Fai uo i luga o le Steam

Pin
Send
Share
Send

Ausa o se ituaiga o faʻasalalauga lautele mo tagata taʻaʻalo. I le faʻaaogaina o agavaʻa o taʻaloga taʻaloga luga o tulaga eseese, o le ae mauaina avanoa e talatalanoa ma isi tagata faʻauʻuga, e mafai ona e fefaʻasoaʻi faʻamalama mai taʻaloga, vitio, ma isi faʻamatalaga matagofie ma i latou. Ina ia faʻatulaga lau faʻasalalauga lautele i luga o Steam, oe manaʻomia le faʻaopopo o au uo, ina ua latou mauaina muamua i latou i le lisi fesoʻotaʻiga. E tele auala e maua ai sau uo ile Steam. Aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea.

E mafai ona e mauaina se uo ile Steam e ala ile suʻesuʻe na fausia e tagata.

Saili mo se tagata e faʻaaoga ai le pa suʻe

O le auala autu o le ulufale lea i faʻamatalaga e uiga i le tagata saʻo i totonu o le paʻepaʻe. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i le Steam community page e ala i le "top" menu.

Ma, i le suʻega pa o loʻo i le itu taumatau, e tatau ona e ulufale i le igoa igoa o le tagata o loʻo e manaʻomia. A e vaʻai i le igoa tauvalaau, ia faʻamaonia lau gaioiga e ala i le oomiina o le Enter key. O faʻaiuga o le sailiga o le a folasia i se lisi.

Talu ai o le sailiga e mafai ona faia e le gata i tagata, ae faapea foi taʻaloga kulupu, o le a manaʻomia oe e filifili le faamama talafeagai. Ina ia faia lea mea, kiliki le faʻaaoga faʻamau o le pito i luga o le lisi. Ole taimi nei e te manaʻomia le sailia o le tagata e te manaʻomia mai le lisi, ia e faʻasaga i le ata o lana talaaga ma puʻupuʻu faʻamatalaga e uiga ia te ia.

A e mauaina lau uo, kiliki le "faʻaopopo i uo" faʻamau i le laina faʻasaga i lana ata faʻaali ma "igoa ole igoa". O le a lafoina se talosaga e faʻaopopo ia te ia e avea ma uo. Faʻamaonia o le talosaga o le a faʻaalia le igoa o se uo i lau lisi lisi.

Faʻaopopo e ala ile talaaga fesoʻotaʻiga

O le isi filifiliga mo le faʻaopopoina o se uo o le suʻe lea e ala i le fesoʻotaʻiga i le talaaga otooto, o le a ia avatua. Ina ia fausia lenei sootaga, e tatau ona e alu i lau talaaga faʻamatalaga ma taumatau-kiliki. Ma, filifili le filifiliga, kopi le tuatusi itulau.

E tatau ona pasi atu lenei itulau ia te oe. E manaʻomia lou alu i lenei tuatusi. E sili ona faigofie le faia o lea e ala i se isi vaega-browser o loʻo e faʻaogaina e vaʻaia itulau Initaneti. Saini i lau teugatupe. Ulufale le sootaga maua mai e se uo i le tuatusi input field. Tatala le itulau o le tagata e te manaʻomia ma kiliki le "faʻaopopo i uo" faʻamau i le itu taumatau o le itulau.

A maeʻa, o le a auina atu foi se talosaga faʻatatau i le faʻatulagaina o le lomiga na muamua atu. I le faʻamaoniga o le talosaga, o le a iai sau uo fou i lau lisi o fesoʻotaʻiga.

Faʻaopopo tagata na e taʻalo talu ai nei o ni uo

Afai na e taʻalo ma soʻo se mea faʻaaoga a le Steam, e te fiafia i ai ma e manaʻo e faʻaopopo i lau lisi o uo, ona faʻaaoga lea o mea talafeagai a le Steam. E i ai le gaioiga o le faʻaopoopoina i uo tagata taʻalo uma ma oe na e iai talu ai nei i luga o le tasi server. Ina ia tatalaina lenei lisi, e tatau ona e faʻaaogaina le keyboard shortcut Shift + Tab i le taimi o le taʻaloga.

O lenei poloka poloka e matala ai le faʻapipiʻi luga o le Steam. Ma e tatau ona e filifilia le vaega ma le lisi o lata mai taʻaloga, o loʻo tu i le itu tauagavale o le faamalama. O lenei lisi o le a faʻaali uma tagata taaalo oe na e taʻalo talu ai. E le aoga lenei faʻagaioiga i taʻaloga uma, ae toetoe o taʻaloga uma e fesoasoani i lenei vaega.

O lenei ua e aʻoaʻo ni auala se tele e faʻaopopo i "uo" i luga o le Steam! Faʻateleina lau Steam lisi lisi ma fiafia i le faʻatasi!

Pin
Send
Share
Send