Faʻafefea ona faafou le Adobe Flash Player

Pin
Send
Share
Send


Adobe Flash Player o se faʻapipiʻi masani i le tele o tagata, lea e taua mo le faʻaalia o eseese flash mataupu i luga o upega tafailagi. Ina ia mautinoa le lelei o le plug-in, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le lamatiaga o le saogalemu puipuiga komipiuta komepiuta, o le plug-in tatau ona toe faafou i se taimi vave.

O le Flash Player plugin o se tasi o le sili unstable plugins o loʻo manaʻomia le tele o mea e faʻatau browser e lafoai i se taimi lata mai. O le faafitauli autu o lenei plugin o ona vaivaiga, lea hackers faamoemoe e galulue ma.

Afai o lau Adobe Flash Player plugin ua le aoga, e ono afaina ai lau saogalemu i luga ole laiga. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le mea sili ona lelei o fofo o le faʻafouina o le plugin.

Faʻafefea ona faafou le Adobe Flash Player plugin?

Plugin lata mai mo le Google Chrome browser

Flash Player ua uma ona faʻaaogaina i totonu o le Google Chrome browser e ala i le masani, o lona uiga o le plug-in ua toe faʻafou faʻatasi ma le faʻafouga o le browser lava ia. O la matou '' upega tafaʻilagi sa faʻamatala muamua le auala na siaki ai e Google Chrome le lata mai, o lea e mafai ai ona e suʻesuʻeina lenei fesili i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻafou le Google Chrome i laʻu komepiuta

Plugin update mo le Mozilla Firefox ma le Opera browser

Mo nei browser, o le Flash Player plug-in ua faapipiiina eseese, o lona uiga o le plug-in o le a faafouina i se auala ese teisi.

Tatala menu "Pulea vaega"ma alu atu loa i le vaega "Saini Taʻalo".

I le faʻamalama e matala, alu i le lau "Faʻafouga". Tulaga lelei, e tatau ona i ai le filifiliga filifilia "Faʻatagaina Adobe e tuʻuina faʻafou (fautuaina)". Afai e iai sau mea faʻapitoa seti, e sili atu le suia i le muamua kiliki i le faʻamau "Suia pulega pulega" (manaʻomia pule faʻatonu), ona maitauina lea o le tapulaʻa manaʻomia.

Afai e te le manaʻo pe le mafai ona faʻapipiʻi otometi faʻafouina mo le Flash Player, faʻalogo i le taimi nei o le Flash Player, o loʻo tu i le pito i lalo o le faamalama, ona kiliki lea i tafatafa o le faamau Siaki Nei.

O lau browser autu o le a tatalaina i luga o le lau ma e otometi lava ona toe faʻasino atu i le Flash Player lomiga siaki itulau. O inei e mafai ona e vaʻai i laulau faʻatonuga lata mai faʻaaogaina o le Flash Player plugin. Sue lau faʻafoe faiga ma le browser i lenei laulau, ma i le itu taumatau o le ae vaʻai i le taimi nei le Flash Player.

Faʻatele: Faʻafefea ona siaki le faʻasologa o le Adobe Flash Player

Afai o lau faʻaaliga lata mai o le plugin e ese mai le lisi o loʻo faʻaalia i le laulau, o le a manaʻomia ona e faʻaleleia le Flash Player. E mafai ona e alu i le plugin lata itulau i le itulau lava e tasi e ala i le kilikiina o le itulau i le sootaga "Tagata Taʻavale Download Center".

A oe o le a toe faʻataʻitaʻia i le download itulau o le lata mai lomiga o le Adobe Flash Player. Ole auala ole toe faʻafouga ole Flash Player ile tulaga lea o le a tutusa lelei ile taimi na e download ai ma faʻapipiʻi le plug-in i lau komepiuta mo le taimi muamua.

O le faʻaauau ona faʻafouina le Flash Player, e le gata e mafai ai ona e mauaina le sili ona lelei i tulaga i luga ole laiga, ae ia mautinoa foʻi le sili ona saogalemu.

Pin
Send
Share
Send