O fea o loʻo faʻasaoina ata pue

Pin
Send
Share
Send

Ausa faʻataga ona tagata faʻaaogaina e sefe ai faʻamalama ma faasoa atu i uo. Ina ia pueina se ata, e te manaʻomia le oomi i le ki F12 ao faia i totonu o soʻo se taʻaloga e ui atu i le Steam.
O le faʻasaoina faʻasaoina o loʻo faʻaalia i le tala fafaga a au uo, oe mafai ona fuaina ma faʻaalia i luga, ae afai e te manaʻo e faʻasoa lau taʻaloga manuia i punaoa vaega lona tolu, e i ai le tele o faigata i le ulufale atu ia i latou.

Le faʻafitauli autu i faʻamalama ata i luga o le Steam o le mauaina o latou i luga o lau komepiuta e le faigofie pei o le faia. I totonu o lenei mataupu o le a tatou faʻamatala ia te oe pe faʻafefea ona mauaina ata i luga o lau disk.

O faʻamau uma e te ave i luga o le Steam e teuina i totonu o se faila e faia faapitoa mo latou, le mea e faʻavasega ai i totonu o tuatusi e fetaui lelei ma se taʻaloga faʻapitoa.

O fea o loʻo puipui iai le Ata

O lea, sa e mafaufau ai - o fea oi ai oʻu ata manaia i Steam? Afai i le taimi e faʻapipiʻiina ai oe faʻaogaina se tulaga masani, fautuaina nofoaga e teu ai Steam faila, ona foliga lea o le ala i faʻavailiuta o lenei:

C: Polokalame faila (x86) Ausa userdata 67779646

O le numera na tusia pe a uma le userdata faila o le numera faʻamaumauga o loʻo i uma tala a Steam. O lenei numera e faʻapipiʻi i lau komepiuta.
I totonu o le mataupu lea e tele numera numera, o numera taʻitasi e fetaui lelei ma se taʻaloga faʻapitoa i luga o le Steam.

Ole vaʻai i ou luma o se fuainumera, ae le o igoa o taʻaloga, e faigata tele ona vaʻai ma suʻeina au ata lata mai.
E sili le faigofie ai le vaʻai i ou ata i totonu o le Steam client. Ina ia faia lenei mea, tatala le faletusi o taʻaloga ma taumatau-kiliki i luga o le taʻaloga manaʻomia e ala i le filifilia o le aitema mo le matamata vaʻaiga.
Faʻaaoga lenei faamalama, e mafai ona e vaʻavaʻai i au ata ma faʻaopopo i lau gaioiga gaioi. Faʻapea foi, e ala i faʻamalama matala, e mafai ona maua se ata patino i le faila e ala i le kilikiina o le "faʻaali i luga o le disk" faʻamau.

A maeʻa le kiliki i le faʻamau, e matala se faila i le mea e teu ai ata o le taʻaloga filifilia. O le mea lea, o le ae sefeina le taimi i luga o le sailia o se faʻamalama faʻapitoa o se mea taʻaloga.
E mafai foi ona e faʻapipiʻiina au oe lava ata ma ata i le laupepa i luga o le disk e le fesoʻotaʻi i soʻo se mea ma Steam ina ia fefaʻasoaʻi ma au uo ile gaioiga gaioiga.

O faʻamalama uma i totonu o le faila e teuina i 2 manatu. O le faila autu o loʻo i ai se faʻasalalauga atoa atoa o le snapshot, ma o loʻo i ai i luga o le lima puʻe le faila o loʻo i ai ni laʻititi faʻailo o lea pupuni, o se uluaʻi faʻamatalaga o mea autu i le Steam lipine. I le laʻititi faʻaulu, e mafai e le tagata faʻaaoga ona vave iloa pe o lau ata e fiafia ia te ia pe leai.

I se faʻaopopoga, afai o oe o se tagata fiafia tele o le kiliki o faʻamalama ma fai e le aunoa, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le auala pito i luga ma fufulu le sili atu. A leai, o le ae tamoe i le tulaga lamatia o le taofiina o se aofaʻi lelei o manatua ma le aoga ma tuai ata.

O lea ua e iloa le puʻeina o au mea taua i totonu o le taʻaloga ma faʻasoa atu ia latou uo e le gata i luga o le Steam, ae faʻapea foi ma le fesoasoani vaega lona tolu. Iloa le nofoaga o loʻo teʻa ai le mata puipui o Steam, e mafai ona e faia gofie se mea ma i latou.

Pin
Send
Share
Send