Tuuina atu se kolosi kolosi i se AutoCAD ata fanua

Pin
Send
Share
Send

O le kolosi kolosi o se tasi o elemene autu o le AutoCAD Ofisa. Ma lana fesoasoani, faʻagaioiga o le filifilia, tusia ma teuteuga ua faia.

Mafaufau i lana matafaioi ma meatotino i nisi auiliiliga.

Tuuina atu se kolosi kolosi i le Autocad ata fanua

Faitau i luga o la matou portal: Faʻafefea ona faʻaopopo fua i le AutoCAD

O le koluse foliga foliga e faʻatautaia tele galuega i totonu o le potu faigaluega o le AutoCAD. O se vaʻaiga o le vaʻai, i totonu o le lauʻeleʻele ua faʻaseʻe uma mea toso uma.

Faailoga o se meafaigaluega filifilia

Faasolosolo luga le laina ma kiliki LMB - o le a filifilia le mea. I le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻi, e mafai ona e filifilia se meafaitino ma se faʻavaʻa. Taʻu mai le amataga ma le iʻuga o le faʻavaʻa ina ia paʻu uma i ai mea taua.

I le kiliki i totonu o se fanua faʻaavanoa ma taofi i lalo LMB, e mafai ona faʻataʻamilo uma mea taua, pe a uma ona latou filifilia.

Faʻatatau autu: Viewport i le AutoCAD

Faailoga o se mea ata ata

Tuu le kursor i na nofoaga o le ai ai nodal manatu po o le amataga o le mea.

Galueina fusi. Faʻasino i le "vaʻai" i isi mea faitino, e mafai ona e faʻatinoina le tusia e ala i lou faʻapipiʻi i latou. Faitau atili e uiga i fusia i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga Aoga: Fusia i le AutoCAD

Faʻasino o se faʻatonutonu meafaigaluega

A uma ona tusia le mea ma filifilia, faʻaaoga le faʻatautau e mafai ona suia lona foliga. I le faʻaaogaina o le faʻatautau, filifili vaega node o le mea ma faʻasolo i le mea e manaʻo ai. I se tulaga tutusa, e mafai ona e faʻaloaloa pito o le ata.

Faʻasino seti

Alu i le polokalama polokalama ma filifili "Filifiliga". I luga o le Filifili tab, e mafai ona seti le tele o faʻataʻamilosaga meatotino.

Seti le faʻataʻitaʻi taua e ala i le faʻasolo mai o le faʻasolo i le vaega "Sight size". Seti le lanu e valivali i le pito i lalo o le faamalama.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau: Faʻafefea ona faʻaoga le AutoCAD

Na e masani i gaioiga masani e le mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani a se kolosi satauro. I le gasologa o le aʻoaʻoina AutoCAD, e mafai ona faʻaaogaina le faʻataʻoto mo gaioiga sili atu lavelave.

Pin
Send
Share
Send