Opera Bookmarks Faʻaletonu: Toe Fuataina Ala

Pin
Send
Share
Send

Suʻesuʻega faʻailoga tusi faʻataga ai le tagata e te teuina ni faʻaopoopoga i sili ona aoga nofoaga mo ia, ma e masani ona asia itulau. Ioe, o latou le fuafuaina le misia o le a le fiafia se tasi. Ae pe iai ni auala e faaleleia ai lenei mea? Sei tatou mafaufauina le mea e fai pe a ua leiloa bookmark, e faapefea ona toe faafoi latou?

Fetuʻu

Ina ia puipuia oe lava i le tele e mafai ai mai le leiloa o taua Opera faʻamaumauga, ona o mea le lelei i le faiga, e manaʻomia le faʻatulaga o soʻotaga browser tuʻufaʻatasi ma se mamao teuina o faʻamatalaga. Mo lenei, muamua lava, e tatau ona e lesitala.

Tatala le Opera menu, ma kiliki ile mea "Sinkronisasi ...".

Ua aliali mai se faʻamalama e faʻaosofia ai oe e faia se teugatupe. Matou te malilie i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai.

Sosoo ai, i le faiga e matala ai, ia e ulufale i le imeli tuatusi o le imeli pusa, lea e le manaʻomia ona faʻamaonia, ma se tuʻufaʻatasia password e le itiiti ifo i le 12 mataʻitusi. Ina ua uma ona ulufale i le faʻamatalaga, kiliki i le "Faia Teugatupe" faʻamau.

Ina ua mavae lena, e ave faʻailoga tusi ma isi faʻamatalaga Opera i le mamao teuina, e tumau na o le kiliki i luga o le "Sync" faʻamau.

Ina ua maeʻa le synchronization taualumaga, tusa lava pe o faʻailoga i totonu o le Opera faʻamuta ona o nisi tekinolosi faʻaletonu, latou otometi lava ona toe faʻaola i le komepiuta mai le mamao teuina. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le fesootaʻiga i taimi uma pe a uma ona fausiaina se tusi fou. O le a faʻaalu malie i le taimi i tua i tua.

Toe faʻaleleia o loʻo faʻaaogaina ni mea aoga lona tolu

Ae, o le auala i luga o le toefuataiga bookmark faatoa mafai pe a fai o le tala mo synchronization na faia ao le i leiloa bookmark, ma le o le. O le a le mea e fai pe a fai e leʻi faʻaogaina e le tagata faʻaaogaina lea faʻatonuga?

I lea tulaga, e tatau ona e taumafai e toe faʻaleleia le faʻailoga tusi e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina faʻapitoa fesoasoani. Se tasi o le sili ona lelei polokalame o Handy Recovery.

Ae, muamua, tatou te sailia lava poʻo fea faʻailoga tusi e teu i le Opera. O le faila o loʻo i ai Opera o loʻo taʻua o Faʻailoga. O loʻo maua i le lisi o faʻamatalaga. Ina ia saili pe o fea o i ai le faʻaogaina o le Opera i lau komupiuta, alu i le lisi lisi ma filifili "About".

I luga o le itulau e tatalaina, o le ai ai faʻamatalaga e uiga i le ala atoa i le faʻamatalaga.

Ia, faʻamalu le Handy Recovery talosaga. Talu ai o le tali polokalama o loʻo teuina i luga ole drive C, matou te filifilia ma kiliki i le "Iloiloga" faamau.

O lenei faʻamatalaga faʻatulagaina ua.

A maeʻa, ona e alu lea i le itu tauagavale o le Handy Recovery window i le mea e lisi ai le Opera profile, o le tuatusi na matou maua ai i se taimi muamua atu.

Ua matou maua le faʻailoga o Tusi i totonu. A e vaʻai i ai, e faʻailo i le koluse mumu. Lea ua faʻailoa mai na tape le faila. Matou te kiliki i ai ma le taumatau faamau isumu, ma i le anotusi menu e aliali mai, filifili le "Toe Laveai" aitema.

I le faʻamalama e aliali mai, e mafai ona e filifilia le faʻasinomaga o le a toe mauaina le faila. Lenei mafai ona avea ma muamua Opera faʻailoga tusi, poʻo se nofoaga faʻapitoa i luga o le drive C, lea o loʻo toe faila uma faila i Handy Recovery. Ae, e sili atu e filifili ai se isi drive talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga D. Kiliki i le "OK" faʻamau.

Ma, o loʻo iai se taualumaga mo le toe faʻaleleia o faʻailoga i le faʻatonutonu faʻapitoa, ina ua uma ona mafai ona e faʻaosoina i totonu o le laupepa talafeagai Opera ina ia latou toe faʻaalia i totonu o le browser.

Ua leiloa faʻailoga pa

E i ai foi mataupu pe a le o le tusi taai faila latou lava, ae o le sili alofagia vaega leiloa. O le toefuataiina e fai lava e faigofie. Matou te o atu i le vaega autu o le Opera, alu i le "Bookmark" vaega, ona filifili lea o le "Show bookmark bar" aitema.

A e mafai ona e vaʻaia, o le faʻailoga faʻailoga ua toe oso mai.

Ioe, o le leiloa o bookmark o se mea le fiafia tele, ae, i nisi tulaga, lava fixable. Ina ia mafai ai ona leiloa tele faʻailoga tusi faʻaletonu, e tatau ona e faia se tala muamua i le auaunaga synchronization, pei ona faʻamatalaina i lenei iloiloga.

Pin
Send
Share
Send