Vaʻai le tala faʻasolopito ma toe faʻaleleia le talafaasolopito na faʻamutaina i totonu o le Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

I soʻo se browser o loʻo i ai se talaʻaga o asiasiga i nofoaga o loʻo teuina ai na nofoaga na e asia talu mai le faʻapipiʻiina o le browser poʻo le mulimuli faʻamamaina o le talaaga. E faigofie tele lenei mea peʻa manaʻomia le sailia o se nofoaga leiloa. O le mea foʻi lea e alu mo download talaaga. O le browser e faamaumau uma downloads, ina ia mulimuli ane e faigofie ona e iloa le mea ma le mea na download ai. I lenei tusiga, o le a matou taʻuina atu pe faʻafefea ona tatala se tala i le Yandex browser, faʻapea foi ma se auala e tatala ai se tala faʻamutaina.

Vaʻai le talaʻaga i le Yandex.Browser

Vaʻai i tala faʻasolopito i Yandex.Browser e matua faigofie. Ina ia faia lea mea, kiliki Meaai > Le tala > Le tala. Pe faʻaoga hotkeys: i se tatala browser, faʻaopopo faʻatasi Ctrl + H.

O itulau uma i le talaʻaga ua faʻavasega i aso ma taimi. I le pito i lalo o le itulau ei ai se faʻamau "Sa masani ona i ai", lea e mafai ai ona e vaʻai i le talaʻaga o aso i lalo ifo o le faasologa.

Afai e te manaʻomia e sailia se mea i le tala faʻasolopito, ona i ai lea i le itu taumatau o le faʻamalama oe vaʻai i le laufanua "Saili Talafaʻasolopito". Iinei e mafai ona e ulufale i se ki, mo se faʻataʻitaʻiga, se suʻesuʻega saili poʻo le igoa o se upega tafailagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei:

Ma afai e te faʻapipiʻi i luga o le igoa ma kiliki i le au o loʻo aliali i tafatafa ane, e mafai ona e faʻaopopo galuega faʻaopoopo: vaʻai le tala atoa mai le nofoaga lava lea e tasi pe tape le faʻaaliga mai le tala.

Ina ia matamata i le download history, kiliki i luga Meaai > Feagaiga pe naʻo le faʻasili Ctrl + J i le taimi e tasi.

Matou te mauaina i matou i luga o se itulau tutusa ma le talaʻaga o upega tafailagi. O le faʻavae o faʻagaioiga e tutusa lelei.

Ae naʻo oe pe ae faʻasino i le igoa ma valaʻau le tusiga menu i luga o le tafatolu, oe mafai ona vaʻaia nisi aoga aoga faʻaopoopo: tatala le faila download; faʻaali i se faila; kopi le sootaga, alu i le mea e maua ai le faila (e pei o le 'upega tafaʻilagi), toe download ma aveese mai le lisi.

Nisi faʻamatalaga: Faʻafefea ona kilia le talaʻaga i Yandex.Browser

Vaʻai faʻamuta le talaʻaga i le Yandex.Browser

E masani ona tupu e seʻi uma le tatou tala, ona taua lea mo i tatou le toe faʻafoʻi mai. Ma ia vaʻai le tutaʻuga o talaʻaga i le Yandex browser, e tele auala.

Faiga 1. E ala i browser lilo

Afai e te leʻi faʻamamaina le itulau o le browser, ae tiaʻi le tala o le lalagaina, ona faʻapipiʻi lea o lenei sootaga i le tuatusi pa - browser: // sapalai ma alu i le Yandex.Browser cache. O lenei auala e fai si faʻapitoa, ma e leai se faʻamaoniga o le a mafai ai ona e mauaina le saʻo nofoaga. E le gata i lea, e faʻaalia ai naʻo le nofoaga na asia mulimuli, ma e leʻo uma.

Faiga 2. Faʻaaogaina le Windows

A faʻapea e faʻalelei lau sisitema, ona mafai lea ona e toe taumafai e toe faʻataʻu mai i tua. E pei ona tatau ona e iloa, i le taimi le toe faʻafouina o lau tusitusiga, faila a le tagata lava ia ma na faila na faʻaalia i luga o le komupiuta ina ua uma ona faia le toe faʻaleleia o le tulaga e le afaina. I se tulaga lautele, e leai se mea e fefe ai.
E mafai ona amata le toe faaleleia faiga pei o lenei:

1. I le Windows 7: Amata > Pulea vaega;
luga o le Windows 8/10: Kiliki taumatau i luga Amata > Pulea vaega;

2. sui le vaai ile "Ata laiti", saili ma kiliki ile"Toe Maua";

3. kiliki ile "Amata le Toe Faʻafou";

4. Mulimuli i vave uma a le aoga ma filifili le aso na muamua mai i le aso na muta ai le tala faʻasolopito mai le seisi mea.

A uma le toe manuia, siaki lou browser talaaga talafaasolopito.

Faiga 3. Polokalama

I le faʻaaogaina o ni polokalame e tolu, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi le talafaasolopito na soloia. E mafai ona faia ona o le tala faʻasolopito e teuina i totonu o lo tatou komepiuta. O lona uiga, a matou tapeina le talaʻaga i le browser, o lona uiga o le a matou tapeina le faila i le PC bypassing le lapisi. O le mea lea, o le faʻaaogaina o polokalame e toe faʻafoʻi ai faila ua tape o le a fesoasoani ia matou e foia le faʻafitauli.

Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le polokalame talafeagai ma le malamalama Recuva, o se toe iloiloga o lea e mafai ona e faitauina i le kiliki i luga ole sootaga i lalo ifo:

Faʻaola Recuva

E mafai foi ona filifili se isi polokalame mo le toe faʻafoʻiina o faila ua uma ona matou talanoa muamua.

Faitau foi: polokalame e toe faaola aveesea faila

I totonu o soʻo se polokalame, e mafai ona e filifilia se vaega suʻe faʻapitoa ina ia aua le saʻili mo faʻamama faila uma. E tatau ona e ulufale atu i le mea tonu na faʻaogaina le browser tala na teuina muamua:
C: Tagata faaaoga NAME AppData Local Yandex YandexBrowser User Data Default

I lau mataupu, nai lo NAMA o le a avea ma igoa o lau pc.

A maeʻa le polokalame, saili le taunuuga ma le igoa Talaʻaga i le faʻaiuga mulimuli o le ala i luga (o lona uiga, i le "Default" faila), sui lenei faila ma le tasi ua uma ona i ai i totonu o le faila.

O lea na e mauaina faʻafefea ona faʻaaoga le Yandex.Browser history, faʻapea foʻi le auala e toe faʻafoʻi ai pe a manaʻomia. Matou te faʻamoemoe afai e iai ni ou faafitauli pe e te i ai iinei mo faʻamatalaga faʻamaumauga, ona aoga lea o lenei tala ma aoga mo oe.

Pin
Send
Share
Send