Toe faʻaleleia upu faʻatonu i ICQ - faʻamatalaga auiliili

Pin
Send
Share
Send


O isi taimi e i ai taimi e manaʻomia ai e le tagata faʻaaoga e toe faʻaleleia lana password i le ICQ. Le tele o taimi, lenei tulaga e tupu pe a galo le tagata faaaoga le upu faataga mai ICQ, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le mea moni e leʻi leva ona ia le ulufale i totonu o lenei avefeau. Poʻo le a lava le mafuaʻaga mo le manaʻomia o le toe faʻaleleia o le password mai ICQ, e naʻo le tasi le faʻatonuga ina ia maeʻa ai lenei galuega.

Pau mea e te manaʻomia e iloa e toe seti lau password se imeli tuatusi, o se tagata ICQ numera (UIN), poʻo le numera telefoni lea o loʻo tusia ai se teugatupe.

Sii mai le ICQ

Faatonuga Toe Fuataina

Ae paga lea, pe a fai e te le manatua se tasi o lenei, o le a le aoga pe a toe faʻatulaga le password i ICQ. Vagana ua mafai ona e taumafai e tusi e lagolago. Ina ia faia lenei mea, alu i le lagolago itulau, kiliki i luga o le tusiga "Na o le faʻafesoʻotaʻi mai matou!". A maeʻa, o le a aliali mai se lisi faʻatasi ma laufanua e manaʻomia ona faʻatumu. E tatau ona faʻatumu e le tagata faʻaaoga uma fanua taua (igoa, tuatusi imeli - e mafai ona e faʻailoa mai soʻo se tali, o le a lafoina atu ia te ia, mataupu, feʻau lava ia ma captcha).

Ae afai e te iloa le imeli, UIN poʻo le telefoni lea ua lesitala ai lau ICQ account, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu i le upu toe faaleleia itulau mo lau teugatupe i ICQ.
  2. Faʻatumu le fanua "Imeli / ICQ / Mobile" ma captcha, ona kiliki lea o le "Faamaonia" faamau.

  3. I le isi itulau, ia faʻamau le faʻatonu numera faʻalua ma le numera telefoni i laufanua talafeagai. O le a sau ai se feau i le SMS ma le faʻamaonia faʻailoga. Kiliki le "Lafo SMS" faʻamau.

  4. Ta i totonu le numera na sau i le feau i le fanua talafeagai ma kiliki le "Faamaonia" faamau. I luga o lenei itulau, i le ala, e mafai ona e ulufale i se isi faʻamatalaga fou pe a fai e te suia lou mafaufau. O le a faamautuina foi.

  5. A maeʻa lena, o le a vaʻai e le tagata faʻaaoga le upu faʻatonutonu suia itulau, i le mea o le a tusia ai e mafai ona ia faʻaaogaina le faʻamatalaga fou e ulufale ai i lana itulau.

Taua: O le upu faataga fou tatau ona i ai mataʻitusi lapopoa ma mataʻitusi laiti o le Latina mataʻitusi ma numera na. A leai, o le faiga e na te le taliaina.

Mo faatusatusaga: Skype upu faataga toe faaleleia faatonuga

Lenei faigofie auala faʻafaigofie oe toe maua vave lau upu faataga i ICQ. O le mea malie, i luga o le password recovery page (laasaga numera 3 o loʻo i luga i faʻatonuga), e mafai ona e ulufale i le telefoni sese lea na lesitalaina ai le teugatupe. O le SMS ma le faʻamaoniga o le a oʻo mai ia te ia, peitaʻi o le upu faʻatonutonu o le a suia pea.

Pin
Send
Share
Send