Ghostery mo Mozilla Firefox: tau i luga o le Initaneti fefaatauaiga

Pin
Send
Share
Send


A oʻo mai i le World Wide Web, e faigata tele ona tumau e le taʻua. Poʻo le a lava le tulaga o loʻo e asiasi ai, o faʻapitoa faʻapitoa latou te aoina uma faʻamatalaga e te manaʻomia e uiga i tagata faʻaaogaina, e aofia ai ma oe: vaʻaia oloa i faleʻoloa i luga ole laiga, o le itupa, o le matua, o le nofoaga, le vaʻaiga o faʻasolopito, ma isi. Ae ui i lea, e le o mea uma ua leiloa: faatasi ai ma le fesoasoani a le Mozilla Firefox browser ma le Ghostery add-on, e mafai ona e tumau i lou igoa.

Ghostery o se faʻaopopoga mo le Mozilla Firefox browser e faʻatagaina oe e aua le tufatufaina faʻamatalaga a oe lava ia i latou ua taʻua o Initaneti bug, o loʻo i luga o le Initaneti i le toetoe lava laasaga uma. I le avea ai o se tulafono, o lenei faʻamatalaga e aoina e faʻasalalauga kamupani e aoina faʻamaumauga o le a faʻatagaina oe e aveese faʻaopoopo tupe mama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na e asia faleoloa i luga ole laiga e suʻe ai se oloa e fiafia iai. Ina ua mavae sina taimi, nei ma mea faapena e mafai ona faʻaalia i lau sailiga o ni faʻasalalauga iunite.

Isi meaola mafai mafai ona sili atu le leaga: e siaki ai 'upega tafaʻilagi e te asiasi i ai, faʻapea foi ma gaioiga i nisi' upega tafaʻilagi punaoa e tuʻufaʻatasia faʻamatalaga i amioga a tagata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ghostery mo mozilla firefox?

O lea, ua e filifili e taofi le tufatufaina atu o oe lava ia agavale ma taumatau, ma o lea ua e manaʻomia e faʻapipiʻi Ghostery mo le Mozilla Firefox browser.

E mafai ona e aumaia le faʻaopopoga i luga ole laiga ile pito ole tusiga, pe maua oe lava ia. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le browser ma i le faamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le browser, i le itu saili fanua filifilia, ulufale i le igoa o le manaʻomia add-on - Ghosteri.

I sailiga sailiga, o le muamua faʻaopopoga i le lisi o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Kiliki le ki Faatuinae faaopoopo ia Mozilla Firefox.

O le taimi lava e faʻapipiʻiina le faʻaopopoga, o le a faʻailoilo foliga mini foliga i le pito i luga taumatau.

Faʻafefea ona faʻaaoga le ghostery?

Matou te o atu i le 'upega tafaʻilagi o loʻo mautinoa ai bug Initaneti. Afai, pe a uma ona tatalaina le 'upega tafaʻilagi, o le faʻaopopo foliga ua lanumoana, ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻaopopo ma meaola. O se tamaʻi ata faʻailoilo o le a faʻailoa mai ai le numera o pepese na lafoina i luga o le upega tafailagi.

Kiliki i luga o le faʻaopopo icon. E ala i le masani, e le taofia poloka Initaneti. Ina ia taofia bugs mai le mauaina o lau faamatalaga, kiliki i le faamau "Faʻatapulaʻa".

Mo suiga e aoga, kiliki i le ki "Toe fuatai ma sefe suiga".

A maeʻa ona toe amatalia le itulau, o le a faʻapea e i ai se tamai faamalama i luga o le laupepa, i totonu o le a iloa manino ai poʻo a maʻi faʻapitoa na poloka e le faiga.

Afai e te le manaʻo e faʻatulaga polokaina o poloka mo nofoaga taʻitasi, ona mafai lea ona faʻatautaia lenei faiga, ae mo lenei e tatau ona tatou ulufale atu i le faʻaopoopo seti. Ina ia faia lenei mea, i le tuatusi pa o le browser, kiliki i le sootaga nei:

//extension.ghostery.com/en/setup

O le faʻamalama o le a aliali mai i le mata. Lisi o ituaiga o Initaneti puta. Kiliki le ki Poloka umae faailogaina uma ituaiga bug i le taimi e tasi.

Afai o i ai sau lisi o nofoaga na e te manaʻomia ai bugs, ona alu lea ile tab Nofoaga faʻatuatuaina ma i le avanoa ua saunia faʻaofi le URL o le nofoaga, lea o le a aofia ai i le lisi o tuusaunoaga mo Ghostery. O le mea lea, faʻaopopo uma tatau ai tuatusi o upega tafailagi punaoa.

O le mea lea, mai le taimi nei i luga, pe a fesuiaʻi i luga o se upega tafailagi, o ituaiga uma o poloka o le a poloka i luga, ma pe ae faʻalauteleina le faʻapipiʻi i luga o le aikona, o le ae iloa le mea bug na lafoina i luga o le upega tafailagi.

Ghostery e mautinoa lava o se aoga faʻaopopo mo Mozilla Firefox e faʻatagaina oe e tumau e le iloa igoa i luga o le Initaneti. Faʻaalu na o ni nai minute i luga o le faʻatulagaina, oe o le a le toe avea o se punavai o le faʻatumu o fuainumera mo faʻasalalauga kamupani.

Sii maia Ghostery mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send