Tauvaga tauva a WinRAR archiver

Pin
Send
Share
Send

WinRAR polokalama e tatau ona mafaufauina o se tasi o sili sili ona lelei faʻauiga. E faʻatagaina oe e teuina ni faila i se faila maualuga ma faʻatonutonu vave. Ae, o le laisene o lenei aoga faʻatinoina se totogi mo lona faʻaaogaina. Sei o tatou sailia poʻo a mea e maua fua ai le faʻatusatusaga o le WinRAR talosaga?

O le mea e leaga ai, o mea uma o loʻo teu faʻavaʻa i luga, e naʻo WinRAR e mafai ona tuʻufaʻatasia faila i faʻamaumauga o le RAR, e manatu e sili ona lelei i tulaga o mea faʻamalosi. E mafua mai i le mea moni o lenei faʻatulagaina e puipuia e le puletaofia e umiaina Eugene Roshal - o le na faia WinRAR. I le taimi lava lea e tasi, toetoe lava o aso uma faʻavaea mafai ona tuʻuina mai faila mai faʻamaumauga o lenei faʻatulagaina, faʻapea foi ma le galulue ma isi faʻamaumauga faʻapitoa foliga.

7-sipi

Aoga 7-Zip o le sili ona taʻutaʻua maua fua archiver, tatalaina talu mai 1999. O le polokalama saunia ai se maualuga tele saoasaoa ma faʻapipiʻi fua faatatau o faila i le faʻamaumauga, e sili atu sili atu analog i tulaga o nei faʻailoga.

O le 7-Zip application lagolago le teuina ma le tatalaina o faila i totonu o faila o mea nei ZIP, GZIP, TAR, WIM, BZIP2, XZ mamanu. E tatalaina foi le tele o numera o faʻamaumauga ituaiga, e aofia ai RAR, CHM, ISO, FAT, MBR, VHD, CAB, ARJ, LZMA, ma le tele o isi. I se faʻaopopoga, o se tu ma aga masani faʻaaogaina e faʻaaogaina mo faila faila - 7z, lea e manatu o se tasi o sili sili ona lelei i tuʻufaʻatasiga o faʻamalosi. Mo lenei faʻatulagaina i totonu o le polokalama, oe mafai foi ona fausiaina se oe lava-e aveina faʻamaumauga. I le taimi o le faʻagaioiga o tuʻufaʻatasia, e faʻaaogaina le multithreading, e sefe le taimi. O le polokalame e mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o le Windows Explorer, atoa ai ma le tele o vaega e tolu faila pule, e aofia ai le Total Commander.

I le taimi lava e tasi, o lenei talosaga e le o iai le faʻatonutonu i le faʻatulagaina o faila i le faila; o lea, ma faʻamaumauga o loʻo taua ai tulaga, o le aoga e le o galue lelei. E le gata i lea, o le 7-Zip e le o iai le tele o tagata e fiafia i ai WinRAR, o le faʻaiuga o faʻamaumauga o faʻamaumauga mo siama ma mea leaga.

Sii mai le 7-Zip

Hamster Free ZIP Archiver

O se tagata agavaa i le maketi o maua fua o faʻamaumauga o le Hamster Free ZIP Archiver polokalama. A e maise o le aoga o le a apili atu i na tagata faʻaaoga e talisapaia le matagofie o le polokalame Ofisa. E mafai ona e faia uma gaioiga i le na o le tosoina ma le toulu o faila ma teuga e faʻaaoga ai le Drag-n-Drop system. I totonu o le aoga o lenei aoga, o se tele maualuga faila komepiuta saoasaoa e tatau foi ona maitauina, e aofia ai ma le faʻaaogaina o le tele o cores faʻagaioia.

Ae paga lea, e mafai e Hamster Archiver ona faʻamalosi faʻamaumauga i totonu o faʻamaumauga e lua ituaiga - ZIP ma 7z. O se polokalama e mafai ona tatalaina tele sili atu numera tele o ituaiga faʻamaumauga, e aofia ai RAR. O faʻaletonu e aofia ai le le mafai ona faʻailoa mai poʻo fea e sefe ai le faʻamaumauga uma, atoa ai ma faʻafitauli ile mautu. Mo tagata e faʻaaogaina le televave, ono foliga mai, o le a latou misia le tele o mea masani meafaigaluega ua fuafuaina mo le galulue ma faʻamaumauga faʻapitoa faila.

Haozip

O le HaoZip Utility o se tagata Saina faia o ia o le archiver na tatalaina talu mai le 2011. Lenei talosaga lagolagoina le afifiina ma le afifiina o le atoa lisi o faʻamaumauga o 7-Zip, ma faʻaopopo i le LZH tulaga. Le lisi o mamanu e na o unzipping faia, o lenei faʻaaogaina foi e tele lautele. I totonu o latou e pei o "exotic" ituaiga pei 001, ZIPX, TPZ, ACE. I le aotelega, o le tusi talosaga ma 49 ituaiga o teuga.

Lagolagoina alualu i luma pulega o le 7Z faʻatulagaina, e aofia ai le fausiaina o faʻamatalaga, oe lava-vavaeina ma tele-tele faʻamaumauga. Ua mafai ona toe faʻaleleia ni faʻamaumauga ua leaga, vaʻai faila mai se teuga, vaevaeina i ni vaega, ma tele isi gaioiga faʻaopoopo. O loʻo i le polokalama le mafai ona faʻaogaina faʻaopoopoga foliga o faʻamalosi tino-tele e puleaina le saoasaoa o faʻamalosi. Pei o le tele o isi lauiloa archivers, e tuʻufaʻatasia i totonu o Explorer.

O le mea le lelei o le HaoZip polokalame o le leai o Russification o le faʻavae aloaia o le aoga. Lua gagana ua lagolagoina: Saina ma le Igilisi. Ae, e i ai le le aloaia Rusia-gagana lomiga o le talosaga.

Peazip

PeaZip Open Source Archiver ua avanoa talu mai le 2006. O loʻo mafai ona faʻaogaina uma le faʻapipiʻiina o lenei aoga ma le feaveaʻi tasi, o le faʻapipiʻiina e le manaʻomia ile komipiuta. Ole faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se atoʻatoa atoa, ae o se kalafi puʻe mo isi polokalame faapena.

Ole vaega ole PiaZip o loʻo lagolagoina le tatalaina ma le tatalaina le tele o le lauiloa taʻutaʻuga mamanu (tusa ma le 180). Ae o le numera o faʻamatalaga i totonu o le polokalame lava ia e mafai faʻapipiʻi faila e laʻititi tele, ae i totonu oi latou e iai lauiloa e pei Zip, 7Z, gzip, bzip2, FreeArc, ma isi. E le gata i lea, o le polokalame e lagolagoina le galulue ma lana lava ituaiga o archives - PEA.

Le fa'ʻaopopoga tuʻufaʻatasi i Explorer. E mafai faʻaaogaina uma e ala i le kalafi faʻatulagaina ma ala i le laina faʻatonu. Ae, pe a faʻaaogaina le faʻaogaina o ata, o le gaioiga o le polokalame i le tagata e faʻaaogaina gaoioiga atonu e tuai. O le isi vaivaiga o le le atoatoa le lagolagoina o Unicode, e le masani ona faʻatagaina oe e te galue lelei i faila e iai Cyrillic igoa.

Sii maia le PeaZip mo fua

Izarc

O le mea fua ole IZArc mai le tagata atiaʻe Ivan Zakharyev (o lea la o le igoa) o se mea faigofie ma faigofie mea faigaluega mo le galulue ma ituaiga eseese o faʻamaumauga. E le pei o le polokalama muamua, o lenei aoga aoga tele ma le Cyrillic mataitusi. I le faʻaaogaina, e mafai ona e faia ni faʻamaumauga o valu mamanu (ZIP, CAB, 7Z, JAR, BZA, BH, YZ1, LHA), e aofia ai faʻailoaina, tele-tele ma lava tuʻu-aveina. O le tele atu o numera o ituaiga o loʻo avanoa i lenei polokalame mo le tatalaina i lalo, e aofia ai le lauiloa RAR format.

O le faʻamamafa autu o le Isark talosaga, lea e faʻaʻeseʻese ai mai analog, o le galuega ma faʻamaumauga ata, e aofia ai ISO, IMG, BIN mamanu. E aoga le aoga i la latou liua ma le faitau.

I totonu o mea sese, tasi e mafai ona iloga, atonu e le o taimi uma e saʻo galuega ma 64-bit faiga faʻatulagaina.

Sii maia le IZArc mo fua

I totonu o faʻataʻitaʻiga lisiina o le WinRAR archiver, e mafai ona faigofie ona maua se polokalama i lou tofo, mai le faigofie sili aoga ma le faʻatulagaina seti o gaioiga i polokalame mamana ua mamanuina mo lavelave faʻapitoa o faʻamaumauga. Tele o archivers lisiina atu i luga e le maualalo i le aoga i le WinRAR talosaga, ma o nisi e sili atu sili atu i ai. Pau lava le mea e leai se tasi o le faʻamatala e aoga e mafai ona faia o le teuina o faʻamaumauga i RAR foliga.

Pin
Send
Share
Send