Faʻafefea ona faʻaopopo tusitusiga i le AutoCAD

Pin
Send
Share
Send

Upu poloka o se tuʻufaʻatasia o soʻo se faʻapitoa ata. O loʻo i ai nei i le tele o lapisi, faʻamatalaga, laulau, faʻailoga ma isi faʻamatalaga. I lenei tulaga, e manaʻomia e le tagata faʻaaogaina se tusitusiga faigofie e mafai ai ona ia faia ni faʻamatalaga talafeagai, saini ma faʻaaliga luga o le ata tusi.

I lenei lesona oe vaʻai o le a vaʻaia pe faʻapefea ona faʻaopopo ma teuteu tusitusiga i le AutoCAD.

Faʻafefea ona fai tusitusiga i le AutoCAD

Faʻaopopo tusitusiga

1. Ina ia faʻaopopoina faʻaopopo tusitusiga i se ata, alu i le lipine i luga o le Faʻamatalaga tab ma filifili Nofofua Laina Tusitusiga i le Lisi vaega.

2. Muamua kiliki i le amataga vaega o le tusi. Faʻasolo le faʻataʻamilosaga i soʻo se itu - o le umi o le laina gagau o le a fesoʻotaʻi ma le maualuga o le tusitusiga. Loka ma se kiliki lona lua. O le tolu kiliki o le a fesoasoani e faʻasaʻo le tulimanu.

I le taimi muamua, e foliga mai e fai sina faigata, ae peitai, i le maeʻa ai o nei laʻasaga, o le a e talisapaia le intuitive ma le saoasaoa o lenei masini.

3. A maeʻa, o le a aliali mai se laina mo le ulufale atu i tusitusiga. A maeʻa ona tusi le mau, kiliki LMB i luga o le fanua avanoa ma fetaomi "Esc". Ua vave tusitusiga tusitusiga!

Faʻaopoopoina o se koluma o tusitusiga

Afai e te manaʻo e faʻaopopo tusitusiga e iai tuaoi, mulimuli i sitepu ia:

1. Filifili "Multiline Text" i le text panel.

2. Tusi se faavaa (koluma) o lo o maua ai le tusitusiga. Faʻamatala lona amataga ma le muamua kiliki ma faʻasaʻo i le lua.

3. Ulufale tusitusiga. O le avanoa faigofie o le mafai ona faʻalauteleina pe faʻatulagaina le faʻavaʻa taumatau i le taimi e ulufale ai.

4. Kiliki ile avanoa avanoa - ua saunia le tusitusiga. E mafai ona e alu e teuteu.

Faʻasalalauga o tusitusiga

Mafaufau i le faʻavae mafai ona faʻatonutonu tusitusiga o loʻo faʻaopopo i le ata.

1. Filifili le mau. I le Text panel, kiliki le Zoom faamau.

2. Ua faʻatonuina oe e le AutoCAD e filifili se mea amata mo le fuataina. I lenei faʻataʻitaʻiga, e le afaina - filifili "Avanoa."

3. Tusi se laina o le umi e setiina ai le fou maualuga o tusitusiga.

Oe mafai ona suia le maualuga e faʻaaoga ai le meatotino pa, ua valaʻau mai le lisi o mea. I le "Tusitusiga" tusi, seti le maualuga i le laina o le igoa tutusa.

I le laiga e tasi, e mafai ona seti le lanu o le tusitusiga, o le mafiafia o ona laina ma faʻasino tulaga.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau: Faʻafefea ona faʻaoga le AutoCAD

O lenei ua e iloa faʻafefea ona faʻaogaina ni mea faigaluega i AutoCAD. Faʻaaoga tusitusiga i lau ata mo le sili atu le saʻo ma le manino.

Pin
Send
Share
Send