IMacros: Fausia Macros i Mozilla Firefox Browser

Pin
Send
Share
Send


Ole galuega ile browser e tele taimi e avea ai ma mea masani, aua o aso uma (pe faʻapena foi ile tele o aso ile aso), e manaʻomia e tagata le faia o lea lava faʻasologa. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai i se lauiloa faʻaopopo mo Mozilla Firefox - iMacros, lea o le a otometi ai le tele o gaioiga faʻatinoina i totonu o le browser.

iMacros o se faʻapitoa faʻapitoa mo Mozilla Firefox, lea e mafai ai ona e puʻeina le faʻasologa o gaioiga i le browser ma mulimuli ane taʻalo i le tasi poʻo le lua kiliki, ma o le a le o oe, ae o le faʻaopoopoga.

iMacros o le a sili ona talafeagai mo tagata faaaoga mo galuega mafuaʻaga e masani ona manaʻomia e faʻatinoina se umi, tutusa le faʻasologa o gaioiga. Ma le isi, i le faʻaopopo e mafai ona e fausia se faʻatapulaʻaina numera o makro, lea o le a otometi uma au gaioiga masani.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi iMacros mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e faʻatoa vave ona faʻaopopo le add-on e ala i le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, pe maua oe lava e ala i le faʻaopopo faleoloa.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma i le faamalama e aliali mai, alu i le "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le browser, ulufale i le igoa o le manao faʻalautele - iMacrosona faʻamau lea o le Enter.

O iʻuga o le a faʻaalia ai le faʻalauteleina o loʻo tatou sailia. Faʻatino lona faʻatulagaina i totonu ole browser ile kiliki i le ki talafeagai.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona toe amataina le polokalama.

Faʻapefea ona faʻaaoga le iMacros?

Kiliki i luga o le faʻaopopo icon i le pito i luga taumatau.

I le itu tauagavale o le faamalama, foliga mai le faaopoopo i luga, i totonu oe tatau ona e alu i le laupepa "Faamaumauga". Tasi i lenei tab oe kiliki i le faamau "Faamaumauga", oe manaʻomia le seti lima le gaioiga o gaioiga i Firefox, lea e mulimuli ane taʻalo otometi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i la matou faʻataʻitaʻiga, o le makro o le a faia se tab fou ma otometi alu i le lumpics.ru.

O le taimi lava e uma faamaea le makro, kiliki i le faamau Taofi.

O loʻo faʻaalia le ata i luga o le polokalame. Mo se faʻafaigofie, oe mafai ona toe faʻaigoaina i le tuʻu atu i se igoa ina ia mafai ona e mauaina faigofie. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga o le makro ma i le tala menu e aliali mai, filifili Faʻaigoa.

I se faʻaopopoga, o loʻo ia te oe le tomai e faʻavasega makro i faʻataʻamilomilo. Ina ia faʻaopopo se faila fou i le faʻaopopo, kiliki i luga o le faʻatonu oi ai nei, mo se faʻataʻitaʻiga, le autu, taumatau-kiliki ma i le faʻamalama e aliali mai, filifili "Lisi lisi".

Tuu i le faʻatonu lou igoa i le taumatau-kiliki ma filifili Faʻaigoa.

Ina ia faʻaliliu se makro i se faila fou, naʻo le uu ma le ki ole faʻamau ona faʻaliliu lea i le faila manaʻo.

Ma le mea mulimuli, afai e te manaʻomia e ta le makro, faaluaina kiliki i luga pe alu i luga o le laupepa Taalo, filifili le makro ma le tasi kiliki ma kiliki i le ki Taalo.

A manaʻomia, i lalo e mafai ona e setiina le numera o toe fai. Ina ia faia lea mea, filifili le makro tatau mo playback ma le isumu, seti le numera o toe fai i lalo ifo, ona kiliki ai lea o le faʻamau Taalo (Loop).

iMacros o se tasi o le sili ona aoga Mozilla Firefox browser add-ons o le a mautinoa mautinoa maua lona tagata faʻaaoga. A faʻapea e tutusa au gaioiga i Mozilla Firefox, ona e faʻasao ai lea o oe ile taimi ma le taumafaiga ile faʻatuatuaina o lenei galuega ile aoga aoga.

Sii mai le iMacros mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send