Tuu le faʻailoga faʻailoga i luga o se tusi i Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Tele tagata faʻaaogaina ma le manaʻoga e tuʻuina se logologoa i Upu e seasea lava, pe a leai. O le tele o mea ia, ua misia ai le itu lea, ma e leai lava se tasi na te tuʻuina mai faʻapitoa manaoga mo le tusia o se tusitusiga, aua ua iloa uma e tagata le faitau faʻapitoa o se upu, ae le taʻua le uiga.

O nisi taimi, a oʻo i ai le faʻamamafa e manaʻomia ona tuʻu i luga o se tusi, toʻatele ua naʻo le faʻamanatuina o le tusi lea, ona faʻatupu ai lea o le mataitusi poʻo le laumua e faʻamamafaina ai. I se faaupuga faigofie, o le le iloaina o le soʻotaga ma avanoa o le Upu, se auala e alu ese ai mai lenei tulaga, e tusa lava pe le o le sili saʻo, e mafai ona maua i taimi uma. Ui i lea, i isi itu e tatau lava ona faia le matua ogatasi ma tulafono, o le mafuaʻaga lea o le a talanoaina ai i lenei tusitusiga auala e faʻamamafaina ai Upu.

E naʻo le lua auala e faʻamamafaina ai se upu, faʻaaogaina foliga masani o se tusitusiga faatonu mai Microsoft. E uiga i latou uma taʻitasi.

1. Faatulaga le faasino upu i lalo o le mataitusi i le upu e tatau ona paʻu ai le popole. (eg ile upu Mamafa o le faʻataʻitaʻi e tatau ona seti pe a uma le mataʻitusi muamua E).

2. Ulufale numera i le taimi lava na tusia ai le tusi lenei “0301” aunoa ma ni upusii.

3. Fetaomi le ki taua “Alt + X”.

4. Luga le tusi muamua E o se faailo malamalama o aliali mai i le upu "atuatuvale", faʻamalie atu mo le tautology.

Tusi: A maeʻa ona e faʻaopopo le faʻailoga i se upu, o le a faʻaaogaina e le Upu le upu o le sese, vase lalo o le mumu laʻau. Ina ia aveese, ia kiliki i se upu ma filifili “Skip uma” pe “Faʻaopopo i le Lomifefiloi”.

O le auala lona lua e toetoe lava faigofie, ma na o le pau lava le eseesega o le e tatau ona e faia ni nai kiliki kiliki faaopoopo mo le taimi muamua, i isi taimi o le a tupu vave.

1. Faʻatulaga le faʻataʻitaʻi i le taimi lava e maeʻa ai le mataʻitusi i le upu o loʻo e manaʻo e faʻamamafa iai. (i le upu 'Tusi'faamaoti i la tatou faataitaiga, o le fetuu e tuu i tua atu o le tusi “Ioe”).

2. Alu i le laupepa “Faʻaofi” ma faʻamau le faʻamau 'Faailoga'.

3. Kiliki i luga “Faailoga” ma i le lisi faʻaaliga e aliali mai, filifili “Isi mataʻitusi”.

4. Faʻalauteleina le lisi mea “Seti” ma filifili iina “United diacr. faailoga ”.

5. Filifili se iloga o faʻailoga ma fetaomi “Faapipii”ma kiliki "Tapuni".

6. Luga o le tusi “Ioe” i le upu 'Tusi' foliga vaaia.


Fautuaga:
Faʻaopopo se upu ile lolomifefiloi pe faʻamau se faʻasaoga e aveese ai le mumu lalo.

Na o le pau lava lena, o lea ua e iloa e tuu le faʻamamafa i le Word i luga o le tusi, o lona uiga e mafai ona e tusia soʻo se tusitusiga e tusa ma manaʻoga tuʻuina atu.

Pin
Send
Share
Send