Faʻafefea ona faaleoleo lau iPhone, iPod poʻo le iPad

Pin
Send
Share
Send


E eseʻese lava mea tau meaola a le Apple i le latou mea e mafai ona fai le tuʻufaʻatasia o faʻamaumauga ma le gafatia e teu ai i luga o komupiuta poʻo luga o le ao. I le tulaga e te manaʻo e toe faʻafou le masini pe afai na e faʻatauina se iPhone fou, iPad poʻo iPod, se faʻasaoina se faaleoleo o le a toe faʻafoʻi uma mai faʻamaumauga.

O le aso, o le a tatou vaʻavaʻaia i auala e lua e faʻafoi ai: i luga o le Apple device ma ala mai i iTunes.

Faʻafefea ona faaleoleo iPhone, iPad poʻo le iPod

Toe foi i luga e ala i iTunes

1. Faaoso iTunes ma faafesootai lau masini i lau komepiuta e faaaoga ai le uaea USB. O se tamai ata mo lau masini e aliali mai i le pito i luga o le iTunes faamalama. Tatala.

2. Alu i le tab i le itu tauagavale o le faamalama "Vaʻaiga lautele". I le poloka "Nofoaga faaleoleo" e lua filifiliga e filifili mai ai: iCloud ma le "O lenei komepiuta". O le parakalafa muamua o lona uiga o le faaleoleo o lau masini o le a teuina i iCloud cloud storage, i.e. E mafai ona e toe maua mai se faaleoleo "luga o le ea" faʻaaogaina se Wi-Fi sootaga. O le parakalafa lona lua e taʻu mai ai o lau faaleoleo o le a teuina i luga ole komupiuta.

3. Siaki le pusa i autafa o le mea filifilia, ma i le taumatau kiliki i le ki "Fai se kopi i le taimi nei".

4. iTunes o le a ofoina atu e encrypt backups. Lenei mea ua fautuaina e faʻaola, pei a le o lea, o faʻamaumauga faʻalilolilo, mo se faʻataʻitaʻiga, passwords e mafai ona oʻo atu scammers, o le a le teuina i le faaleoleo.

5. Afai e te faʻailoaina le faʻailogaina, o le isi laʻasaga o le a faʻamalosia ai oe e sau i luga ma se faʻamatalaga upu mo le faaleoleo. Sei vagana e saʻo le upu faataga, o le kopi e mafai ona decrypted.

6. O le polokalama o le a amataina le faʻafitauli taualumaga, le alualu i luma lea e mafai ona e maitauina i le pito i luga o le polokalama faʻamalama.

Faʻafefea ona faʻafoi i luga o le masini?

Afai e le mafai ona faʻaogaina le iTunes e fausia se faaleoleo, e mafai ona e faia tuusaʻo mai lau masini.

Faʻamolemole silafia o le Initaneti manaʻomia e toe fai mai i tua. Mafaufau i lenei lanu pe a fai e te le gata le numera o Initaneti feaveaʻiga.

1. Tatala tulaga ile lau masini Apple ma alu ile vaega iCloud.

2. Alu i le vaega "Faaleoleo".

3. Ia mautinoa ua e faʻagaioia le faʻamau togi latalata i le aitema "Faaleoleo i iCloud"ona kiliki ai lea ole ki "Toe i luga".

4. O le faaleoleo faagasologa o le a amata, o le alualu i luma lea e mafai ona e maitauina i le pito i lalo o le faamalama nei.

I le masani ona faia faaleoleo mo masini Apple uma, e mafai ona e aloese mai le tele o faʻafitauli pe a toe faʻafoʻi a oe lava faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send