Faapipii le ata i se Microsoft Word pepa aloaia

Pin
Send
Share
Send

Tele taimi, galue ma pepa i le MS Word e le faatapulaaina i tusitusiga na o. O lea la, pe afai oe lolomiina se otooto, o se tusi lesona aʻoaʻoga, se polosiua, soʻo se lipoti, vaitaimi pepa, faʻasaienisi poʻo le tipiloma galuega, oe ono manaʻomia le faʻaofi o se ata i se tasi nofoaga po o le isi.

Lesona: Faʻafefea ona fai se tusi i le Upu

E mafai ona e faʻapipiʻi se ata poʻo se ata i totonu o le Word document i ni auala se lua - faigofie (ae le o le sili ona saʻo) ma faʻaitiiti sili atu ona faigata, ae ia saʻo ma sili atu ona faigofie mo galuega. O le metotia muamua o le kopi / faapipii pe toso ma togi se ata faila i totonu o se pepa aloaia, le lona lua - ia faʻaaoga le fausia-i mea faigaluega o le polokalama mai le Microsoft. I lenei tusitusiga, o le a tatou talanoa e uiga i le auala saʻo le faʻaofi saʻo o se ata poʻo se ata i le tusitusiga i le Word.

Lesona: Faʻafefea ona fai se siata i le Upu

1. Tatala le tusitusiga tusitusiga lea e te manaʻo e faʻaopopo le ata ma kiliki i le nofoaga i luga o le itulau i le mea e tatau ona i ai.

2. Alu i le laupepa “Faʻaofi” ma kiliki i le faʻamau "Ata"lea e tu i le kulupu “Ata”.

3. O le Windows Explorer faamalama ma se tulaga faila o le a tatalaina. “Ata”. faʻaaoga lenei faamalama e tatala ai le faila o loʻo aofia ai le faila ata e manaʻomia ma kiliki i luga.

4. A uma ona filifilia se faila (ata po o ata), fetaomi le ki “Faapipii”.

5. O le faila o le a faʻaopopoina i le pepa aloaia, mulimuli ane faʻaavanoaina le laupepa vave “Faatulagaina”aofia ai meafaigaluega mo le galue ai ma ata.

Meafaigaluega autu mo le galulue ma faila faila

Talaaga Aveesea: a talafeagai, e mafai ona e aveese le ata i tua atu, pe sili atu, aveese mea le manaomia.

Faasaoga, lanu suiga, faatufugaga aafiaga: Faatasi ai ma nei mea faigaluega e mafai ona e suia le ata lanu o le ata. Parametera e mafai ona suia aofia pupula, faʻatusatusa, saturation, hue, isi lanu filifiliga, ma sili atu.

Mamanu faiga: Le faʻaaogaina o le Express Styles meafaigaluega, e mafai ona suia le foliga o le ata faʻaopopo i le pepa, e aofia ai ma le faʻaali o foliga o le mea vali.

Tulaga: O lenei mea faigaluega e mafai ai ona e suia le tulaga o le ata i luga o le itulau, "wedged" i totonu o tusitusiga anotusi.

Afifi tusitusiga: O lenei mea faigaluega e mafai ai e le gata e sao saʻo le ata i luga o le laupepa, ae ia faʻapolo saʻo foʻi i totonu o tusitusiga.

Tele: Ole faʻavasegaga meafaigaluega lea e mafai ai ona e selesele le ata, faʻavasega le faʻatonuina lelei mo le fanua lea e i ai le ata poʻo le ata.

Tusi: O le nofoaga i totonu o le ata o loʻo i ai i taimi uma foliga tutusa, tusa lava pe o le mea na i ai ei ai ese foliga.

Suia le: a e manaʻo e seti le tele saʻo mo le ata poʻo le ata, faʻaaoga le mea faigaluega "Lautele" Afai o lau galuega o le faʻalauteleina o le ata i soʻo se taimi, tuʻu i lalo le tasi o liʻo faʻapipii le ata ma toso mai.

Agai: ina ia faʻagaioi le faʻaopoopoina ata, tauagavale-kiliki i luga ma toso i le manaʻo nofoaga i le pepa aloaia. E faʻapipiʻi / faʻapipiʻi / faʻapipiʻi, faʻaaoga kuki hotkey - Ctrl + C / Ctrl + X / Ctrl + V,.

Liliu: Ina ia faʻataʻamilo le ata, kiliki i le ū o loʻo i luga o le vaega pito i luga o le vaega o loʻo i ai le faila ata, ma faʻafilemu i le faʻatonuga talafeagai.

    Fautuaga: Ina ia o ese mai le faʻatusa ata, tau lava-kiliki i fafo o le eria siomia ai.

Lesona: Faʻafefea ona tusi se laina ile MS Word

Na pau lava lena, o lena ua e iloa ai le faʻapipiʻi o se ata poʻo se ata i le Word, ma e te iloa foʻi le auala e sui ai. Ma lea foi, e aoga le malamalama o lenei polokalame e le o se ata, ae o se tusitusiga faʻatonutonu. Matou te faʻamanuia ia te oe le manuia i lona faʻaauau.

Pin
Send
Share
Send