HAL 1.08.290

Pin
Send
Share
Send

E iloa uma e tagata polokalame lauiloa mo le lalagaina o faila e faʻaogaina ai le BitTorrent protocol. Ae pe iai ni faʻamatalaga e mafai ona faia se suʻega tele mo le tafe i luga o punaʻoa eseese? O le polokalama fua HAL mai le tagata atiaʻe Bithal faasino tonu i lenei ituaiga o talosaga.

HAL faʻatagaina oe e suʻe torrents i totonu o le tele o ituaiga 'eseʻese trackers ma maua ai le avanoa o le toe downloadina i latou faʻaaogaina le fausia-i browser.

Sailiga ole Torrent

Ole galuega autu a HAL o le sailia o vaitafe mo le tele o trackers. O le talosaga faʻatagaina oe e saili mo faila mo sili atu nai lo 100 faʻapitoa punaoa, e manaʻomia uma le faʻatagaina a le tagata, ma aunoa ma ia. A o faʻatuina se suʻesuʻega, e mafai ona e faʻamatalaina poʻo a nofoaga e te manaʻomia e gaosi ai: i luga o le gagana Rusia-gagana punaoa, nofoaga i totonu pe a aunoa ma le lesitala. I se faʻaopopoga, o le agavaʻa e sailia ni vaega faapitoa: vitio, leo, tusi, taʻaloga, polokalama, etc.

I se isi laupepa o loʻo i ai se faʻapitoa suʻesuʻe faʻapitoa tagata lava ia, pe a e mafai ona sailia mo mea i luga o se mea faʻapitoa tracker.

Faʻaavanoa i totonu o le browser

O le HAL talosaga o loʻo i totonu o le browser. E faʻatagaina oe ona sui mai i suʻesuʻega i se faʻamatalaga i se tagata e faʻaliliu ai se faila o le torrent, mo lona mulimuli mai i le tagata maʻi.

Ina ia mafai ona ulufale poloka 'upega tafaʻilagi e ala i se masini suʻesuʻe, o le polokalama e ofoina atu se soʻotaga i se leai se totogi sui sui.

Mo le otometi faʻatagaina, nofoaga o loʻo i ai se faʻavae-in password manager.

Vaʻai ni vaitafe fou

I se isi tab, ua faʻaogaina e le HAL tusi faʻatonu le mafai ona vaʻaia mea fou mai i isi trackers. I le taimi lava lea e tasi, e i ai le avanoa o le alualu i luma sailiiliina o vaitafe i vaega, lea e manatu e le gata i le ituaiga o mea, ae o le ituaiga.

HAL Faamanuiaga

  1. Lautele faʻasolosolo sailiga agavaʻa;
  2. Ofisa gagana Rusia;
  3. Faigofie e faʻaaoga.

HAL mea e le atoatoa ai

  1. E lagolagoina galuega faʻatasi ma le Windows faʻafoe faiga;
  2. Avanoa o faʻasalalauga;
  3. Le mafai ona puʻeina saʻo mea i totonu o le polokalame (oe manaʻomia e momoli atu le torrent tisaini i le kalani talosaga).

O le HAL talosaga o le taimi nei o le sili fofo mo se alualu i luma saili mo torrents, aemaise i le vaega tautala Rusia o le Initaneti. Ole mea sili oloo taua ile nei oloa ole o le mauaina o mea faʻalauiloa.

Sii mai le HAL mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Le fiafia Suʻe le Google Desktop Alupia UltraSearch

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le HAL o se polokalama maua fua mo suʻesuʻega torrent trackers, lea e iai i totonu o lona faletusi luga o le 40 o le sili punaoa.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: HAL
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.08.290

Pin
Send
Share
Send