Tautua tautua mo Mozilla Firefox: o le sili mea faigaluega mo le faʻaitiitia faitau

Pin
Send
Share
Send


O aso uma, e faitau afe tala o loʻo lomia i luga o le Initaneti, o loʻo iai ma mea manaia ou te manaʻo e tuʻu ai mo se taimi mulimuli ane, e mulimuli ane suʻesuʻe i nisi auiliiliga. E faʻatatau i mea ia e manaʻomia ai le tautua a le Pocket mo le browser o Mozilla Firefox.

O le taga tele o le tautua tele lava e sefe ai tusitusiga mai le Initaneti i se nofoaga talafeagai mo nisi suʻesuʻega.

O le tautua e sili ona lauiloa aua o loʻo i ai se faigofie faitau auala, lea e mafai ai ona e suesue lelei le anotusi o le tusitusiga, ma tele aveina uma tusitusiga faaopoopo, lea e mafai ai ona e suesueina i latou e aunoa ma le ulufale atu i le Initaneti (mo masini feaveaʻi).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Pocket mo Mozilla Firefox?

Afai mo feaveaʻi masini (telefoni, puʻe) Pocket o se isi faʻaoga eseese, ona i le tulaga o Mozilla Firefox o se browser add-on.

E ese le manaia o le faapipiiina o le Pocket for Firefox - e le o le faleoloa faaopoopo, ae o le faʻaaogaina o se faʻatagaga faigofie i luga o le upega tafailagi a le tautua.

Ina ia faʻaopopoina Pocket i Mozilla Firefox, alu i le itulau autu o lenei tautua. Lenei e te manaʻomia le ulufale i totonu. Afai e leai sau Pocket account, e mafai ona e resitaraina i le auala masani e ala ile tuatusi imeli pe faʻaaoga lau Google poʻo Mozilla Firefox account, lea e faʻaoga e faʻatulaga ai faʻamaumauga, mo le vave lesitala.

O le taimi lava e te ulufale i lau Pocket account, o le faʻaopopo icon o le a aliali mai i le pito i luga taumatau o le browser.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Pocket?

O lau Pocket account o le a teuina uma tala na e sefe. O le tulaga masani, o le tala o loʻo faʻaalia i le faitau tusi, e faʻafaigofie ai ona faʻaogaina faʻamatalaga.

Ina ia faʻaopopo se isi tusitusiga mataina i le Pocket service, tatala le URL itulau ma mea mananaia i le Mozilla Firefox, ona kiliki ai lea o le Pocket icon i le pito i luga taumatau o le browser.

O le tautua o le a amata faʻasaoina le itulau, a maeʻa ona faʻaalia se faʻamalama i luga o le laupepa lea o le a fesiligia ai oe e faʻavasega pine.

Faʻailoga (Tags) - o le mea faigaluega mo vave maua faʻamatalaga o mea e fiafia iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te teuina taimi i taimi e teuina ai fua i meaʻai i Pocket. O lea, ina ia maua vave ai se tusitusiga o mea e fiafia i ai poʻo se poloka atoa o tusitusiga, na o oe e tatau ona lesitala pine nei: faʻatonuga, 'aiga' aiga, laulau aso malolo, aano o manu, laulau, pastries, ma isi.

A maeʻa ona faamaoti mai le faʻailoga muamua, faʻamau le Enter, ona faʻaauau lea e ulufale i le isi. E mafai ona faʻamautuina se faʻatapulaʻaina numera o pine ma le umi e le sili atu nai lo 25 mataitusi - o le mea autu o lena ma a latou fesoasoani e mafai ona e mauaina le laveaʻi o tala.

Ole isi mea aoga Pocket mea e le aoga ai mo le faʻasaoina o tusitusiga o le auala faitau.

I le faʻaaogaina o lenei faiga, soʻo se mea e sili ona le talafeagai o tusitusiga e mafai ona faia “faitau” e ala i le aveʻesea o mea le aoga (faʻasalalauga, fesoʻotaʻiga i isi tusitusiga, ma isi mea), tuʻua naʻo le tusitusiga ma se logo manaia ma ata faʻapipiʻi i le tusitusiga.

Ina ua maeʻa ona faʻaliliu i le faiga faitau, e i ai le tamai laupepa vavaeina o le a aliali mai i le itu tauagavale o le faamalama e mafai ai ona e fetuunai le tele ma le vai o le tusitusiga, sefe le mea e te fiafia iai i le Pocket ma alu ese mai le faiga faitau.

O tusitusiga uma na teuina ile Pocket e mafai ona suʻesuʻeina i le Pocket website i luga o lau itulau itulau. I le tulaga masani, o tala uma o loʻo faʻaalia i le faiga faitau, o loʻo faʻatulagaina e pei o se e-tusi: vai, vaigatasi tele ma lanu lanu (paʻepaʻe, sepia ma le po mode).

A manaʻomia, o le tusitusiga e mafai ona faʻaalia i le le faitau tusi, ae i le uluaʻi suiga, lea na lomia ai i luga o le tulaga. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki i lalo o le ulutala "Maimoa le uluaʻi".

A suesueina atoa le tusitusiga i le Pocket, ma le manaʻomia mo ia e mou atu, tuu le tusitusiga i le lisi o vaʻaia e ala i le kiliki i luga o le checkmark icon i le pito i luga tauagavale o le faamalama.

Afai e taua le tusitusiga ma e te manaʻomia ona sili atu i ai faʻatasi ona e ulufale lea, kiliki le fetu i aila i le itu e tasi o le laupepa, faʻaopopo le tusitusiga i lau lisi o mea e te fiafia i ai.

O le taga tupe tele o se tautua tele mo le faʻaitiitia o le faitauina o tala mai le Initaneti. O le tautua e faʻasolosolo pea, toe faʻatutuina i mea fou, ae e oʻo mai lava i lenei aso o loʻo tumau pea le mea sili ona aoga mo le fausiaina o lau oe faletusi o le Initaneti tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send