Faʻafefea ona faʻatautaia lelei se polokalame i Sandboxie

Pin
Send
Share
Send

O aso uma, o tagata e suʻe faʻamatalaga eseese e feagai ma le manaʻoga e download ma faʻatautaia le tele o faila. O iʻuga e faigata ona valoia, aua e oʻo lava i punaoa aloaʻia e oʻo mai i faʻapipiʻi faila e aofia ai polokalama e le manaʻomia. O le pusa oneone o se auala lelei e puipuia ai le faʻagaioioiga faiga mai le faʻatagaina le faʻatagaina ma le faʻapipiʻiina o polokalame leaga, faʻasalalauga igoa ma meafaigaluega. Ae le o sandbox uma e faailoaina i le faʻatuatuaina o le vavaeeseina avanoa.

Sandboxie - Le fiafia i ai i se isi ituaiga polokalama. O lenei sandbox mafai ai ona e faʻataʻitaʻia soʻo se faila i totonu ma faʻaleagaina uma ona faʻailoga i ni nai kiliki.

Sii maia le fou Sandboxie

Mo le faʻamatalaga tonu lava o le galuega a Sandboxie i totonu o le sandbox, o le a faʻapipiʻi se polokalama e i ai ni manaʻoga e le manaʻomia i le faʻapipiʻi faila. O le polokalama o le a aoga mo sina taimi, ona uma lea o faʻailoga o lona i ai o le a faʻaumatia atoa. Seti pusa o le a seti i tulaga taua.

1. Mai le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le tagata atiaʻe, oe manaʻomia le downloadina o le faapipiiina faila o le sandbox lava ia.

2. Ina ua uma downloading, e tatau ona tamoe le faapipiiina faila ma faapipii le polokalama. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina, o le a vaaia le aitema i le anotusi menu o le taumatau ki ki "Tamoʻe i le oneone".

3. A o le "faʻataʻitaʻiga lapiti" matou te faʻaaogaina le Iobit Uninstaller polokalama, lea i le taimi o le faʻapipiʻiina o loʻo tuʻuina atu e faʻaopoopo i le faʻagaioia faiga ma mea sili ona lelei na faʻatinoina. Nai lo lena, e mafai ona matua iai soʻo se polokalame poʻo ni faila - o itu uma o loʻo i lalo e tutusa mo filifiliga uma.

4. Taumatau-kiliki i luga o le download komipiuta faila ma filifili Tamoe i totonu o le oneone.

5. I le tulaga masani, Sandboxie o le a ofoina atu e tatalaina le polokalama i totonu o le sandbox masani. Afai e tele, mo manaʻoga eseese - filifili ma kiliki Ua lelei.

.

6. O le masani masani faʻapipiʻiina le polokalama o le a amata amataina. Tasi le vaega na - o nei gaioiga uma ma faila uma, ia le tumau ma faiga, lea o le a faia e le faʻapipiʻi faila ma le polokalama lava ia, o loʻo i se nofoaga tuufua. Ina ia le faʻapipiʻiina le polokalama ma download, leai se mea e taunuʻu mai i fafo. Aua nei galo e siaki uma kosi faʻasalalauga - tatou leai se mea e fefe ai!

7. I le taimi o le faʻapipiʻiina gaioiga, o le faʻailoga o le Initaneti i totonu o le polokalame o le a aliali mai i luga o le laulau papalagi, o loʻo lalagaina mai mea uma na ma faʻailoga ia faʻapipiʻiina.

8. O le pusa oneone e taofia ai le faʻalauiloaina o tautua tautua ma suia suiga tapulaʻa - e leai se soʻo se tasi e mafai ona alu i fafo, ma tumau i totonu o le pusa oneone.

9. O le vaʻaiga iloga o le polokalame lea o loʻo tamoʻe i le sandbox o le a e faʻasino le faʻataʻitusi i le pito i luga o le faamalama, o le a faʻailoaina atu ma le lanu samasama. I le faʻaopopoga, i luga o le laina faʻapitoa, e faʻailo lenei faʻamalama i se sikuea i puipui sikoa i le ulutala.

10. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama, e tatau ona e mafaufau poʻo le a le mea na tupu i le oneone. Faalua-kiliki i luga o le lanu moli lanu samasama lata i le uati - o le autu polokalama matala matala, lea matou te vaʻaia vave la matou matata oneone pusa.

Afai e te faʻalauteleina, tatou vaʻai i se lisi o gaioiga e galue i totonu. Kiliki i luga o le pusa oneone ma le taumatau isumu isumu - Tapē oneone. I le faʻamalama e matala, tatou vaʻaia ni tulaga ofoofogia tele - tasi foliga mai laʻititi polokalame faia ai e sili atu ma le lima selau faila ma faila ma aveina sili atu nai lo le lua selau megabytes o le polokalama tisiki manatua, ma sili atu nai lo le tasi polokalama le manaʻomia mafai ona faʻapipiʻi.

A e maise tagata faʻatuatuaina faʻaoga, o le mea lea, fefe ai i luga aʻe e suʻe nei faila i le system drive i le Polokalama faila faila. Lenei o le mea sili ona manaia - latou te le mauaina se mea. O nei faʻamaumauga uma na faia i totonu o le oneone, ma o le a matou faʻamamaluina nei. I le lava faamalama, kiliki i lalo Tapē oneone. E leai se faila se tasi e tasi pe o le faʻagasologa sa tautau muamua i luga o le faiga.

Afai o faila talafeagai na faia i le taimi o le faʻagaioiga o le polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se Initaneti suʻega o loʻo tamoe), pe a tineia le pusa oneone, e faʻatonutonuina e le Sandboxie le tagata e aveʻese mai ia mea mai le pusa oneone ma teu i soʻo se faila. O le atigipusa faʻamama ua toe sauni e faʻatautaia ni faila i totonu o avanoa tuufua.

Sandboxie o se tasi o sili ona faatuatuaina, ma o le mea lea sili ona lauiloa sandboxes i luga o le Initaneti. O se polokalama faʻatuatuaina ma se fesoʻotaʻiga Russified faigofie o le a fesoasoani e puipuia le tagata faʻaaoga mai le faʻamalosi o le le faʻamaonia ma masalosalo faila e aunoa ma le afaina ai le faʻatulagaina faiga faʻatulagaina.

Pin
Send
Share
Send