Fausiaina o se histogram i Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

MS Word e tele aoga aoga faʻatinoina lenei polokalame e sili atu nai lo le averesi tusitusiga editor. O se tasi o ia "aoga" o le fausiaina o ata, lea e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i la tatou tusitusiga. I lenei taimi, o le a matou auiliiliina auiliili auala e faʻatupu ai se histogram i le Word.

Lesona: Faʻafefea ona fai se siata i le Upu

Ata kalafi - O se auala talafeagai ma tupu fua lea mo le tuʻuina atu o laupepa faʻamatalaga i foliga faʻavasega. E aofia ai le aofaʻi o faatafafaga o nofoaga faʻapitoa, o le maualuga o se faʻailoga o mea taua.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Word

Ina ia mafai ona fausia se histogram, mulimuli i laasaga nei:

1. Tatala le Word document lea e te manaʻo ai e fausia le histogram ma alu i le tab “Faʻaofi”.

2. I le kulupu “Ata” fetaomi le faamau “Faaofi siata”.

3. I le faamalama e aliali mai i ou luma, filifili “Talafaasolopito”.

4. I le laina pito i luga, o loʻo faʻaalia ai ni uliuli ma paʻepaʻe faʻataʻitaʻi, filifili se histogram o le ituaiga talafeagai ma kiliki “Ua lelei”.

5. Ole histogram faʻatasi ai ma se tamai Excel spreadsheet o le a faʻaopopo i le pepa.

6. Pau lau mea e fai o le faʻatumuina o vaega ma laina i le laulau, ave ia i latou se igoa, ma ulufale i le igoa mo lau histogram.

Histogram Suiga

Ina ia toe suʻe le histogram, kiliki i luga, ona toso ai lea i se tasi o faʻailoga o loʻo i luga o lona ala.

O le kiliki i luga o le histogram, oe e faʻafaigofieina le vaega autu “Galulue ma siata”lea e lua afu “Tagata fai mea” ma le “Faatulagaina”.

Lenei e mafai ona suia atoa le foliga mai o le histogram, lona sitaili, lanu, faaopoopo pe aveese elemene elemene.

    Fautuaga: Afai e te manaʻo e sui uma le lanu o elemene ma le sitaili o le histogram lava ia, muamua filifili le lanu talafeagai, ona sui lea o le sitaili.

I le laupepa “Faatulagaina” Oe mafai faʻamatalaina tonu le fua o le histogram e ala i le faamaʻoti o lona maualuga ma le lautele, faʻaopopo foliga eseese, ma fesuiaʻi foʻi le talaaga o le fanua lea o loʻo i ai.

Lesona: Faʻafefea ona faʻavasega foliga i Word

O le a tatou faʻaiʻu iinei, i lenei laupepa puʻupuʻu na matou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fai se histogram i le Word, faʻapea foi ma le faʻafefea ona suia ma suia.

Pin
Send
Share
Send