Faʻafefea ona sui le lanu paʻu ile Photoshop

Pin
Send
Share
Send


E i ai ni nai auala e sui le lanu o mea faitino i le Photoshop, ae naʻo le lua o loʻo talafeagai mo le suia o le lanu paʻu.

Muamua o le faʻaaogaina o le fuga faʻavasega mo le lanu vaega. "Valivali". I lenei tulaga, tatou fausia se gaogao vaega fou, suia le palu fefiloi ma vali ma le fufulu vaega manaʻomia o le ata.

O lenei metotia, mai loʻu manatu, e tasi le faʻaletonu: o le paʻu pe a uma ona faʻaalia foliga le masani ai e pei lava o se teine ​​lanumeamata mafai foliga foliga le masani ai.

Faʻavae i mea muamua, ou te fautuaina oe e vaʻai i le auala lona lua - faʻaaogaina le gaioiga Valivali Suiga.

Tatou amata.

Fausia se kopi o le uluai ata ma se auala 'alo FMTL + J ma alu i le lisi "Ata - Faʻasaʻo - Suia lanu".

I le faʻamalama e matala, ave se faʻataʻitaʻiga o le paʻu paʻu (o le faʻataʻamilomilo o le a foliga mai o se paipa) i luga o foliga o le faʻataʻitaʻiga, taumafai e saili se eleele ogatotonu i le va o ao pogisa ma malamalama.

Ona valaau lea o le slider Faapeapeina toso i le itu taumatau seia tu.

O le lanu paʻu e filifilia e le faʻaseʻe ile poloka "Suiga". Tatou vaai i na o paʻu, mata ma isi vaega uma o le a tatou faʻasaolotoina.

Afai e fetaui ma le paʻu o le paʻu ia i tatou, ona kiliki lea Ua lelei ma faaauau pea.

Fausia se paepae paepae mo le vaega ma le teine ​​lanu meamata.

Filifili se pulumu ma mea nei:


Filifili le lanu uliuli ma soloi lemu (vali ma se uliuli pulumu i luga o le ufimata) lanu meamata i le mea e le tatau ona.

Ua uma, ua suia le lanu o le paʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa ou faʻaalia se lanu lanu meamata, ae o lenei metotia e sili ona fetaui lelei mo masani lanu o le paʻu. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo se tan, pe faʻapea foi ...
Faʻaaoga lenei metotia i lau galuega ma le manuia i lau galuega!

Pin
Send
Share
Send