Le faʻailoaina o le D-Link DIR-300 A D1 Beeline router

Pin
Send
Share
Send

E lei leva talu ai, na aliali mai se fou masini i le laina o le D-Link uaealesi routers: DIR-300 A D1. I totonu o lenei tusi lesona, o le a tatou laʻasaga i lea laasaga suʻesuʻe le gaioiga o le faʻatuina o lenei Wi-Fi router mo Beeline.

O le faʻatulagaina o le router, e ese mai ai ma nisi o tagata, e le o se mea faigata tele le galuega, ma afai e te le faʻatagaina sese masani, pe a uma le 10 minute o le ae mauaina se faigaluega i luga o le Initaneti.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le router

E pei ona masani, ou te amata i lenei fesili autu, aua e oʻo lava i le tulaga lea e le faʻaaogaina mea e faʻaaoga a le tagata.

I le pito i tua o le router o loʻo i ai le Initaneti (samasama), matou te fesoʻotaʻi se Beeline cable i lea, ma fesoʻotaʻi tasi o LAN e fesoʻotaʻi i le network card connector o lau komipiuta poʻo le laptop: e sili atu ona faigofie le faʻatulagaina e ala i se uaea fesoʻotaʻi (ae peitaʻi, afai e le mafai lea mea, e mafai foi ona e faʻaaogaina le Wi-Fi -Fi - tusa lava pe o le telefoni poʻo le laulau). Faʻapipiʻi le router i se mea e alu ai i fafo ma ave lou taimi e faʻafesoʻotaʻi ai mai le mea ua leai.

A iai foʻi sau TV i le Beeline, ona tatau lea ona tuʻuina atu le seti-luga pusa i se tasi o LAN laina (ae sili atu ona fai lea pe a uma ona faʻatuina, i se mea e seasea mafai ona faʻalavelaveina le seti pito i luga pusa paʻu i le tulaga).

Ulufale DIR-300 A / D1 faʻatulagaina ma faʻatulagaina Beeline L2TP sootaga

Manatua: o se isi masani mea sese e taofia ai le maua "o mea uma e galue" o se malosi Beeline fesoʻotaʻiga i luga o le komupiuta i le taimi ma ina ua maeʻa faʻatulagaina. Tulouna le fesoʻotaʻiga pe a fai o loʻo tamoʻe i luga o se PC poʻo se komipiuta ma aua le fesoʻotaʻi i le lumanaʻi: o le router lava ia o le a faʻatuina se soʻotaga ma "tufatufa" le Initaneti i masini uma.

Faaoso soʻo se browser ma ulufale 192.168.01 i le tuatusi pa, o le a e vaʻai i se faʻamalama ma se login ma upu faataga talosaga: ulufale pule i itu uma e lua - o le masani lea ole username ma le password mo le upega tafailagi o le router.

Manatua: Afai, a uma ona ulufale, toe e "lafoina" i le itulau sao, ona, foliga mai, se tasi ua uma ona taumafai e faʻatonutonu le router ma ua suia le upu faataga (ua talosagaina e suia le taimi muamua e te ulufale ai). A le mafai ona e manatua, toe seti le masini i le fale gaosi tulaga faʻaaoga le ki Toe setiina le tulaga (taofi 15-20 sekone, le router e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga).

A maeʻa ona e ulufale i lau login ma le upu faataga, ona e vaʻaia lea o le itulau autu o le router's web interface, o lo o faia uma tulaga. I le pito i lalo o le DIR-300 A / D1 tulaga itulau, kiliki "Advanced tulaga" (pe a talafeagai, suia le gagana Ofisa faʻaaoga le aitema i le pito i luga taumatau).

I tulaga ua alualu i luma, i le "Network" aitema, filifili "WAN", o se lisi o fesoʻotaʻiga o le a tatalaina, lea o le a e vaʻai ai o le gaioiga - Dynamic IP (Dynamic IP). Kiliki i luga e tatala ai tulaga mo lenei fesoʻotaʻiga.

Suia le fesoʻotaʻiga tapulaa e pei ona taua i lalo:

  • Sootaga Ituaiga - L2TP + Lautele IP
  • Igoa - e mafai ona e tuua le faʻatulagaina, pe mafai ona e ulufale i se mea talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga - beeline, e le afaina ai le faʻaaogaina
  • Username - lou Beeline Initaneti igoa ole igoa, e masani ona amata ile 0891
  • Upu faataga ma upu faataga faamaonia - lau Beeline Initaneti initaneti
  • VPN tuatusi tuatusi - tp.internet.beeline.ru

O toega o le sooga tapulaʻa i le tele o tulaga e le tatau na suia. Kiliki le "Suiga" faʻamau, ina ua maeʻa ona e toe aveina lea i se itulau ma se lisi o fesoʻotaʻiga. Gauai atu i le faʻailo i le pito i luga taumatau o le mata: kiliki i luga ma filifili "Faʻasaʻo" - o lenei faʻamaonia le faʻasaoina mulimuli o le faʻatulagaina i le manatuaina o le router ina ia latou le toe setiina pe a uma ona tape le malosi.

A faʻapea sa faʻaaogaina uma faʻamaonia Beeline, ma e le o sao le fesoʻotaʻiga L2TP i luga o le komipiuta lava, pe a e faʻafouina le itulau o loʻo i ai nei i le browser, e mafai ona e vaʻai atu o le fesoʻotaʻiga ua maeʻa faʻatulaga o loʻo i le tulaga "Connected". O le isi laasaga o le faʻavasegaina lea o lau Wi-Fi puipuiga tulaga.

Vitio seti faatonuga (matamata mai 1:25)

(fesoʻotaʻiga i le youtube)

Seti se upu faataga i luga o le Wi-Fi, faʻatulaga isi uaealesi seti

Ina ia faʻatulaga se password i luga Wi-Fi ma faʻatapulaʻaina avanoa i tuaoi i lau Initaneti, toe foʻi atu i le itulau auiliiliga itulau DIR-300 A D1 toe. I lalo o le tusiga Wi-Fi, kiliki i luga o le mea "Basic Seti". I luga o le itulau e matala, ua i ai se manatu e faʻatonutonu ai naʻo le tasi parakalafa - o le SSID o le "igoa" o lau uaealesi fesootaiga, o le a faʻaalia i luga o masini mai lea e te fesoʻotaʻi (ma i le masani faʻaola e vaʻaia tagata ese), ulufale i soo se mea, aunoa ma le faʻaaogaina o le mataitusi Cyrillic, ma sefe.

Ina ua mavae lena, tatala le sootaga "Puipuiga" i le palakalafa e tasi "Wi-Fi". I le puipuiga malu, faʻaaoga tulaga nei:

  • Network Authentication - WPA2-PSK
  • PSK ki o le faʻailogaina - o lau faʻamatalaga mo le Wi-Fi, a itiiti mai 8 mataitusi, e aunoa ma le faʻaogaina o le Cyrillic

Sefe tulaga ia muamua kiliki i le "Suiga" faʻamau, ma ona - "Faʻasao" i le pito i luga o le tutusa faʻailoga. Lea faʻauma ai le faʻatulagaina o le Wi-Fi router DIR-300 A / D1. A e manaʻomia e faʻatulagaina le IPTV Beeline, faʻaoga le IPTV setting wizard i luga o le laupepa autu o le masini.

Afai o se mea e le aoga, o lona uiga o le fofo i le tele o faʻafitauli e tulaʻi mai pe a faʻatulaga le router e faʻamatala mai iinei.

Pin
Send
Share
Send