Faʻafefea ona aveese upu pasi i le Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


E tele na avea ma masani le faʻaaogaina o le Google Chrome aua o se satauro-fausaga suʻesuʻeina e faʻatagaina oe e teuina ni faʻamatalaga i se faiga faʻailogaina ma faʻamau i luga o le upega tafaʻilagi faʻatasi ma le isi faʻatagaina mai soʻo se masini o loʻo faʻapipiʻi ai lenei upega tafailagi o loʻo i ai ma ua saʻo i totonu o lau Google account. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai pe faʻafefea ona aveʻese atoa faʻaputuga i Google Chrome.

E vave ona matou tosina mai lou mafaufau i le mea moni e faapea, afai o iai ni aufaʻatasiga faʻatulagaina ma ua oʻo i lau Google account i le browser, ona uma loa lea ona soloia passwords i luga o se tasi masini, o lenei suiga o le a faʻaaoga i isi, o lona uiga, passwords o le a soloia tumau i soʻo se mea. Afai ua e sauni mo lenei, ona mulimuli lea i le faigofie faasologa o laasaga faamatalaina i lalo.

Faʻafefea ona aveese upu pasi i le Google Chrome?

Metotia 1: aveese atoatoa upu faataga

1. Kiliki i le browser menu button i le pito i luga taumatau ma o atu i le vaega o le lisi e aliali mai "Talafaasolopito"ona filifili ai lea "Talafaasolopito".

2. O le faʻamalama o le a aliali mai ile mata lea e te manaʻomia e saili ma kiliki i le ki E manino le Talaaga.

3. O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e mafai ai ona e faʻamamaina e le gata o le tala faʻasolopito, ae o isi faʻamatalaga tui e le browser. I la matou mataupu, e manaʻomia le tuʻu o le kiliki i autafa o le "Passwords" aitema, o mea o loʻo totoe e faʻapipiʻi na ona faʻavaeina i luga o ou manaʻoga.

Ia mautinoa o le pito i luga o le faamalama na e siakiina "I taimi uma"ona faʻataunuʻuina lea o le tapeina i le kiliki i le ki Tapē le Talaʻaga.

Metotia 2: filifili filifili faʻamalama

I le tulaga o loʻo e manaʻo e aveese faʻamatalaga e naʻo ni punaoa a le upega tafailagi, o le faʻamamaina o taualumaga o le a ese mai ai i le auala faʻamatalaina o i luga. Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button, ona e alu ai lea i le vaega o le lisi e aliali mai. "Faʻatulagaina ".

I le pito i lalo o le laupepa e tatala, kiliki i le ki "Faʻaali tulaga maualuluga".

O le lisi o tulaga o le a faʻalauteleina, o lea e tatau ona e alu i lalo i lalo ifo maualalo ae maua le "Passwords ma fomu" poloka. E uiga i le manatu "Ofo e sefe faʻamatalaga ma Google Smart Lock mo faʻamatalaga upu faʻatonu" kiliki i le ki Faʻavasega.

O le mataʻitusi o loʻo faʻaalia ai le lisi atoa o 'upega tafaʻilagi punaoa o loʻo i ai ni faʻasaoina upu faʻamaumauga. Sue le mea manaʻomia i le tusiina i le lisi poʻo le faʻaogaina o le laina suʻesuʻe i le pito i luga taumatau, faʻasolo le mouse i luga i le 'upega tafaʻilagi manaʻomia ma kiliki i le itu taumatau o le faʻaali faʻailoga ma le satauro.

O upu filifilia filifilia o le a vave aveeseina mai le lisi e aunoa ma nisi fesili. I le auala lava lea e tasi, tapē uma faʻamatalaga e te manaʻomia, ona tapuni lea ole faʻamalama upu faʻataʻitaʻi i le kiliki i le ki i le itu taumatau pito i lalo Faia.

Matou te faamoemoe o lenei tala na fesoasoani ia te oe ia malamalama i le faʻafefea ona fai e le Google Password Removal.

Pin
Send
Share
Send