Sii maia faila e faaaoga FlashGot mo Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Faʻapea o loʻo e tatalaina se itulau uepesite, ma o loʻo aofia ai vitio, musika ma ata o loʻo e manaʻo iai e te manaʻo e le gata ona taʻalo e ala i lau browser, ae ia sefe foʻi i lau komupiuta mo se taimi mulimuli ane le faʻaaogaina. O le FlashGot add-on mo Mozilla Firefox o le a mafai ona faia lenei galuega.

FlashGot o se faʻaopopoga mo le Mozilla Firefox browser, o le lea o le download manager e taofi fesoʻotaʻiga i faila ma download i se komupiuta.

Faʻafefea ona faʻatulaga FlashGot mo Mozilla Firefox

1. Mulimuli i le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe ma kiliki i le faʻamau "Faapipiʻi" amata le amataga.

2. Oe o le a manaʻomia le faʻatagaina le download ma le faʻatulagaina o Flashgoth mo Mazila.

3. Ina ia maeʻa le faʻapipiʻi, e te manaʻomia le toe amataina le browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga le FlashGot?

O le aano o FlashGot o le meafaigaluega lea e mafai ai ona e puʻeina le aufaasālalau faila mai le toetoe o soʻo se nofoaga i luga o le Initaneti. A le i ai ni downloads avanoa mo FlashGot, o le faʻaletonu o le add-on icon o le a le faʻaalia, ae o le taimi lava e maua ai, o le faʻaopopo icon o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou te mananaʻo e download se faʻasologa o la tatou fiafia i ai. Ina ia faia lea mea, matou te tatalaina le itulau faʻatasi ma le vitio matou te manaʻo e tuʻu mai i le browser, tuʻu i luga o laʻau tala, ona kiliki ai lea o le faʻaopopo i le itu taumatau pito i luga.

Mo le taimi muamua, o le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai le faʻailoa mai le faila o loʻo teuina a downloads. Ina ua maeʻa lena, e le toe aliali mai se faʻapolokalama tutusa, ma faʻasolo vave ai le FlashGot e download le faila.

O le browser o le a amata downloadina le faila (po o faila) e mafai ona e siakiina i le Firefox download menu. O le taimi o le download ua maeʻa, o le faila o le a avanoa mo le faʻatinoina.

O lenei ia tatou liliu mai lou mafaufau ile tulaga o FlashGot. Ina ia mafai ona ulufale atu i le faʻaopopo seti, kiliki le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le browser ma filifili le mea i le lisi e aliali mai "Faaopopo".

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Tufaaga". I le taumatau i tafatafa o le FlashGot add-on, kiliki i le ki "Tulaga".

O le a faʻaalia le faʻamalama FlashGot seti. I le laupepa "Faavae" O faavae faavae o FlashGot o loʻo i ai. O iinei e mafai ona sui le download manager (e ala i le mea masani, o loʻo fausia i totonu o le browser), faʻapea foi ma le faʻatulagaina o ki vevela mo le faʻaopopo.

I le laupepa "Meaai" Sii maia le FlashGot ua faʻatuina. Faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, o le faʻaopopo e mafai ona utaina mai tabs uma tatala i le browser.

I le laupepa "Faʻaopoopoina" Oe mafai faʻamuta otometi le amataga o downloads, faʻapea foi ma faʻatulagaina faila faila o le a lagolagoina FlashGot.

Le faʻatulagaina i toega tabs ua fautuaina e tuu e le masani.

FlashGot o se malosiʻaga ma le tumau faʻaopoopo mo le downloadina o faila e ala i le Mozilla Firefox browser. Ma e tusa lava pe mafai ona taina le faila luga o le initoneti i se matala matala, FlashGot mafai ona faʻasaoina ai i lau komepiuta. I le taimi nei, o le faʻaopoopo o loʻo tufatufaina atoa e leai se totogi, ae o loʻo tatala se foaʻi i luga o le au faʻalauiloa 'upega tafaʻilagi, na te talia ni meaalofa tauofo mai tagata faʻaaogaina mo nisi atinae.

Sii mai FlashGot mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send