Faʻafefea ona mafai Java i le Mozilla Firefox browser

Pin
Send
Share
Send


Java o se lauiloa tekonolosi i luga o le faavae lea e tele uepisaite ma komipiuta polokalame e galue. Ae ui i lea, o tagata faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser na amata ona latou iloaina o le Java mataupu i totonu o le upega tafailagi e leʻi faʻaalia.

Na teena e Mozilla uma plugin NPAPI vagana Adobe Flash i lana Firefox browser, amata mai le lomiga 52. Lenei aʻoaʻoga e faʻaaogaina pe a fai
pe afai o loʻo e faʻaaogaina se lapisi tuai

Faʻafefea ona mafai Java le plugin mo Firefox?

Ina ia mafai ona faʻaalia JavaScript i Mozilla Firefox tasi i luga o se itulau e te manaʻo e taʻalo faʻatasi Java mea, kiliki i le faʻamau Faʻaola Javama ona amata ai lea e le tagata suʻesuʻe le faʻaali o mea i luga o le itulau laupepa lata mai.

Afai e leai se feʻau e tasi i luga o le itulau itulau o loʻo e tatalaina e mafai ona e faʻatino le Java, pe a maeʻa kiliki i le "Enable Java" e leai se mea e tupu, ona e faʻalogo lea i le itu tauagavale o le address bar, lea e ono foliga mai ai se tamai ata ma se poloka.

Afai e i ai se faʻailoga e tutusa, kiliki i luga o le taimi e tasi ma le agavale agavale isumu. O se isi lisi o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e lua mea:

  • Faʻatagaina le tumau - Faatoagaina o Java mataupu i luga o le itulau nei. A e toe faʻafouina le itulau, e manaʻomia ona e toe mauaina i Java;
  • "Faataga ma manatua" - Java activation i lenei itulau. A uma ona toe utaina le itulau, o le a iai pea mea i totonu o Java.

Ae faʻapefea le java e leʻi aliali mai?

A le fesoasoani i luga laasaga e faʻaalia ai mea o i totonu o Java, ona mafai lea ona tatou faʻapea o se lomiga tuai o le Java faʻapipiʻi i lau komepiuta, pe o lenei polokalama e leai atoa.

Ina ia foia le faʻafitauli, alu i le lisi "Pulea vaega", seti le vaaiga vaʻai i le pito i luga taumatau Ata Laitiona matala lea o le vaega "Polokalama ma vaega".

I le lisi o mea faʻapipiʻi polokalama, saili Java, taumatau-kiliki i luga o le polokalama ma filifili Tapē. A faʻapea o loʻo misi le polokalame, ona e alu loa lea ile faʻapipiʻi vaega.

O le taimi lava e uninstall le Java, e mafai ona e faagasolo e faatuina le lata mai lomiga. Ina ia faia lea mea, download le faʻapipiʻi faila mai le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga ma faʻapipiʻi le polokalama i le komupiuta.

I se faʻaiuga, pau a lau mea e fai o le toe faia o le Mozilla Firefox, ona e taumafai lea e toe faʻatino le Java, e pei ona faʻamatala muamua. E mafai ona e siaki Java mo le faʻatinoina i Mozilla Firefox faʻaaoga lenei sootaga.

Matou te faʻamoemoe o nei fesoasoani e fesoasoani ia te oe e faʻasaʻo Java faʻafitauli mataupu i Mozilla Firefox.

Sii mai Java mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send