Faʻafefea ona tipiina se mea i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Tele taimi, pe a galulue ma Photoshop, oe manaʻomia le tipiina o se mea mai le muamua ata. E mafai ona avea o se fasi meafale poʻo se vaega o le laufanua, poʻo mea ola - o se tagata poʻo se meaola.
I lenei lesona o le a tatou faʻamasani i mea faigaluega faʻaaoga i le tipiina, faʻapea foi ma nisi faiga.

Le mea faigaluega

E tele mea faigaluega talafeagai mo le tipiina o se ata i le Photoshop i luga o le 'auala.

1. Vave manatu.

O lenei mea faigaluega e sili mo le filifilia o mea i manino tapulaa, o lona uiga, o le leo i tuaoi e le ogatasi ma le leo leo.

2. O le togafiti faamaneta.

O le togafiti faʻaula o loʻo faʻaogaina e iloga ai pixels o le tutusa lanu. Afai e te manaʻo ai, e i ai le 'auga paʻepaʻe, mo se faʻataʻitaʻiga paʻepaʻe, e mafai ona e' aveʻese ai le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega.

3. Laso.

O se tasi o sili ona le talafeagai, i loʻu manatu, mea faigaluega mo le filifilia ma mulimuli ane vavaeina o elemene. Ina ia faʻaaogaina Lasso lelei, e te manaʻomia le i ai se (matua) lima mausali lima poʻo se laupapa tapuni.

4. Lasso sao.

O le rectilinear lasso e talafeagai, pe a manaʻomia, e filifili ma tipi se mea o loʻo i ai ni laina sao (foliga).

5. Maneta faʻasasa.

O le isi "poto" meafaigaluega o le Photoshop. Faamanatu i le gaioiga Filifiliga vave. O le eseʻesega o le Magnetic Lasso fausia se laina e tasi e "pipii" i le auivi o le mea. Tulaga mo manuia faʻamanuiaga e tutusa mo "Vave faʻailoga".

6. O le peni.

Le sili fesuiaʻi ma faigofie faʻaaogaina meafaigaluega. E faʻaaogaina i soʻo se mea. A tipiina aitema faigata, e fautuaina e faʻaaoga.

Faʻataʻitaʻi

Talu ai o meafaigaluega muamua e lima e mafai ona faʻaaogaina intuitive ma i soʻo (o le a aoga, e le aoga), o le Pen e manaʻomia ni poto faʻapitoa mai le photoshopper.

O le mea lea na ou filifili ai e faʻaali atu ia te oe le auala e faʻaaoga ai lea mea faigaluega. O le filifiliga saʻo lea, talu ai e tatau ona e suʻesuʻe saʻo ina ia aua neʻi e toe aoaoina.

O lea, tatala le ata ata i le polokalama. O lenei o le a matou valavala le teine ​​mai le pito i tua.

Fausia se kopi o le ie ma le ata muamua ma alu i le galuega.

Ave le mea faigaluega Fulufulu ma tuu le taula pito i luga o le ata. O le a amata ma faʻaiʻu. I lenei taimi, o le a tatou tapunia le matasele i le pito i tua o le filifiliga.

Ae paga lea, o le faʻataʻutaʻu e le mafai ona vaʻaia i ata pupuni, o lea o le a ou taumafai e faʻamatala mea uma i upu i le tele e mafai ai.

E pei ona mafai ona e vaaia, o loʻo iai matou maʻi i itu uma e lua. O le a tatou aʻoaʻoina nei auala e fealuaʻi ai "Fulufulu". Tatou sao.

Ina ia mafai ona faʻafaigofie le faʻataʻamilomilo, aua le soona togitogi. Matou te faia le isi vaega faasino i se mamao. O iinei e tatau ona e faʻamautu mo oe lava le mea e faʻataʻutaʻu ai le faʻata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, iinei:

O lenei ole iuga vaega e tatau ona piʻo ile itu saʻo. Ina ia faia lea mea, tuʻu se isi tulaga i le ogatotonu o le vaega.

Le isi, taofi le ki FMTL, ave lenei manatu ma toso i le itu sao.

O le autu autu lea i le faʻailoaina o lavelave vaega o le ata. I le auala lava lea e tasi tatou te feoai solo i le atoa mea (teine).

A faʻapea e pei ona i ai i le tatou mataupu, e sipi le mea (mai lalo), ona faʻasolosolo lea o le auala i fafo o le tapoleni.

Matou te faaauau.

I le maeʻa o le filifiliga, kiliki i totonu o le taunuuga contour ma le taumatau ki ki ma filifili le anotusi menu mea "Faia filifiliga".

O le ata lafoia o seti i 0 pixels ma kiliki Ua lelei.

Matou te mauaina le filifiliga.

I lenei tulaga, o le talaaga e iloga ma e mafai ona e aveeseina vave i le taomiina o le ki FAʻASALOAae o le a matou faʻaauau pea galuega - o se lesona mulimuli ane.

Fesuiai filifiliga i le oomiina o se ki ki FMTL + FAIFEAU + I, faʻapea ona fesiitaʻi le vaega filifilia i le faʻataʻitaʻiga.

Ona filifili lea o le mea faigaluega Rectangular Eria ma saili mo le faamau "Faʻalelei le pito" luga o le pito i luga.


I le faamalama meafaigaluega na matala, faʻaleleia la matou filifiliga laʻititi ma faʻasolo le pito i le itu o le faʻataʻitaʻiga, ona o nai vaega laiti o le talaʻaga mafai ona oʻo i le otooto. O tulaga taua e filifilia taitoatasi. O loʻo iai le faʻamatalaga i luga ole laupepa.

Seti le oloa i le filifiliga ma kiliki Ua lelei.

Ua maeʻa le sauniuniga galuega, e mafai ona e tipi le teine. Toso le auala 'alo FMTL + J, i le kopiina o lenei i se laupepa fou.

Ole iʻuga oa matou galuega:

I lenei (saʻo) auala, e mafai ona e tipiina se tagata i le Photoshop CS6.

Pin
Send
Share
Send