Fatu pulumu i Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O nei aso, o le faia o pulumu i le Photoshop o se tasi lea o tomai taua o soʻo se Photoshop mamanuina. O le mea lea, ia tatou mafaufau atili i faʻamatalaga auiliili pe faʻapefea ona fausia pulumu i Photoshop.

E lua auala e fai ai pulumu i le Photoshop:

1. Mai le nati.
2. Mai le ata na saunia.

Fausia se pulumu mai le valu

O le sitepu muamua o le fuafuaina lea o foliga o pulumu na e faia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifili poʻo le a le mea o le a faia ai, e mafai ona toetoe o soʻo se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, tusitusiga, tuʻufaʻatasiga o isi pulumu, poʻo nisi ituaiga foliga.

O le faigofie auala e fausiaina ai pulumu mai le namu o le faia lea o pulumu mai tusitusiga, o lea ia tatou taulai atu ia i latou.

Ina ia fausia oe manaʻomia: tatala se kalafi kalapu ma fatuina se pepa fou, ona alu lea ile lisi Faila - Fatu ma faʻatulaga tulaga nei:

Ona faʻaaoga lea o le mea faigaluega "Tusitusiga" faʻusia le tusitusiga e te manaʻomia, atonu o le tuatusi o lau '' upega tafaʻilagi poʻo seisi mea.


Le isi e tatau ona e faʻamatalaina se pulumu. Ina ia faia lea, alu i le lisi "Faʻasaʻoina - Faʻamatalaina fufulu".

Ma o le pulumu o le a sauni.


Fausiaina se pulumu mai se ata saunia

I lenei palakalafa o le a matou faia se pulumu ma le pulepule mamanu, e mafai ona e faʻaaogaina seisi lava.
Tatala le ata e te manaʻomia ma vavaeʻese le ata mai tua. E mafai ona e faia lea i le mea faigaluega. Maneta taula.

Ona, faʻaliliuina se vaega o le ata filifilia i se fou laupepa, e faia ai lea mea, maomi ki nei: Ctrl + J. Le isi, alu i le vaega pito i lalo ma faʻatumuina i paʻepaʻe. O mea nei e tatau ona sau i fafo:

A uma ona saunia le ata, alu i le lisi "Faʻasaʻoina - Faʻamatalaina fufulu".

Lenei la lau pulumu ua sauni, ia e tatau ona e faʻasaʻosaʻo mo oe lava.

O metotia uma o loʻo i luga mo le fausiaina o pulumu e sili ona faigofie ma taugofie, o lea e mafai ona e amata fausia ai e aunoa ma se masalosalo.

Pin
Send
Share
Send