Faʻafefea ona tuʻuina se lapoa i totonu o le AutoCAD

Pin
Send
Share
Send

O le lautele mataʻitusi o se vaega taua i tulafono mo le tusia o se ata. O le mea e ofo ai, e le o mea CAD uma e i ai le faʻatulagaina o lona, ​​lea, i se isi itu, e faigata ai ona faʻamanuiaina le tusia o latou ata. O le AutoCAD ei ai le masini e faʻatagaina ai oe e faʻaopopo se lapoa o le faʻailoga i le tusitusiga.

Lenei mataupu faaali atu ia te oe le auala e faia lenei vave vave.

Faʻafefea ona tuʻuina se lapoa i totonu o le AutoCAD

Ina ia tuʻuina i luga o le lapoʻa faʻailoga, e te le tau vavaeina faʻapitoa, e te manaʻomia le faʻaaogaina o se ki faʻapitoa faʻapitoa pe a ulufale i tusitusiga.

1. Faʻaola le mea fai mea, ma a tu mai le faʻata, amata ona taina.

Faʻatatau autu: Faʻafefea ona faʻaopopo le tusitusiga i le AutoCAD

2. A e manaʻomia le faʻapipiʻi o le lapoʻa faʻailoga aʻo i AutoCAD, alu i le Igilisi faʻaogaina upu tusitusi ma faʻaigoaina i le tuʻufaʻatasiga "%% c" (e aunoa ma upusii). O le a e vave vaai i le lapoa faatusa.

Afai o le lapoa faʻailoga e masani ona faʻaalia i lau ata, e talafeagai le vave kopiina o le tusi faʻaiʻuga, ma sui tulaga taua i autafa o le aikona.

Ma le isi, o le a e fiafia i le faʻaopopoina o faʻaopoopo ma minus faʻailoga (ulufale i le tuʻufaʻatasiga "%% p") ma le tikeri (ulufale "%% d") i le auala tutusa.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau: Faʻafefea ona faʻaoga le AutoCAD

Ma matou faʻamasani i le auala e tuʻuina ai se lapoa i totonu o le AutoCAD. E te le toe manaʻomia le teu o lou mafaufau i lenei mea lelei faʻataʻitaʻi faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send