Maua fua tala a FineReader

Pin
Send
Share
Send

FineReader ua manatu o le sili ona lauiloa ma faʻagaioia tusitusiga aloaia polokalama. Ole a le mea e fai pe a fai e te manaʻomia e faʻaʻainumera le tusitusiga, ae leai se auala e faʻatau ai lenei polokalama? Saunoa mai tusitusiga e iloa gofie ai le laveai, lea o le a tatou talanoa i lenei mataupu.

Faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: Faʻafefea ona faʻaaoga le FineReader

Maua fua tala a FineReader

Cuneiform


CuneiForm o se aoga gaogao leai se totogi e manaʻomia le faapipiiina i luga o se komepiuta. E mafai ona mitamita le fegalegaleaiga ma le tagata vaai, lagolago mo le tele o gagana. O le polokalama o le a faʻamamafaina mea sese i le digitized tusitusiga ma faʻataga oe e teuteu le tusitusiga i nofoaga e le mafai ona iloa.

Sii mai le CuneiForm

Maua i luga ole laiga OCR

O maua fua i le OCR e leai se totogi. Ole a faigofie tele mo tagata e seasea faʻaaoga le faʻanumeraina o tusitusiga. O le mea moni, latou te le manaʻomia le faʻaalu taimi ma tupe i luga o le faʻatauina ma le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa. Ina ia faʻaaogaina lenei polokalama, na ona e laʻuina lau pepa i luga o le itulau autu. Free Online OCR lagolagoina le tele o raster mamanu, iloa sili atu nai lo 70 gagana, ma mafai ona galue ma uma uma pepa atoa ma ona vaega.

O le faʻaiʻuga maua e mafai ona mauaina i le faila doc., Txt. ma le pdf.

Faigofie

E le faʻatapulaʻaina lava le avanoa fua o lenei polokalame i galuega ma na ona mafai ona iloa tusitusiga i le Igilisi ma le Farani, teuteuina i matatiʻa faʻailo na tuʻuina atu i le tasi koluma. O le itu lelei o le polokalame e aofia ai le mea moni e faʻamamafa ai upu faʻaaoga sese i le tusitusiga. O le polokalama e leʻo se lugalaina ma e manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o le komupiuta.

Faʻamatalaga aoga: Sili ona lelei tusitusiga tusitusiga polokalama

Img2txt

O le isi lea auaunaga i luga ole laiga e leai se totogi, o le faʻamanuiaga o lea e aoga ma le Igilisi, Lusia ma Ukaraina. E faigofie ma faʻafaigofie ona faʻaaoga, ae o loʻo i ai le tele o tapulaʻa - o le tele o le ata puʻeina e le tatau ona sili atu nai lo 4 MB, ma o le faʻatusa o le faila faila e tatau ona na o jpg, jpeg. pe png. Ae peitai, o le tele o raster faila o loʻo avea ma sui o nei faʻaopoopoga.

Na matou iloiloina le leai o se tala fatu a le FineReader lauiloa. Matou te faʻamoemoe e te maua i lenei lisi se polokalame e fesoasoani ia te oe e vave faʻataʻitaʻiina pepa taua.

Pin
Send
Share
Send