Maua fua le Tusitalafaamaumau Vitio 3.0.45.1027

Pin
Send
Share
Send


Ole a le polokalame e tatau ona puʻeina ai le ata mai le pupuni? Faigofie, malamalama, puʻupuʻu, aoga ma, o le mea moni, aoga. O le polokalame Free Screen Video Recorder faʻamanuiaina nei manaʻoga uma, o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Free Screen Vitio Faamaumau o se faigofie ma atoatoa saoloto meafaigaluega mo pueina vitio ma faʻamalama ata mai le komepiuta mata. O le polokalama e iloga, muamua lava, mo le mea moni ma le lava faʻagaioiga o loʻo i ai se tamai malo faʻamalama, e talafeagai mo nisi galuega.

Matou te fautua atu ia te oe e vaʻai: Isi polokalama mo le pueina o vitio mai le komepiuta faʻamalama

Puʻeina Ata

Maua lau Tusitusiga Tusitalafaamaumau Vitio mafai ona e vave faʻatali se faʻamalama o se vaega o soʻo se taimi, o le faʻamalama galue, atoa ai ma le faʻamalama atoa. Ina ua uma ona faia se ata, o le a sefe le ata i le masani i le tulaga "Faʻatusa" faila i luga o le komepiuta.

Vitio puʻeina

O le vitio puʻeina galuega faʻapena foi i ata puʻeina. E tatau lava ona e filifilia le manaʻomia galuega, fuafua i le o le a vaega o le a tusia i luga o le vitio, a maeʻa le polokalama o le a amata puʻeina. I le tulaga masani, o le faʻaumaina vitio o le a sefe i le tulaga faʻalelei "Vitio" faila.

Faʻatulaga o mapu e sefe ai faila

E pei ona maitauina i luga, i le tulaga masani, e faʻasaoina e le polokalama faila faia i le tulaga faʻatulaga "Ata" ma "Vitio". A mana e mafai, e mafai ona e toe vaʻai ia vaega.

Faʻaali pe nana le ki isumu

Le tele o taimi, e fausia faʻatonuga, e manaʻomia ona e faʻaali le isumu isumu. I le tatalaina o le polokalame polokalama, i soʻo se taimi e mafai ona e faʻaali pe nana le faʻaaliga o le mouse faʻata i luga o le ata vitio ma ata.

Faʻamatalaga ma leo lelei

I le polokalama polokalama, uiga lelei ua setiina mo mea fana.

Filifiliga faʻatusa ata

I le tulaga masani, o ata na faia e teu i le "PNG" foliga. A manaʻomia, e mafai ona suia lenei ituaiga i le JPG, PDF, BMP poʻo le TIF.

Tuai ae leʻi puʻeina

Afai e te manaʻo e ave se ata i le timer, i.e. a maeʻa ona ia faʻamau le faʻamau o se vaega numera o sekone e tatau ona mou atu, a maeʻa le ata o le a puʻeina, ona faʻatulaga lea o lenei galuega faʻatulaga i totonu o le polokalame seti i le "Basic" tab.

Le puʻeina leo

I le faagasologa o le puʻeina vitio, leo e mafai ona puʻea faʻamau uma mai le faiga leo ma mai se masini leo leo. O nei filifiliga e mafai galue faʻatasi pe tape le faʻavae i lau pule.

Faʻatonutonu auto amataga

Afai e te siakiina le filifiliga "Tatala le faʻatonutonu ina ua maeʻa faʻamauina" i le faʻatulagaga polokalame, ona uma loa lea o le faia o se ata, e ono otometi ona tatalaina le ata i lau masani ata faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i Paint.

Lelei o le Free Screen Vitio Faamaumauga:

1. Faigofie ma puʻupuʻu polokalame faʻamalama Ofisa;

2. Gafatia pulega;

3. O le polokalama e tufatufaina leai se totogi.

Leaga o le Free Screen Vitio Faamaumauga:

1. O le polokalama e alu i luga o faʻamalama uma ma e le mafai ona e faʻamutaina lenei filifiliga;

2. I le taimi o le faʻapipiʻi gaioiga, a fai e te le musu i le taimi, o isi faʻasalalauga oloa o le a faʻapipiʻiina.

Ua faia taumafaiga uma a le au atiaʻe o Free Screen Video Recorder, e faʻafaigofie ai le polokalame e mafai ai ona puʻeina ata ma ata. Ma o se faʻaiuga, e matua faigofie le polokalama ona faʻaaogaina.

Sii maia lau Free Screen Vitio Faamaumau

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Aisa kulimi mata puʻeleo Tusitalafaamaumau lau oCam Hamster Free Vitio Faʻaliliuina Free MP3 Leo Tusitalafaamaumau

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Free Screen Vitio Faamaumau o se polokalama saoloto ma se tele seti o meafaigaluega mo le pueina o vitio mai le laupepa ma fatuina screenshots. E iai mea faigaluega faigofie mo le teuteuina o faila.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: DVDVideoSoft
Tau: leai se totogi
Tele: 47 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.0.45.1027

Pin
Send
Share
Send