Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i totonu o le AutoCAD

Pin
Send
Share
Send

Faʻavaʻa - o se mea e manaʻomia o le laupepa o le galuega ata. O le faiga ma le laiga o le auivi e faʻatonutonu e tulafono o le soofaatasi faiga o mamanu tusia (ESKD). Ole mafuaʻaga autu o le tino o le aofia ai faʻamatalaga e uiga i le ata tusi (igoa, faʻafanua, tusiata, faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga).

I lenei lesona tatou te vaʻavaʻai i le auala e faʻavasega ai se faʻavaʻa pe a fai i le AutoCAD.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa i totonu o le AutoCAD

Faʻatatau autu: Faʻafefea ona fai se laupepa i le AutoCAD

Tusi ma ave faʻavaʻa

O le auala sili e le taua e fausia ai se faʻavaʻa o le tusiina lea i le faʻafanua fanua faʻaaoga le fuainumera mea faigaluega, iloa, i le taimi lava lea e tasi, o le tele o elemene.

Matou te le ola i luga o lenei metotia. Faapea ua uma ona tatou tusia pe puʻeaʻea le faʻavaʻa o fomu manaʻomia. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona faʻaopopo latou i le ata.

1. O se faʻavaʻa e aofia ai laina e tele e tatau ona tuʻuina atu i foliga o se poloka, o lona uiga, o ona vaega uma (laina, tusitusiga) e tatau ona avea ma mea e tasi.

Sili atu e uiga i poloka i AutoCAD: Dynamic poloka i AutoCAD

2. Afai e te manaʻo e faʻaofi se poloka-poloka i totonu o le ata, filifili "Insert" - "Block".

3. I le faamalama e matala, kiliki le laiga faamalama ma tatala le faila ma le maeʻa faʻavaʻa. Kiliki le OK.

4. Faʻamatalaina le mea e ulufale ai i le poloka.

Faʻaopopo se faʻavaʻa e faʻaaoga ai le SPDS module

Mafaufau i se sili alualu i luma auala e fatu faʻavaʻa i AutoCAD. I lomiga lata mai a le polokalame lea e i ai le fausia-in SPDS module e faʻatagaina oe e tusia ata e tusa ai ma manaʻoga o le GOST. O faʻavaʻa o faʻavaeina ma tusitusiga autu o loʻo avea ma ona vaega taua.

O lenei faʻaopoopoga faʻasaoina le tagata faʻaaoga mai le tusia o faʻasologa lima ma lima ma mauaina i luga o le Initaneti.

1. I le "SPDS" laupepa i le "Faiga" vaega, kiliki "Faiga".

2. Filifili le pepa laupepa talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, "Album A3". Kiliki le OK.

3. Faamaoti le faʻapipiʻi o loʻo i totonu o le faʻafanua kalafa ma le faʻavaʻa o le a aliali mai i luga o le mata.

4. E le lava le ulutala poloka ma le tusia o faʻamatalaga. I le "Formats" vaega, filifili "Title Block".

5. I le faamalama e matala, filifili le ituaiga talafeagai o tusitusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, "Main tusitusiga mo ata o le SPDS". Kiliki le OK.

6. Faʻailoa mai le mea e faʻapipiʻi ai.

O le mea lea, e mafai ona faʻatumu le ata i tusi uma e tatau ai ona faʻailoga, laulau, auiliiliga ma faʻamatalaga. Ina ia ulufale mai faʻamatalaga i totonu o se laulau, na ona filifili ma faʻalua-kiliki i luga o le sela e manaʻomia, ona ulufale lea i le anotusi.

Isi Faʻamatalaga: Auala e Faʻaaoga ai le AutoCAD

O lea, na matou suesueina ni auala faʻaopopo e faʻaopopo ai se faʻavaʻa i le potu faigaluega o le AutoCAD. O le faʻaopopoina o se laupepa e faʻaogaina ai le SPDS module e mafai ona taʻua sili atu ona lelei ma vave. Matou te fautuaina le faʻaaogaina o lenei mea mo le design documentation.

Pin
Send
Share
Send