Chrome PDF Viewer: Google Chrome browser plugin mo le matamata PDF

Pin
Send
Share
Send


Google Chrome o se browser mamana ma aoga, o agavaʻa e mafai ona faʻateleina faʻalautele ma le fesoasoani o faʻapipiʻi tisaina. A o le mea faʻaletonu, o se faʻamalama leai se mea o loʻo i ai uma faʻapipiʻi talafeagai e mafai ai ona e faʻanofo lelei i luga ole laiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaaoga aoga e pei o Chrome PDF Maimoaga.

Chrome PDF Viewer o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le Google Chrome browser e faʻatagaina oe e vaʻavaʻai PDF pepa e aunoa ma le muamua faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa i lau komepiuta.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Chrome PDF Viewer?

Ina ia faʻaaogaina le fausia-in Chrome PDF Viewer meafaigaluega e vaʻai PDF tuusaʻo i le browser faʻamalama, tatala i luga o le Initaneti soʻo se itulau o loʻo valaʻauina ai i matou e download le tusi i PDF format.

O le taimi lava tatou kiliki le download faamau mo le PDF pepa, o mea i totonu o la tatou pepa o le a faʻaalia vave i luga o le browser itulau. O lenei mea na maua ai le Chrome PDF Viewer plugin.

Ua faʻapolokalame lau mouse i luga o le pito i luga o le itulau faʻaalia le lisi pulea Chrome PDF Viewer. Lenei e mafai ona fesuiaʻi le pepa faʻailoilo faasolosolo, download i lau komepiuta o se PDF faila, lafo le pepa e lolomi, ma faia ma pulea faʻailoga tusi faʻasaʻo.

I le pito i lalo o le faamalama o loʻo i ai zoom tombol o le a faʻatagaina oe e faʻalauteleina le pepa i le sili ona lelei mo le faitauina lapoa.

Ae faʻapefea pe afai e le galue le Chrome PDF Viewer?

Afai, pe a e kiliki le download laupepa mo se PDF pepa, e amata downloading, nai lo le tatalaina o le pepa aloaia i se browser, oe mafai faaiuina o le plug-in ua le atoatoa i lau 'upega tafaʻilagi browser.

Ina ia faʻaalia le Chrome PDF Viewer i se browser, i le tuatusi pa, kiliki i le sootaga nei:

chrome: // faʻapipiʻi /

O se itulau e aliali mai ile faʻaaliga e faʻaali ai le lisi o mea faʻapipiʻi i totonu o le Google Chrome. Ia mautinoa e faʻaalia le tulaga o le Chrome PDF Viewer plugin Taofia ia, lea e faʻailoa mai ai le mea, ma faʻailoga foʻi le aitema Taimi uma. A leai, ona faʻafaigofie lea le plugin.

Chrome PDF Viewer o se aoga Google Chrome browser meafaigaluega e faʻasaoina oe mai le muamua-downloading faila PDF i lau komipiuta, faʻapea foi ma le faapipiiina o polokalama faʻapitoa mo le vaʻaia PDF.

Pin
Send
Share
Send