Tor mo Mozilla Firefox: Saunia o Anonymous Web Surfing

Pin
Send
Share
Send


Faatele ma sili tagata faʻaaogaina ua avea ma e fiafia i le mataupu o le tausisia o le le amanaiaina i luga o le Initaneti. Ae paga lea, o le a le mafai ona e mautinoa le le faailoaina o igoa i soʻo se auala, ae ui i lea, i le faʻaaogaina o Tor mo le Mozilla Firefox browser, e mafai ona e faʻatapulaʻaina le sailiga o lau auala i tagata e leʻi faʻatagaina, faʻapea foi ma nana le nofoaga moni i luga.

Tor o se tagata faʻaigoaina mo Mozilla Firefox, lea e faʻatagaina oe e nana faʻamatalaga a le tagata lava ia i luga o le Initaneti e ala i le fesoʻotaʻi i se sui sui. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tali e mafai ona e nana lau nofoaga moni - o se avanoa aoga pe a e manaʻo e faʻaoga le upega tafaʻilagi na poloka e le tautua poʻo le pule faʻatonu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Tor mo Mozilla Firefox?

Atonu ua e faʻalogo o Tor o se taʻutaʻua lauiloa e faʻatagaina ai oe e tausia le maualuga o le leiloa igoa i luga ole Initaneti. Na mafai e le au atiaʻe ona faʻaogaina le Tor e ala i le Firefox, ae mo lenei mea e tatau ona e faia le faiga lea:

1. Sii mai le Tor browser ma faʻapipiʻi i lau komepiuta. I lea tulaga, matou te le faʻaaogaina le Tor browser, ae o Mozilla Firefox, ae ina ia mautinoa le faʻalauiloaina o Mozilla, matou te manaʻomia le faʻapipiʻiina o Tor.

E mafai ona e aumaia lenei suʻesuʻe mai le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusitusiga. A e download Tor ile lau komipiuta, faapipii ma tapuni Firefox.

2. Faaoso Tor ma faʻaititia lenei browser. O lenei e mafai ona e amata Mozilla Firefox.

3. Taimi nei e tatau ona tatou faʻatonutonu sui i Mozilla Firefox. Kiliki le lisi lisi menu i le itu taumatau pito i luga ma i le faamalama e aliali mai, alu i le vaega "Tulaga".

Faʻamolemole ia manatua o lau browser e iai faʻaopoopoga e galue e faʻatonutonu ai le fesoʻotaʻiga, ua fautuaina e tape i latou, a le o lea pe a uma laʻasaga uma faʻamatala i lalo, o le a le mafai e le browser ona galue lelei i e ala i Tor.

4. I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Avea". I le pito i luga o le browser, tatala le laupepa "Fesootaiga". I le poloka Fesootaiga kiliki i le ki Faʻavasega.

5. I le faamalama e matala, siaki le "Manual proxy service settings" item, ona faia lea o ni suiga, e pei ona faʻaalia i le screenshot i lalo:

6. Sefe suiga, tapuni le faʻamalama ma toe amata le itulau.

Mai le taimi nei, o le Mozilla Firefox browser o le a galue e ala i le Tor, lea e faigofie ai ona faʻamuta ni loka ma tausia le le taʻua o igoa, ae aua le popole o au faʻamatalaga o loʻo pasi atu i se sui sui mafai ona faʻaaogaina ma le loto leaga.

Sii mai Tor browser mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send