o mafuaʻaga, ma o loʻo iai ni mea aoga se lua mo le tagata e faʻaaogaina: televave faʻamaoniga e tupu ma o faʻaaoga a le tagata lava ia tuʻutuʻuga utaina. Ua iloa foi e Yandex.Browser le auala e teu ai pe le teuina foi kuki. O lenei faʻatinoga e faʻalagolago lava i le filifiliga a le tagata faʻaaoga.

Faʻaola ma faʻamalolo kuki i Yandex.Browser

Ina ia mafai kuki i le Yandex browser, e tatau ona e alu i le browser nofoaga:

I le pito i lalo o le itulau, kiliki i le "Faʻaali tulaga maualuluga":

O le ae vaʻai i le "Faʻamaumauga a le tagata ia"i le mea e kiliki ai le ki"Faʻavasega Seti":

I le faʻamalama e matala, le "Kuki":

E i ai le tele o filifiliga mo le galue ma kuki iinei. O le browser e fautuaina lava mafai le mafai ona teuina ni kuki, ae e mafai filifili isi filifiliga. O filifiliga muamua e tolu e faitalia, a o le filifiliga e "Poloka faʻamaumauga ma kuki o isi itu nofoaga"faʻataʻuina o se faʻaopopoga filifiliga, ma e ono siakiina.

O le a e vaai foi ile 2 faamau: "Tuusaunoaga pulega"ma"Faʻaali kuki ma faʻamaumauga o nofoaga":

I le "Tuusaunoaga pulega"E mafai ona e faʻaopopo tuʻufaʻatasia lima, ma faʻamanino mo latou kuki seti teuina: faʻafaigofie pe faʻamuta. E talafeagai lea mo mataupu i le taimi na e faʻatagaina ai le teuina o kuki mo tulaga uma, ae e te le manaʻo e sefe le kuki o se tasi poʻo le tele o upega tafailagi. Ia, pe o le isi itu:

I le "Faʻaali kuki ma faʻamaumauga o nofoaga"o le ae vaʻai i kuki o nofoaga na teuina i lau komepiuta, ma i le a le tele o aofaiga:

Faʻasino le faʻatautau i le kuki manaʻomia, o le ae vaʻai i se koluse i le itu taumatau o le faamalama, ma e mafai ona e tapeina ma le saogalemu lenei faʻamatalaga mai le komupiuta. Mo le aveesea tele, o lenei auala, o le mea moni, o le a le galue.

Faitau atili: Auala e tape uma kuki mai Yandex.Browser

O lea ua e iloa faʻapefea ona faʻatagaina pe faʻamuta kuki i luga o 'upega tafaʻilagi uma ma faʻatautaia tuusaʻo. Aua neʻi galo e mafai ona e mauaina vave le avanoa i le teuina o kuki, ua e i luga o soʻo se tasi nofoaga. Ina ia faia lea mea, na ona kiliki i le loka ki i le tuatusi pa ma faʻaseʻe le faʻaseʻe i le manaʻo manaʻo:

Pin
Send
Share
Send