Faʻafefea ona aveese tifaga mai iTunes

Pin
Send
Share
Send


iTunes o se lauiloa ala o faʻasalalauga tuʻufaʻatasia o loʻo faʻapipiʻiina i luga o komepiuta mo tagata uma e faʻaaogaina masini a Apple. O lenei polokalame e le gata e aoga e avea ma mea aoga mo le puleaina o masini, ae o se mea faigaluega foi mo le faʻatulagaina ma le teuina o se musika faletusi. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻai totoʻa pe faʻafefea ona aveeseina ata tifaga mai iTunes.

Tifaga teuina i iTunes e mafai ona matamata uma e ala i le polokalame i totonu o le fausia i totonu o le tagata taalo ma kopiina i apu gadgets. Peitai, afai e te manaʻomia le kilia o le faletusi o ata tifaga o loʻo i totonu, ona le faigata lea.

Faʻafefea ona aveese tifaga mai iTunes?

Muamua lava, e lua ituaiga o ata tifaga e aliali mai i lau iTunes faletusi: tifaga download i lau komepiuta ma ata tifaga teuina i le ao i lau teugatupe.

Alu i au ata pue i iTunes. Ina ia faia lenei mea, tatala le itulau "Ata Tifaga" ma e alu i le vaega "O aʻu ata".

I le itu tauagavale, alu i le sub-tab "Ata Tifaga".

O lau ata tifaga atoa o le a faʻaalia i luga o le lau. O ata tifaga sau luga o lau komepiuta o loʻo faʻaalia e aunoa ma ni faʻailoga faʻaopoopo - naʻo lou vaʻai i le ufiufi ma le igoa o le ata. Afai e le puʻeina le ata i le komipiuta, o le a faʻailoaina se aikona ma se ao i le pito i lalo taumatau o ia, kiliki i luga e amata download ai le ata i le komupiuta mo le matamataina mai fafo.

Ina ia toese mai le komupiuta tifaga download uma i le komupiuta, kiliki i soo se tifaga, ona oomi ai lea o le ki tuufaatasi Ctrl + Ae filifili uma ata. Taumatau-kiliki i le filifiliga ma i le anotusi menu e aliali mai, filifili Tapē.

Faamautu le aveeseina o tifaga mai le komepiuta.

Ole a fesiligia oe e filifili le mea e ave iai le download: tuu i luga o lau komepiuta pe ave i le lapisi. I lenei tulaga, tatou filifilia Alu i lapisi.

O lenei o lau komipiuta o le a tumau vaaia ata tifaga e le sefe i luga o le komepiuta, ae tumau avanoa mo lau teugatupe. Latou te le ofi avanoa i luga o le komupiuta, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona vaʻaia i soʻo se taimi (lugalaina.)

Afai e te manaʻo e tape nei ata tifaga, filifili foi latou uma ma se keyboard auala 'alo Ctrl + Ama kiliki-kiliki ia latou ma filifili Tapē. Faamautu le talosaga e nana ata tifaga i iTunes.

Mai le taimi nei, o lau iTunes tifaga faletusi o le a mama atoatoa. O lea la, afai e te sync ata tifaga ma lau masini Apple, uma ata tifaga i luga o le a faapea foi ona tape.

Pin
Send
Share
Send