Sefe faʻamatalaga i Opera browser

Pin
Send
Share
Send

E tele taimi na tatau ai ona uia e le aufaʻaaoga o Initaneti le faʻamaumauga o faʻamaumauga i luga o ni punaʻoa. I le taimi lava e tasi, mo le toe fai sao i nei 'upega tafaʻilagi, pe faʻatautaia ni gaioiga patino ia latou, e manaʻomia le faʻatagaina a tagata. O lona uiga, e tatau ona e ulufale i le login ma le faʻamatalaga ua ia mauaina i le taimi le lesitala. E fautuaina le iai o se igoa faʻapitoa i luga o 'upega tafaʻilagi taʻitasi, ma, pe a mafai, o se login. Lenei ua tatau ona faia ina ia mautinoa le malu puipuia oa latou teugatupe mai le le saʻo pulega o nisi punaoa. Ae faʻafefea ona e manatua le tele o logins ma passwords peʻafai ua e lesitala i luga o le tele o nofoaga? Ua faia lea e meafaigaluega faʻapitoa polokalama. Sei o tatou saili pe faʻafefea ona teuina faʻamatalaga i le Opera browser.

Tekonolosi teuina o upu faataga

O le Opera browser ei ai lana lava fausia-i totonu o meafaigaluega mo le teuina o faʻatagaina faʻamaumauga i luga o upega tafailagi. E faʻagaioia i tulaga le tumau, ma manatua uma faʻamaumauga ulufale i totonu o pepa mo le lesitala poʻo le faʻatagaina. A e muamua ulufale i lau login ma le faʻamatalaga i luga o se mea faʻapitoa, Opera ole faʻatagaina se faʻasaoga e sefe ai. E mafai ona matou malilie e sefe le faʻamaumauga faʻamaumauga pe teena.

A e faʻapulepule i luga o le faʻatagaina pepa i luga o soʻo se 'upega tafaʻilagi, afai ua uma ona e ulufale i totonu, lou login i luga o lenei faʻaogaina o le a vave ona aliali mai o se faʻailo. Afai e te ulufale i totonu o le tulaga i lalo o logins eseese, ona faʻaavanoaina lea o avanoa uma, ma e faʻamoemoe i le filifiliga e te filifilia, o le polokalama o le a otometi ona ulufale i le upu faataga e talafeagai ma lena login.

Upu faataga Save Settings

A e manaʻo i ai, e mafai ona e faʻatonutonuina o le galuega o le sefe o passwords mo oe lava. Ina ia faia lenei mea, alu i totonu o le Opera main menu i le "nofoaga" vaega.

Tasi i le Opera Seti Pule, alu i le "Puipuiga" vaega.

O loʻo vaʻai totoʻa lava ile faʻatonutonuina ole poloka "Passwords", o loʻo i luga ole tulaga itulau na matou o ai.

Afai e te uncheck le pusa i tafatafa o le "Ofo e teu ulufale ulufale password" siaki pusa i le tulaga, ona i lenei tulaga o le talosaga e sefe le login ma upu faataga le a faagaoioia, ma o le faamauina faamatalaga o le a teuina otometi.

Afai e te uncheck le pusa i autafa o le "Enable autofill of form on pages", ona i lea tulaga, vave i le faiga o le login i le faʻatagaina pepa o le a mou ese atoa.

I se faʻaopopoga, i le kilikiina o le "Manage save passwords" faʻamau, e mafai ona matou faia ni gaioiga i le faʻamaumauga o faʻatonuga pepa.

Ae tatou te lei tatalaina se faʻamalama ma se lisi o faʻamatalaga faʻamaumauga teuina i totonu o le laiga. I totonu o lenei lisi, e mafai ona e sailia e faʻaogaina se fomu faʻapitoa, mafai ai le faʻaaliga o upu faataga, tape ese faʻamatalaga patino.

Faʻamuta uma le teuina o faʻamaumauga, alu i le itulau natia natia. Ina ia faia lea mea, i le address address o le browser, ulufale i le faaupuga opera: flags, ma fetaomi le faʻailoga ENTER. Ua matou paʻu ifo i le vaega o faʻataʻitaʻiga o Opera. O loʻo tatou vaʻai i le lisi o elemene uma mo le gaioiga "Faʻasaoina passwords otometi". Suia le tulaga le lelei i le atoatoa.

O lenei o le login ma le faʻamatalaga faʻapitoa o punaoa o le a sefe pe a fai e te faʻamaonia lea gaioiga i le pop-up frame. A e tape atoa le faʻamaoniga o le talosaga, e pei ona faʻamatalaina muamua, ona sefe lea o faʻamaumauga i le Opera pe a toe faʻafoi mai e le tagata faʻaaoga tulaga.

Sefe faʻamatalaga ma faʻaopoopoga

Ae mo le tele o tagata faʻaaogaina, o le faʻatautaia faʻamatalaga faʻatautaia saunia e le pule Opera password faʻatonutonu e le lava. Latou te manaʻomia le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga eseese mo lenei browser, lea e faʻateleina le mafai ona faʻatautaia passwords. O se tasi o mea sili ona lauiloa faʻaopopo o le Easy Passwords.

Faʻapipiʻiina lenei faʻaopoopoga, e tatau ona e alu i totonu o le Opera menu i le itulau aloaia o lenei faʻasalalauga ma faʻaopoopoga. I le mauaina o le "Easy Passwords" itulau e ala i le search engine, alu i ai ma kiliki i le lanumeamata faamau "Add to Opera" e faʻapipiʻiina lenei faʻaopoopoga.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻaopopoga, o le Easy Passwords icon foliga mai i le browser meafaigaluega. To activate the add-on, kiliki i luga.

Ua aliali mai se faʻamalama i le mea e tatau ona tatou soʻona faʻaalu ai se faʻamatalaga e ala ona tatou maua ai avanoa i faʻamaumauga uma i le lumanaʻi. Ulufale le upu faataga manaʻo i le pito i luga fanua, ma faʻamaonia lea i le pito i lalo fanua. Ma kiliki i luga o le "Seti master password" button.

O loo matou maua i luga o le lisi faigofie Easy Passwords. Pei ona outou vaʻai, e faʻafaigofie ia i tatou e le gata e ulufale faʻatonuga, ae ua faʻaosoina ai foi. Ina ia vaʻai pe faʻafefea ona faʻatino lea tulaga, alu i le vaega o le "Generate new password".

Pei ona outou vaʻai, o iinei e mafai ona tatou faʻatuina se upu faʻatonutonu, tuʻufaʻeseʻeseina faʻatonu pe fia mataitusi o le a aofia ai, ma o le a le ituaiga mataʻitusi o le a faʻaaogaina i.

Ua faʻaupuina le upu faataga, ma o lenei ua mafai ona matou faʻaofi i ai pe a ulufale i lenei 'upega tafaʻilagi i le faʻatagaina pepa e ala i le na o le kiliki i luga o le "magic magic" faʻatautala.

Pei ona e vaʻai, e ui lava e mafai ona e faʻatonutonu passwords faʻaaogaina le fausia-i totonu o meafaigaluega o le Opera browser, ae o isi vaega-faaopoopo faʻalautele nei faʻaaliga sili atu sili atu.

Pin
Send
Share
Send